Nové Biele Červené Víno Aerator Pour Náustok na Fľaše Zátka Decanter Pourer Sýtenie E5M1

Nový produkt

Skladom

€1.26

Pridať do obľúbených

Nové Biele Červené Víno Aerator Pour Náustok na Fľaše Zátka Decanter Pourer Sýtenie E5M1 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Ľahký a kompaktný dizajn

Vína, ktoré bolo sýtené je povedal, aby mal jemnejšia chuť, umožňuje individuálne vlastnosti chuť a arómu, aby prišli dopredu.

Padne pohodlne do fľaše

Ľahko aerates víno s systém nasávania vzduchu a vzduch-miešanie nečistôt

Vyrobený z akrylových & nehrdzavejúcej s gumovou zátkou

Farba je ako je znázornené na obrázkoch 1x Víno Aerator 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Tam sú NOEXCEPTIONS!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 1. 12 mesiacov Výrobcov obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

SKONČILA ZÁRUKA.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: víno suché, víno maľovanie, vínna karta, Lacné víno suché, Vysoko Kvalitné víno, maľovanie, Čína víno karty Dodávateľov.

Materiál Silikónové Gumy
Funkcia Eco-Priateľský
Certifikácia CE / EÚ,FDA
Druh Bar Sady
Číslo Modelu Dvetisíc sedemdesiat štyri
farba Jasné
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové Biele Červené Víno Aerator Pour Náustok na Fľaše Zátka Decanter Pourer Sýtenie E5M1

Nové Biele Červené Víno Aerator Pour Náustok na Fľaše Zátka Decanter Pourer Sýtenie E5M1

Súvisiace produkty

Porovnať