50PCS Dánsko Natianal Vlajky Festival Oslava Hurá do Svetového Pohára 14x21cm malé Vlajky -TZ

Nový produkt

Skladom

€6.58

Pridať do obľúbených

SKU:AHA00517G

Balík obsahuje:50PCS Dánsko Natianal Vlajky

Popis:

Materiál: Polyester tkaniny

Vlajka veľkosť: Cca 21*14 cm / 8.3*5.5 palcový

Tyč dĺžka: Cca 30 cm / 11.8 palec

Tieto príznaky boli vyrobené z vysoko kvalitného polyesteru, stálosť a trvanlivé

Vhodná veľkosť vlajky s stožiare, jednoduchá montáž a skvelé pre držanie a mávanie

Dokážte svoje krajiny pride, ideálny pre festivaly alebo strany,na Zdravie na váš idol vo World Cup tímu.

Môžete ho použiť tiež ako cool dekorácie pre vaše auto, alebo vášho záhradného

Akékoľvek otázky po obdržaní balík, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Platba Popis

1.Spôsob platby Prijaté: ESCROW, Alipay, Kreditné Karty,T/T, Western Union a Moneybooks.

2.Budeme písať nižšiu hodnotu na obale, aby sa zabránilo vyrábať tarify. Každá krajina má rôzne tarify politiky. Nebudeme účtovať žiadne dane z predaja a manipulačné poplatky. V každom prípade, nie sme zodpovední za daň (DPH)/Dovozného Cla alebo inej ekvivalentnej vzniká od doručenia transakcie . Skontrolujte prosím váš miestny vlastné právne predpisy a navštívte miestne colné oddelenie webovej stránke pred nákupy.

Doprava

1.My len loď na potvrdil, adresu, ktorú ESCROW(Alipay). Ako budete platiť, uistite sa, prosím, vašu adresu a telefónne číslo v ESCROW(Alipay) adresa poznámky pre bezpečnú prepravu.

2.Budeme sa snažiť poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

3.Registrovaný Objednávky bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Letecky (Predvolené),EMS,DHL a FEDIX, atď. (Vyjadriť potrebu príplatok).

4.Môžete platiť dodatočné prepravné náklady, získať expresné doručenie, ako EMS, DHL, alebo FEDIX. Stačí 3-7 pracovných dní na prijatie objednávky, kontaktujte nás, ak je to potrebné.

Návrat

1.Ak je položka, nemôže pracovať v poriadku, skontrolujte prosím, dvakrát, ak chcete potvrdiť, že produkt je chybný a, kontaktujte náš služby zákazníkom zástupca čo najskôr, dajte nám vedieť, Podrobné Problém , budeme sa snažiť, aby vám slúžili.

2.Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

3.Ak sa chcete vrátiť tovar,kontaktujte nás prosím do 30 dní po package prijaté .Návrat výrobky musia byť aj v pôvodnom stave: vrátane krabice, obaly a všetky ostatné príslušenstvo. Výnosy, ktoré sú výsledkom zákazník chyba bude predmetom skutočné prepravné zrážky z vrátenie peňazí.

4.Kupujúci by mal platiť pre návrat prepravné poplatky, ak Všetky NON-Predávajúci vráti Chybu pre vrátenie peňazí . (E. g. priniesol si nesprávnu veľkosť alebo nesprávnu položku).

5.Prosím, uistite sa, že položka NIE si človekom sabotáže. Ak máte zlomené to , prosím, na VEDOMIE, že poštovné a manipulačný poplatok sa nevracia, všetky návrat poštovné poplatok by hradí kupujúci, pokiaľ položka DOA.

6.Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť vec, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu.

Spätná väzba

1.Garantujeme 100% spokojnosť zákazníka.

2.Dáme výzvu odpoveď na vašu otázku. (Spravidla do 24 až 48 hodín!)

3.Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom žiadne Negatívne pripomienky alebo zvyšovanie sporu. Budeme sa snažiť čo najlepšie vyriešiť problém, tak budete spokojní !

Štítky: vlajky sveta, vlajky sveta, dánsko vlajka, Lacné vlajky sveta, Vysoká Kvalita vlajky sveta, Čína dánsko vlajka Dodávateľov.

Druh Tlačené
Vlajky A Transparenty Materiál Polyester
Použitie Štátna Vlajka
Stožiar Materiál Plastové
textílie /
Číslo Modelu AHA00517G
Štýl Lietanie
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

50PCS Dánsko Natianal Vlajky Festival Oslava Hurá do Svetového Pohára 14x21cm malé Vlajky -TZ

50PCS Dánsko Natianal Vlajky Festival Oslava Hurá do Svetového Pohára 14x21cm malé Vlajky -TZ

Súvisiace produkty

Porovnať