Peňaženky, Kožené puzdro Pre Sony xperia E prípade Luxusné Kryt Pre Sony Xperia E Dual C1604 C1605 držiteľa karty shell Retro telefón tašky GG

Nový produkt

Skladom

€4.10

Pridať do obľúbených

Ak Máte nejaký Problém O to , Prosím Správa ma .

peňaženky, Kožené puzdro Pre Sony xperia E prípade Luxusné Kryt Pre Sony Xperia E Dual C1604 C1605 držiteľa karty závesu telefón shell GG

O Platbu

Prijímame veľa spôsobov platby . paypal , Alipay, Kreditné karty a dlhu karty .

O Foto a Popis

Upozorňujeme, že veľkosť a farbu zastupovanie sa vzťahuje na výrobné rozptyl a nemusí byť presný. Tiež upozorňujeme, že nastavenia monitora sa môže líšiť od počítaču k počítaču a môže narušiť skutočných farieb. Všetky položky predávané u nás sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné, a s maximálnou svedomitosť na našej strane.Prečítajte si prosím tieto podmienky dôkladne pred uvedením vašu cenovú ponuku.

O balenie a Doprava

1 , nemôžeme označiť všetky balíky ako darček, ale budeme package pozemok dobre .

aby to dodávku v dobrom stave .

2 , Všetky položky bude odoslaná do 7 pracovných dní po prijatí platby (okrem soboty a nedele).

3 , Kupujúci' Informácie: snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti . Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

O Vracia

1 , akceptujeme žiadny dôvod na návrat.

2 , Budeme akceptovať vráti, keď tovar z rôznych môžete kúpiť v našom obchode, alebo Poškodený. Ale vezmite prosím na vedomie, že poštovné a manipulačný poplatok je nevratný. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť.

O Spätnú Väzbu

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím, upokojiť, kontaktujte nás prvýkrát ,budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: prípade plavidiel, puzdro pre samsung galaxy s2 i9100, peňaženky, kožené puzdro pre iphone, Lacné prípade plavidiel, Vysoko Kvalitné puzdro pre samsung galaxy s2 i9100, Čína peňaženky, kožené puzdro pre iphone Dodávateľov.

Číslo Modelu Sony Xperia E Dual C1604 C1605
Dizajn Abstraktné,Matný,Hladký,Ročník,Business
Kompatibilné Značky Sony-Ericsson
Funkcia Špine-odolný,Kartou vo Vrecku,Stojan,Anti-knock
Applicate Model Sony Xperia E Dual C1604 C1605
Veľkoobchod podpora
Druh Flip Case
mix objednávky podpora
Maloobchodnom Balení No
Názov Značky Bova
Balík Obsahuje Jeden Kus prípade
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Veľkosť Balenia 18cm x 15cm x 2cm (7.09in x 5.91in x 0.79in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Peňaženky, Kožené puzdro Pre Sony xperia E prípade Luxusné Kryt Pre Sony Xperia E Dual C1604 C1605 držiteľa karty shell Retro telefón tašky GG

Peňaženky, Kožené puzdro Pre Sony xperia E prípade Luxusné Kryt Pre Sony Xperia E Dual C1604 C1605 držiteľa karty shell Retro telefón tašky GG

Súvisiace produkty

Porovnať