Jasnosť Box David Regal zblízka street stage magický trik výrobku doprava zdarma

Nový produkt

Skladom

€25.05

Pridať do obľúbených

zahŕňa trik a výučba on-line

Gecko Jim Rosenbaum /close-up zmiznúť magický trik / veľkoobchod / doprava zadarmo USA$ 16.00 /kus

2014hot nová položka Akúkoľvek Kartu do Akéhokoľvek Diváka to Peňaženka - čierna farba TRIK ulici close-up karty magický trik výrobku doprava zdarma USA$ 7.58 /kus

2013 NOVÝ Malý Piest / najlepšie karty magický trik produkt / doprava zadarmo USA$ 6.08 /kus

Turbo Stick s gimmickby Richard Sanders / close-up ulici profesionálne kúzla produkty / doprava zadarmo USA$ 8.80 /kus

Kvalitný Pavúk Pero Pro / close-up ulici profesionálne magický trik produkt / veľkoobchod / doprava zadarmo USA$ 39.00 /kus

Vznietenia tým, že Chris Smith (DVD + Trik) - close-up elementary meditation magický trik / veľkoobchod USA$ 11.98 /kus

Coinvexed 3. Generácie David Penn a Svet Magic Shop / close-up ulici mince magický trik produkt veľkoobchod doprava zadarmo USA$ 23.98 /kus

Zabezpečenie Kartu Simon Jacobs a MagicTao zblízka street stage karty, magické triky, výrobky, hračky / doprava zdarma NÁS 11,50 dolárov /kus

POPIS

Karty do hrnca... s jasným rozdielom.

Keď predstavila na Magický Hrad, mágovia sa vrátil znovu a znovu sa pozerať na chvíľu, že sa zdalo nemožné... keď kartu, ktorá bola izolovaná v rámci začiarknutie políčka ukázalo sa, že divák je podpísaná výber.

Zložené karty sa nikdy z očí. To bol vysypaný z krabice a čisto rozloženom stave, napriek tomu, že bol podpísané karty.

To, že v podstate je Jasnosť Box .Objekt nie je potrebné kartu. Môže to byť podpísané účet, alebo predpoveď - naozaj utility prop.

Tento twist na Bruno Hennig je klasická kartová-na-kanister účinok má jasný rozdiel: objekt, ktorý má byť viditeľne vytiekla z kontajnera, je obyčajný pohľad na všetky časy.

Kvalita Jasnosť Box je vynikajúca. Vlastné-vyrábal od hrubé, šumivé akryl to má vyzerať ako miniatúrne múzeum predviesť. Jasnosť Box je praktický. Jej základne meria len 2×2.5 palcov - umiestniť ho kdekoľvek. A to obnoví v druhom. Jasnosť Box je prispôsobiteľný. Použite dodávané nápady alebo si vytvoriť vlastný. Jasnosť Okno je jednoduché. Budete radi pozeráte na seba preukázať sa pred zrkadlo... a sa diviť. Obsahuje : Jednu zákazku Jasnosť Pole, zložené karty trik, extra prázdne trik (pre prispôsobenie), umenie pre dizajn možnosti, inštruktážne

"David Regal je Jasnosť Box je najkúzelnejší zjavenie hracie karty, ktorý som videl. Verte mi na tom."

- Dekan Kôprom

"Každý raz za čas, mágovia štrajk zlata. David Regal má vytvorené a vyrobené perfektný zblízka ilúzie."

- Jim Steinmeyer

"Existuje niekoľko verzií a vylepšenia na Bruno Hennig krabica, ale David Regal je verzia je jedno, že mám pocit, Bruno sám by veľmi schváliť. To má vplyv na inú úroveň. Ja sa určite bude používať, a ak Fred Kaps boli nažive som si istý, že on by tak urobiť tiež. Je to najvyšší odpoveď na už geniálny objav."

- Johnny Thompson - aka Skvelé Tomsoni

"Ilúzia je tak kompletný, váš mozog bude dokonca ani myslieť "zmeniť"."

- Ján Bannon

"Jeden z mojich obľúbených trikov vylepšiť jeden z mojich obľúbených čarodejníkov. Regal to vziať na Karty do Políčka efekt šmyku génius."

- Mike Caveney

"Brilantné. Tak dobre, budete vykonávať ju pre seba."

- R. Paul Wilson

"Regal to urobil znova. Jasnosť Box je jasne úžasné a úplne, úplne, 100% klame."

- Andy Nyman

"Som veľmi ohromený tým, mysliac si, že šiel do Jasnosti Box. David Regal je diabolské."

- Lance Burton

"David má prijať významný krok vpred s Jasnosťou; on je naozaj myslia "vnútri poľa." Nič nie je skryté, všetko je transparentné, s výnimkou metóda! Bruno Hennig a Fred Kaps by sami boli zmiasť."

- Simon Aronson

"Ilúzie sú nikdy jasné, to musí byť mágia."

- Dave Buck

"S Jasnosť Box, David Regal prijal klasický trik, ktorý už bol dokonalý... a bolo LEPŠIE."

- Ján Lovick

"To je naozaj šikovný. Chcel by som jedno!"

- Eugene Burger Prepáčte ,Teraz Čína Vlastné bezpečnostná kontrola nemôže prejsť DVD,takže teraz nemôžeme post DVD zahraničných, vám dá pokyn online Poštovné a balné: Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 1-7 pracovných dní po potvrdení platby. Ekonomické air mail veľmi pomaly a možno stratili na pošte ,ak sa vám starostlivosť o to , nenechajte si to Čína Príspevok Letecky alebo www.haix.sk Štandardná Doprava. To bude trvať asi 10-60 dni, aby sa dospelo v závislosti od vašej polohy. Skutočná doba prepravy sa môžu líšiť, a je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ak sa nemôžete dostať príspevok po uplynutí 60 dní odo dňa, kedy nám poslal k vám ,môžete otvoriť sporu bude plnú náhradu pre vás(s výnimkou hospodárskeho leteckou poštou). Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj. Kupujúci musieť zaplatiť náklady na Dopravu opäť pre reshipping položky (okrem zlej kupujúci adresa je napísali o nás) Jemné Pripomenutie: Prosím, nezabudnite na nás nechať POZITÍVNU spätnú VÄZBU A VŠETKÝCH PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ SADZBY, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A sme radi, že nechať pozitívnu spätnú väzbu príliš! Ak nie ste spokojní so svojím nákupom,kontaktujte nás na prvom a budeme reagovať na vaše problémy čo najskôr! Pozitívne Ohlasy a Všetkých Päť Hviezdičkový za sekundu, sú pre nás veľmi dôležité, kontaktujte náš problém vyriešiť pred odchodom nám neutrálne alebo negatívne ohlasy. Vždy môžeme usadiť žiadny problém priateľským spôsobom, súkromne. Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: Magické Triky, magické triky produkty, magické triky, doprava zdarma, Lacné magické triky, Vysoká Kvalita kúzla produkty, Čína kúzla doprava zadarmo Dodávateľov.

Kategórie
Druh Pestrá Prop
Pohlavie Unisex
Upozornenie zahŕňa trik a výučba on-line
Funkcie Učiť Sa,Začiatočník,Mágovia,Ulica,Professional,Ľahké Robiť
Miesto Pôvodu Peking, Čína (Pevninská Časť))
Plastové Typ ABS
Hmotnosť (kg)
Číslo Modelu zahŕňa trik a výučba on-line
Kód Výrobku
Vekové Rozpätie 8-11 Rokov,12-15 Rokov,Grownups
Výkon Formulár Close-up Magic
Materiál Plastové
Veľkosť One Size
Názov Značky Hexahedron Magic
Rozmery
Veľkosť Balenia 19cm x 15cm x 1cm (7.48in x 5.91in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Jasnosť Box David Regal zblízka street stage magický trik výrobku doprava zdarma

Jasnosť Box David Regal zblízka street stage magický trik výrobku doprava zdarma

Súvisiace produkty

Porovnať