LEDANI Shockproof Batohy Mužov USB Nabíjanie Notebooku Batoh Business Travel Bag Nepremokavé Módne Anti-theft Batoh Bežné Taška

Nový produkt

Skladom

€28.23

Pridať do obľúbených

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Platby:

1. Plná platba musí byť uskutočnená najneskôr do 7 dní uvedení vašej objednávky.

2. Kupujúci je zodpovedný za žiadnu daň, alebo daň vyberať ich krajine.

3. Akceptované spôsoby platby:

V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

Doprava:

1. Package loď, akonáhle je to možné po vašu platbu, Post air mail bude trvať okolo 20-45days, niektoré krajiny budú trvá 20-60 dní, EMS(7-15days).

2. Všeobecne, Väčšina objednávky sú spracované do 5-7 pracovných dní. Ale oneskorenie dodania by sa stalo, ako naše skladovanie zmeniť každú chvíľu.

3.Medzinárodnej preprave je potrebné dlho, prosím, buďte trpezliví, sme bude uzavretá na starostlivosť najnovšie dynamické informácie, pozemok môže byť náhodné poškodenie, includingflattening,a dokonca aj stratil, prosím, pochopiť! Ak ste nedostali vašu balík alebo zásielku je poškodený,alebo majú chybné výrobky, pošlite nám, prosím nejaké fotky ako dôkaz, ak je fakt pravda,budeme odoslať nový výrobok.Akékoľvek požiadavky, prosím povedzte nám pred zásielky odosielanie, pretože akonáhle zásielky odosielanie, nemôžeme nič zmeniť!Poskytujeme zadarmo doprava je Čína príspevok air mail,ďakujem .

Spätná väzba:

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ďakujeme! Ak ste nespokojný s ňou, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a uspokojiť vás. Ďakujem vám veľmi pekne!

Na zákazku:

Môžete vidieť v našej tašky sú akceptovať vlastné vzorky,môžete nasledovať cestu, ktorú chcete prispôsobiť.Vítame vás na výber.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Štítky: Anti-theft Batoh, batoh bežné, batoh mužov, Lacné anti-theft batoh, Kvalitný batoh bežné, Čína batoh mužov Dodávateľov.

Obkladový Materiál Polyester
Položka Druh Batohy
Názov Značky ledani
Funkcia Vodotesný, Anti-theft, Shockproof, USB nabíjanie
Kapacita 28 L
Dekorácie Žiadne
Kryt Dážď No
Hlavný Materiál Oxford
Batohy Typ Softback
Pohlavie Unisex
Štýl Príležitostné
Vzor Typ Pevné
Exteriér Bahna Vrecku
Interiér Vnútorný Priestor,Počítač Interlayer,Mobilný Telefón Vrecko,Vnútorné Vrecko Na Zips,Vnútorné Otvoru Vrecka
Uzavretie Typ na zips
Výkon Systému Vzduchovom Vankúši Pásu
Rukoväť/Popruh Typ Mäkká Rukoväť
Hmotnosť 900G
farba Čierna,Sivá,Modrá
Číslo Modelu B00113C
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.9kg (1.98lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

LEDANI Shockproof Batohy Mužov USB Nabíjanie Notebooku Batoh Business Travel Bag Nepremokavé Módne Anti-theft Batoh Bežné Taška

LEDANI Shockproof Batohy Mužov USB Nabíjanie Notebooku Batoh Business Travel Bag Nepremokavé Módne Anti-theft Batoh Bežné Taška

Súvisiace produkty

Porovnať