REIZ Nastaviteľné Lekárske Závesné Kolenný Ortéza Rovnátka Podporu Väzu Športové Zranenia Ortopedické Závlačky Športové Kolien Vonkajšie

Nový produkt

Skladom

€8.23

Pridať do obľúbených

Vitajte na REIZ Oficiálneho Obchodu

Trasenie voľné, reumatoidná artritída, kolenný väz.

Chrániť pred a bočného väzu zranenia.

Slabosť a hyper-rozšírenie hemiplegia pacientov s kolenného kĺbu, vhodné pre zranenie obnovy.

Vyrobený zo silného a odolného OK materiál, cítiť, mäkké a pohodlné.

Jednoduché nastavenie kolenného kĺbu z hliníkovej zliatiny stent, veľmi dobré ovládanie kolena ohnutia uhlov.

Vymeniteľné hliníkovej zliatiny rám, jednoduché čistenie

Nastaviteľné ROM, ľahko upraviť rozsah koleno činnosť

Priedušná a anti-sklzu, ktoré vám pomôžu urobiť športové hladko a bezpečne.

Materiál: zliatina Hliníka, OK textílie

Veľkosť: 520*300mm

Farba: black & white

1 x Koleno Podložky

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky spôsobené ručné meranie, ďakujeme za pochopenie.

1,skontrolujte Prosím vašu adresu opatrne po kúpite položky.Psč,Telefónne číslo,Meno,Mesto,Adresa sú potrebné ! 2,vlastné & daní a dane z pridanej hodnoty, nie sú zahrnuté v položke cena a poštovné zdarma. Naše položky sú bezplatné doručenie USA / EÚ / Ázii a mnoho krajine.Zvyčajne posielame von tovar vám Čína Príspevok Air Mail alebo Holandsko Príspevok na dopravu zdarma, zvyčajne trvať 9-30 dní na dodávku podľa vášho bydliska, ak je vaša adresa je ďaleko , dodacia lehota bude dlhšia. 3,Ak potrebujete rýchle dodanie DHL / UPS / TNT / FEDEX / EMS, aj keď nie sú zadarmo, ale môžeme mať veľmi dobré zľavy. Keď budete mať objednávky, prosím, zvoľte spôsob dopravy, ktoré chcete na našej predajni. 4,Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo to budú posielať na miestnej pošte,potom sa budete musieť vziať si sledovacie číslo a vaše osobné ID zbierať vaše iterms.

1,Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek , to je pre nás veľmi dôležité.Akonáhle ste nám ukázať snímku obrazovky oboch 5 hviezd, dáme vám Viac Zľavu pri ďalšej objednávke. 2,Pretože vaša spokojnosť je náš cieľ.Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.haix.sk, bez komunikácie,ďakujem. 3,napíšte nám pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy .Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou nákup v našej predajni, nebojte sa. Môžete sa vrátiť svoj pozemok do Číny, dáme vám vrátenie peňazí. Žiadosť: 1. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 2. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Štítky: Športové Kolien, koleno podložky, šport koleno, Lacné športové kolien, Kvalitné chrániče kolien, Čína šport koleno Dodávateľov.

Materiál Zliatiny hliníka, OK textílie
Vek Dospelý
Názov Značky REIZ
Číslo Modelu koleno Podložky
Veľkosť 520*300mm
farba black & white
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.28kg (0.62lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

REIZ Nastaviteľné Lekárske Závesné Kolenný Ortéza Rovnátka Podporu Väzu Športové Zranenia Ortopedické Závlačky Športové Kolien Vonkajšie

REIZ Nastaviteľné Lekárske Závesné Kolenný Ortéza Rovnátka Podporu Väzu Športové Zranenia Ortopedické Závlačky Športové Kolien Vonkajšie

Súvisiace produkty

Porovnať