AISI KRÁSY 26" Dlhá Prírodná Vlna, Červená Farba, Syntetické Vlasy, Cosplay a Party Parochne pre Ženy

Nový produkt

Skladom

€10.02

Pridať do obľúbených

ISI KRÁSY 26" Dlhá Prírodná Vlna, Červená Farba, Syntetické Vlasy, Cosplay a Párty Parochňa Značka:AISI KRÁSY Model:W084 Farba: 118/113# Štýly:Syntetický Dlho Prírodné Vlny Červená Farba Parochňa Dĺžka:26 " Materiál:Menej Lesklé Tepelne Odolných Syntetických Vlákien Použitie: Jednoducho do-it-yourself aplikácie aplikácia trvá len približne 2 minúty a môžete si robiť to všetko sám, bez toho, aby niekto o pomoc. VLASTNOSTI A VÝHODY: 1.Vynikajúca Kvalita 100% Tepelne Odolných Vlákien vyrobené syntetické parochne.

2.Budete sa diviť, podľa kvality. Nosiť ju, to vám môže priniesť viac dôvery, a ďalšie kúzlo!

3.Všetci by ste mali urobiť, je nastaviť háky vnútri spp na správnu veľkosť, aby vyhovovali vašej hlavy.

4.Položka sa Ľahké umývanie a starostlivosť len s použitím trochu jemný šampón v studenej vode.

5.Táto parochňa funkcie vysokej kvality, "koža top", ktorý dáva parochňu pozrieť prirodzenosti a reality . 6.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pre problémy po prvé, negatívna spätná väzba, nemôže ho vyriešiť.

Package zahrnuté:

1x Krásna Parochňa módne Dlhé Parochne + 1x Parochňu spp

Parochňa Metóda Čistenia : môžete umyť ich ako svoje vlastné, môžete použiť Šampón a kondicionér. Odporúčame tiež, cez starostlivosť o vlasy im každých pár týždňov, pretože vlasy nie je pripojený k vašej hlave, nie je získanie oleje by to malo byť. Pomocou liečby maska na vlasy budú musieť umyť vlasy príliš veľa, cca každé 3 týždne. Vlasy môžu byť ranu-sušené na nízke nastavenie, ale neodporúča sa to príliš často. To je najlepšie, aby vaše vlasy suché prirodzene po umytí ich.

Farba Nezhody :

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie,

pozadie atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či návrat

alebo vrátenie peňazí je možné.

FAQ: 1.Prečo dĺžka nie je to isté ako popis? Meriame dĺžku vlasov, keď vlasy byť natiahnuté priamo, vlniaci a lokne textúru vlasov bude oveľa kratšie v porovnaní s rovné vlasy, venovať pozornosť, že skôr, než si kúpiť, Ďakujem! 2.Prečo hmotnosť nie je to isté ako popis? Pretože náš výrobok bol vyrobený stroj, je normálne, že bude existovať 5-10g chyba. 3.Prečo sa moje vlasy sa stávajú zamotaný? Vlasy by sa stal zamotaniu v dôsledku sucha, ropa a nečistoty build-up,soľ waterand nie česanie (široký zub špirála), z vašich vlasov denne. Uistite sa, umývať a stav vašich vlasov aspoň raz týždenne, a ak je to možné, dvakrát týždenne by bolo lepšie. Môžete použiť hydratačný kvapky, alebo sa obráťte na stylista pre ďalšie návrhy. 4.Prečo vlasy zhadzovať? Po nový výrobok bol vyrobený, bude tam mať nejaké plávajúce sušič na to, takže keď váš prvý príchod, plávajúce vlasy vypadnú, dúfam, že sa vám mohol pochopiť. 5.Keď budete loď môj pozemok sa, keď som platil za svoju objednávku? Tam bude 24-hodinová platby overenia, čas www.haix.sk, budeme loď tovaru do 24-48 hodín po overení čas. 6.Ako sa vysporiadať s zápach? Niektorí klienti môžu hovoriť o zápach pri prijímaní na vlasy. Vážení, nie je potrebné sa starať o to, po čo-umývanie a ošetrovanie to nejaký čas, zápach zmizne.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a 5stars ak

ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím pocit freeto kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívne

spätná väzba. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: parochne pre ženy, parochne pre strán, parochňa parochňu, Lacné parochne pre ženy, Vysoká Kvalita parochne pre strán, Čína parochňu parochňu Dodávateľov.

Parochne Dĺžka Dlhé
textúra Prírodné Vlny
Spp veľkosť Priemerná Veľkosť
Číslo Modelu W084-118/113
Materiál triedy Vysoká Teplota Vlákna
Názov Značky AISI KRÁSA
Môže Byť Permed Áno
Položiek v jednom Balení 1 Kus Len
Roztiahnutá Dĺžka 26inches
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

AISI KRÁSY 26

AISI KRÁSY 26" Dlhá Prírodná Vlna, Červená Farba, Syntetické Vlasy, Cosplay a Party Parochne pre Ženy

Súvisiace produkty

Porovnať