CucKooDo Ultra Slim PU Kožené Jedinečný Peňaženky Mäkké TPU Prípade Sloty pre Karty Flip puzdro pre Samsung GalaxyTab E 8.0 T377 prípade

Nový produkt

Skladom

€8.56

Pridať do obľúbených

Kompatibilný Model: Samsung GalaxyTab E 8.0 T377 Prípade 100% Zbrusu Nový vysoko quaity,Anti-slip stojan, nastaviteľné uhlov pre hands-free prezeranie. Chrániť vaše zariadenia od prachu, nárazom, poškriabaním a nárazmi a iné každodenné škody. Hladké syntetické kožené a ťažká. šitie na zaistenie dlhej životnosti vášho zariadenia.

*Žiadne šetrenie alebo dissatisfactions, kontaktujte náš služby zákazníkom cez

*Ali správu alebo zákaznícky servis e-mail, odpovieme vám do 24 hodín.

*Všetky položky, ktoré budú usporiadané doprava do Číny vzduchu-mail po 24hod. platby vymazané.

*Ak sa vám nepodarilo kúpiť v našom obchode, kontaktujte náš služby zákazníkom.

*Dovozné clá, dane a iné poplatky, ktoré sú kupujúceho zodpovednosti, ktoré nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné. Prosím, skontrolujte sadzobníka vo miestne Zvyky.

*Sledovanie Nie. bude sa dať do webovej stránky, mohlo by byť užitočné, po týždni. Ak nie, prosím kontaktujte nás.

*Dodacia lehota sa pohybuje v dôsledku rôznych krajín a ďalších faktorov. Za normálnych okolností trvá 25-50 pracovných dní, v niektorých krajinách môže byť potrebné 10-20 prácu navyše. Avšak, budeme posielať všetky položky, ako rýchlo, ako môžeme.

*Ak položiek sú v zlom stave, keď prišli, sme sa znovu na vás, alebo vrátenie peňazí, Ak sa nachádzate jednoducho nemajú radi položky, mohlo by to výmenu tiež vrátiť do 7 dní, medzitým musíte zaplatiť poštovné späť. Návrat musí byť kompletný s originál balenie (výrobcu box, Polystyrénu, plastové tašky, atď.), a všetko príslušenstvo, balenie proklouznout a značky.

*V prípade, že ste čakali, vaša objednávka viac ako 60 dní (od dátumu platby), prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť v našich silách, aby zabezpečil odoslať alebo vrátenie peňazí.

*Spokojnosť zákazníka je jadro nášho úspechu. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A ak budete mať akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.

Tešíme sa na vašu Pozitívnu spätnú Väzbu Pre Všetky DSR s 5 Star Skóre

Vďaka!!!

Štítky: samsung galaxytab, Puzdro, puzdro pre samsung, Lacné samsung galaxytab, Vysoko Kvalitné puzdro, Čína puzdro pre samsung Dodávateľov.

Model Kompatibilita Pre Samsung Galaxy Tab E 8.0 palcový SM-T377
Názov Značky CucKooDo
Aplikácia Notebook Veľkosť 8"
Kompatibilné Značky Pre samsung
Package No
Materiál PU
Štýl móda
dĺžka 7.8inch
Druh Ochranný Plášť/Skin
Vzor Typ Tlač
šírka 3.8inch
Funkcia Pokles odolnosti,Shockproof,Anti-Prach
Číslo Modelu Štyridsať šesť tisíc päť sto dvadsať dva
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Veľkosť Balenia 17cm x 20cm x 2cm (6.69in x 7.87in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

CucKooDo Ultra Slim PU Kožené Jedinečný Peňaženky Mäkké TPU Prípade Sloty pre Karty Flip puzdro pre Samsung GalaxyTab E 8.0 T377 prípade

CucKooDo Ultra Slim PU Kožené Jedinečný Peňaženky Mäkké TPU Prípade Sloty pre Karty Flip puzdro pre Samsung GalaxyTab E 8.0 T377 prípade

Súvisiace produkty

Porovnať