5 ks/množstvo 15 g 30 g 50 g Rose Spp Veko Krém Fľaša Akryl Krém Jar Kozmetické Prázdne Jar Hrniec Eyeshadow make-up Krém na Tvár Kontajner

Nový produkt

Skladom

€10.08

Pridať do obľúbených

Zbrusu nový a High quanlity

DOPRAVA ZADARMO

Špecifikácia: Názov Výrobku: 15 g 30 g 50 g akryl krém fľaša spp rose Špecifikácia: fľaša výška priemer 62mm 53.5 mm Materiál: akryl +AKO Farba: ako je znázornené na Obrázku Popis Produktu: vhodný pre high-end kozmetika Kapacita : 15ml 30 ml 50 ml Balenie : funkcie opp taška s Bublina taška -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

** Položky, ktoré sú dobre zabalené s papierové krabici,s cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze,budeme deklarovať ako "dar" s nižšou hodnotou,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

** Doprava zdarma

stačí poslať do Číny Post Air Mail,je potrebné o 15-25 pracovných dní prísť. ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, DHL, alebo EMS a zaplatiť navyše doprava(5-9 dni, aby sa dospelo vás ).

Keď vidíme vašej platby za prepravu, zabezpečíme loď pre vás v priebehu 2-4 dní za objednávku. (Do 3 dní)

Platby

* Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť.

*Escrow je našim preferovaným spôsobom platby,sme tiež acce pt rôznych platieb, T/T,Western union,Money gram a ostatných, ako je uvedené nižšie.

Návrat&Exchange politiky

* Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak pre všetky reson nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec na nás je originál condiion na vrátenie peňazí alebo výmenu.Pred odoslaním nám späť položka,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Spätná väzba politiky

* Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby,Na podporu zdravého Ali spoločenstva,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.Chceme, aby ste pochopili, že sme hodnota služby zákazníkom ohromne.Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu.Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.

*** Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín.

Vaša spokojnosť, naša snaha!

Štítky: Make-Up, Kozmetické, Make-Up Prípade, predaj make-up, Lacné make-up, kozmetické, Vysoko Kvalitný make-up prípade, Čína make-up predávať Dodávateľov.

Položka Druh Fľašiach
Špecifikácie 15 G, 30G, 50G
Číslo Modelu kozmetické jar
Materiál Plastové
Model Číslo
Veľkosť 15ml 30ml 50ml
Kapacita 15ml 30 ml 50 ml 15cc 30cc 50cc
Materiál z Fľaše Akryl
farba Jasné Biele a Hnedé
Materiál Spp AS
používa sa pre krém,kozmetické,sypký púder,nail art
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 13cm (9.84in x 5.91in x 5.12in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5 ks/množstvo 15 g 30 g 50 g Rose Spp Veko Krém Fľaša Akryl Krém Jar Kozmetické Prázdne Jar Hrniec Eyeshadow make-up Krém na Tvár Kontajner

5 ks/množstvo 15 g 30 g 50 g Rose Spp Veko Krém Fľaša Akryl Krém Jar Kozmetické Prázdne Jar Hrniec Eyeshadow make-up Krém na Tvár Kontajner

Súvisiace produkty

Porovnať