Veľa z 3 Korky Jemné Čipky Mäkká Vlna Akryl Cashmere Priadza Knittin Bramble berry 238-904

Nový produkt

Skladom

€8.24

Pridať do obľúbených

S aleš: Kúpiť päť položiek a kombinovať poštovné a získať dodatočnú 1 loptu ZADARMO pri výbere farby. Poznámka: v prípade, ak zákazník nezaplatí vybrať bezplatný darček, potom obchod sa náhodne vybrať jeden. DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE: (Prosím, prečítajte si pozorne pred zakúpením položky) nachádzame sa v Vnútorné Mongolsko, Čína (vnútrozemských oblastiach), a položky, ktoré sú dodávané od Vnútorné Mongolsko. Môžete tiež predstaviť, že sadzby za zásielky z Číny, je vysoká. Sme uplatňovať sadzby sa dostaneme od kuriérskej spoločnosti, a snažíme sa poskytnúť čo najlepší servis s najlepšími cenami. Keďže nemôžeme urobiť veľa o zásielky, a len aby vaše celkové náklady nižšie, sa snažíme dať priadze s najnižšej ceny. Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Navyše, prosím, vzali do úvahy pri odchode hodnotenie náklady na dopravu a poštovné trvanie. Sme veľmi radi, ak necháte vysokej hviezdy. Prečítajte si prosím tieto podmienky dôkladne pred uvedením vašu cenovú ponuku.

Prosíme, PROSÍM nenechávajte nás 5 star Podrobné Hodnotenia Predajcu pretože znamenajú "NIE ste spokojní", adekvátna negatívnu spätnú väzbu. Ako to, čo sme povedali predtým, ak nie ste spokojní v každom ohľade, prosím, kontaktujte nás pre riešenie.

Položka Informácie: Táto sekcia je určená pre veľmi jemných vlákien, ktoré sa používajú častejšie na háčkovanie doilies a veľmi otvorená čipkou šály. Stroj pletenie s jedným oblasť činnosti môže prezentovať niektoré ťažkosti v pletenie mimo ihly. Štandardný rozchod pletacie stroje by mali používať ich jemné pletené bar. Viac bežne používaný v manželská posteľ multi-farebné tkaniny. Pri pletených v otvorenej & voľné tkaniny, je ideálny,svetlo & vzdušné textílie pre čipkové záclony a šály. Tiež dobre funguje, ak chcete použiť 2 pramene, alebo 3 pramene spolu, alebo kombinovať s inými priadze, a pliesť na napätie, typ 5 alebo 7. Obsah vlákniny: 5% Cashmere 45% Vlna, 50% Akryl Priadza Hmotnosť Skupiny: 1-vrstvové alebo ČIPKY (napätie štvorcových je odporúčané) Navrhol, Ihly Veľkosti: US 0-3 (2-3.25 mm) Množstvo: 3 loptičky x 50 gr Jednotky Loptu Hmotnosť: 50 gr. (1.7635 oz.) za loptu X 3 gule Jednotky Loptu Dĺžka: 600 metrov ( 548 m) za loptu X 3 gule Hlavná Farba: Prosím, pozri foto na detaily. Plukovník# : 238 -priadza Umývanie Starostlivosť : Ručné Pranie pri teplote 30°C / 86°F, ležal na suchu. Kľúčové slová : ČIPKY Mäkká Vlna Akryl Cashmere Priadze, Pletacie modrá červená zelená modrá zelená fialová olivový čierna hnedá bridlicová šedá šedá Neon zelená víno slivka purele red hot

Detail Obrázkov

Štítky: cashmere priadza, vlna akryl, cashmere vlna, priadza, Lacné cashmere priadza, Vysoká Kvalita vlny akryl, Čína cashmere vlna, priadza Dodávateľov.

Twist Tristo šesťdesiat
Technics Krúžok Sa Točil
Zároveň 12.6
Typ Produktu Zmesových Priadzí
Štýl Veľmi jemné nite
Priadza Typ Nečesané
Číslo Modelu 238-priadza
Použitie Ručné Pletenie
Priadza Počítať 38s
Pevnosť Dvesto šesťdesiat
Druh Vlna Zmesových Priadzí
Vzor Farbená
Funkcia Eco-Priateľský
Hmotnosť 0 - Lace / Fingering
Krajina Výroby Čína
Množstvo veľa z 3 Gule x 1.76 oz (50g)
Materiál 5%- Cashmere 45% Vlna 50%- Acryli
Typ Jednotky veľa (3 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.18kg (0.40lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľa z 3 Korky Jemné Čipky Mäkká Vlna Akryl Cashmere Priadza Knittin Bramble berry 238-904

Veľa z 3 Korky Jemné Čipky Mäkká Vlna Akryl Cashmere Priadza Knittin Bramble berry 238-904

Súvisiace produkty

Porovnať