Vysoko kvalitnej nerezovej ocele art clay nástroje z Nehrdzavejúcej ocele,sochárstvo nástroje,nástroje pre ílu polyméru,3KS/veľa

Nový produkt

Skladom

€11.88

Pridať do obľúbených

Funkcia: Tam sú 10 design k dispozícii láskavo, aby poznamenať pre dizajn chcete, alebo iný budeme robiť náhodné dodávky( náhodné doručenia: A1,A2,A3) Názov:nerezová oceľ art clay nástroj Hmotnosť: 25g/KS Balenie: 3pieces/veľa,design 3

Platby prijímame Escrow. Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie o tom, ako platiť alebo akékoľvek otázky týkajúce sa platby.

Zásielka nie Sme zodpovední za nedoručila adresu. Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu. Tovar vám bude rozposlané do 24-48 hodín po jasné platby (okrem víkendu & holiday). Čas príchodu:

1. Air Mail: 15-30 dní

2. EMS: 5-10 dní Príležitostne, môže to omeškania z dôvodu miestnej Zákazník schválení. Ak nie si, položku po 30 dňoch, prosím, kontaktujte nás, aby sme to riešili. Neponúkame kombinovať dopravu. Nie sme zodpovední za daň alebo dane z vašej krajine.

Return 1 Rok Záruka, cenová Ponuka v dôvere! Všetky položky sú 100% Zbrusu Nový. Všetky položky boli testované pred odoslaním. Môžeme výmenu veci do 30 dní po tom, ako dostanete to, ak je chybný. Vrátené položky, musia mať všetky originálne balenie a príslušenstvo s Schválenia návratový Kód. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného. Sme bude zodpovedný za poštovné náhrady. Vrátenie bude vykonaná po prevzatí vrátenej položky. To môže trvať až 3 pracovné dni proces váš návrat po prijatí vášho produktu.

Iní budú VŠETKY POLOŽKY balené Bez retail box. Snažíme sa zarobiť 100% dokonalý "Päť-Hviezdičkový" skóre z vás. Star-skóre sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa niečo o vašej transakcii nespĺňa vaše očakávania. PROSÍM, DAJTE NÁM VEDIEŤ, A DÁVAJÚ NÁM PRÍLEŽITOSŤ, ABY sa VECI PRIAMO pred odchodom spätnú väzbu.

Štítky: nástroj motora, nástroj pečiatok, nástroj starostlivosti, Lacné nástroj motora, Vysoko Kvalitný nástroj pečiatok, Čína nástroj starostlivosti Dodávateľov.

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Tému Ľudia
Regionálne Funkcie Európa
Nástroj sa dodáva kategórie Iné
Model CD-15180
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Typ Jednotky veľa (3 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysoko kvalitnej nerezovej ocele art clay nástroje z Nehrdzavejúcej ocele,sochárstvo nástroje,nástroje pre ílu polyméru,3KS/veľa

Vysoko kvalitnej nerezovej ocele art clay nástroje z Nehrdzavejúcej ocele,sochárstvo nástroje,nástroje pre ílu polyméru,3KS/veľa

Súvisiace produkty

Porovnať