Muži krátke ponožky Prekladané Bavlna Softy 2018 Nový Príchod Módy Sexy Členok Mužov ponožky pre kožené topánky, Kolekcie

Nový produkt

Skladom

€4.68

Pridať do obľúbených

Vitajte v Našom Obchode

Muži krátke ponožky Prekladané Bavlna Softy 2018 Nový Príchod Módy Sexy Členok Mužov ponožky pre kožené topánky, Kolekcie

Zadarmo veľkosti, jedna veľkosť sa hodí pre všetkých NÁS, 7-11, EUR 39-44, 25-27 cm.

Prosím, dajte nám vedieť, že keď budete mať nejaký problém, vďaka!

Ak chcete získať ďalšie oblečenie pre mužov, prosím, navštívte náš obchod odkaz

https://www.haix.sk/store/311211

Vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na obmedzenia v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby uvedené v fotografie nemusia zodpovedať 100% tých, v položkách seba.)

Spôsob platby:

www.haix.sk Platby: ; www.haix.sk Escrow platobných služieb

Kreditnej Karty, Banka Bankové Prevody; Western Union,Atď. Plná platba musí byť uskutočnená do 3 dní od uvedení vašej objednávky

Prosím skontrolujte prepravné a poistenie pred nákupom .kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

DOPRAVA:

Zásielky Čína PRÍSPEVOK LETECKY POZEMOK pre menej ako 2 kg tovaru,všeobecne to bude trvať 15-25 pracovných dní. Ak nemôžete čakať dlho, zvoľte si, Prosím, EMS alebo iné Prepravné.

Všetky položky by byť odoslaná ako darček.Skontrolujte prosím vašu adresu pred platiť, budeme loď položiek na adresu na účte.

ZODPOVEDNOSŤ:

Pri objednávke od nás, ste považovaný za dovozca a musia byť v súlade so všetkými zákonmi a požiadavkami krajiny, v ktorej ste prijímanie položiek. Vaše objednávky môže byť dovozných ciel a/alebo dane, a žiadne ďalšie poplatky za colné odbavenie musí byť hradené vami. Nemáme kontrolu nad tieto poplatky a ani nenesú zodpovednosť za žiadne miestne zvyky, zákony a/alebo ciel a daní po predaji. Vlastné politiky výrazne líši od krajiny ku krajine, a vy by ste mali, kontaktujte vášho miestneho colného úradu a ďalšie informácie.

Ak balík je zamietnutá z dôvodu, aby vaše odmietnutie platiť dane colný a/alebo povinnosti, a kupujúci nárok spor, máme právo ignorovať tento spor a nezakrývajte náhrady.

VRÁTENIE & SERVICE

Prosím, skontrolujte, či váš balík na prijaté, a uistite sa, že si prajete, aby váš nákup. Ak váš nákup nespĺňa vaše potreby alebo očakávania. pošlite NÁM e-mail na prvý vrátiť. Všetky vrátite tovar MUSÍ byť v úplne novom stave, čo znamená, že položka je nikdy použité a uchovávané v originálnom balení. Vrátime vám plnú sumu cena položky. Nebudeme účtovať re-osadenie poplatky. Poštovné a balné poplatky sú nevratné. žiadne reklamácie budú uznané 3 dní po package prijaté.

Spätná VÄZBA:

Ako hodnotu Zákazník, Váš názor je pre nás veľmi dôležité. To nám pomôžu zlepšiť naše služby zákazníkom. Kontaktujte nás na vyriešenie Problému pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby. Vaše šťastie nakupovanie je spokojnosť!!! Prosím, kontaktujte nás na prvom mieste.

Štítky: Muž ponožky, muži krátke ponožky, ponožky pruhy, Lacné mužov ponožky, Vysoká Kvalita mužov krátke ponožky, Čína ponožky pruhy Dodávateľov.

Pohlavie Muži
farba Čierna
Veľkosť One Size
Názov Značky PEAJOA
Číslo Modelu PBG-12
Gay sexy Ponožky Módy Sexy Členok Mužov ponožky
Hrúbka Štandard
Položka Druh Ponožka
Vysoká Posádky
Ponožka Typ Šaty
Funkcia Muži krátke ponožky Prekladané Bavlna
Materiál Spandex,Bavlna
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky Pár
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 2cm (3.94in x 3.15in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Muži krátke ponožky Prekladané Bavlna Softy 2018 Nový Príchod Módy Sexy Členok Mužov ponožky pre kožené topánky, Kolekcie

Muži krátke ponožky Prekladané Bavlna Softy 2018 Nový Príchod Módy Sexy Členok Mužov ponožky pre kožené topánky, Kolekcie

Súvisiace produkty

Porovnať