2.4 G MX3 Mini Bezdrôtová Klávesnica s Mikrofónom Hlas 3 v 1 Lietať Vzduchom Myši QWERTY Diaľkové IR Vzdelávania pre Android TV Box VS xperia X8 T3

Nový produkt

Skladom

€7.43

Pridať do obľúbených

Prehľad

Režim l: MX3 2.4 GHz 3 v 1 Bezdrôtová Klávesnica/Air Mouse s Hlasovým Mikrofón.

Hot predaj, prosím vyberte si správne poradie chcete !

Pôvodné Dodávať priamo,nikdy na sklade

Pôvodné poskytnúť firmvéru priamo,ponúkame najnovšie firmware podporu.

Najnovšie colné rom, ak potrebujete

OEM objednávky, ak chcete,

Lepšie ceny ak chcete,... viac ako viac ďalšiu podporu, ak chcete,

Zvýraznite

- Ovládanie Prevodovka : 2.4 G RF Rádio Frekvencia Technológie

- Kľúče, Výška : 81 KĽÚČE

- Typ Batérie :AAAx2

- Materiál : Plast + Gél

- Consumpation : 10 Metrov

- Farba: Čierna

- S Hlasovým Mikrofón (vyberte správnu voľbu)

Popis Výrobku:

- Plnú Klávesnicu a TV Remote

- Snímač pohybu Umožňuje Myši ovládať Mávať Diaľkové

- Frekvenčný Rozsah: 2.4~2.4835 GHz

- Rozšíriteľné Funkciu pre Motion Gaming

- 2.4 G Prenos do 15m

- Efektívne Cesto, Šetrič zase do Režimu Spánku za 20 Sekúnd, Nečinnosť

Čo je v krabici?

- 1 x MX3 Air Mouse

- 1 x USB Prijímač

- 1 x anglický Manuál

Poznámka: Nie Batéria Vrátane!

Obrázok Detail:

Tak čo ! Teraz akcia !! Potrebujete tento Produkt!

MX3 s Podsvietením č Mic

Colné a import dane

Objednávky môže byť potrebné na prejednanie vo vašej krajine.

Prosím skontrolujte, či vaša objednávka bude účtovať dodatočných dovozných ciel, daní alebo iných colných súvisiacich poplatkov.

Dovozné clá, dane alebo iné colné poplatky budú zhromažďované lodnej dopravy pri dodaní.

Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine.

Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu.

Upozornenie:

Pred dokončením objednávky prostredníctvom DHL,UPS,TNT,Fedex, pozrite si prosím, že možno vaše mesto má diaľkové náklady,ak to má remotecost,kontaktujte nás pred objednávky:

Spôsob Platby

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

Doprava Detail

Normálne,položka ste si objednali budú dodávané s sledovacie číslo do 1-2 pracovných dní po platbe je clear.By spôsob, ako si kúpil položky, z opačnej strane zeme, tak to potrebuje trochu dlhší čas na dodanie.

Vrátenie peňazí

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po potvrdení platby.Kontaktujte nás ak má položka nie prišli po uplynutí 4 týždňov, Budeme posielať položky pre vás čo najskôr znova. Uistite sa prosím, vašu adresu, je správne.

Návrat Politiky

Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

Prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám vráti adresu. Ak nemáte kontaktoval, priame tovar bude zaslaný späť ,položky budú zamietnuté bez sledovacie číslo zásielky a vráti späť odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené, odmietol alebo nedoručila. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. položky sa vráti, musí obsahovať hlavné obalových materiálov.

Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.

Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslaný naspäť kupujúcemu. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady.

Spätná väzba

Milí kupujúci,vážime si vášho podnikania.Ak ste spokojní s našimi službami.Prosím, zanechajte nám pozitívne feedbackwith"Ideálne 5 - Hviezdy a prosím, spracovanie transakcie celkom.

Zákazník je Boh. Pred odchodom akékoľvek 1,2 hodnotenia, neutrálny/negativefeedback a otvoriť akýkoľvek spor na DHgate alebo paypal.prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie.Radi by sme sa vyriešiť akýkoľvek problém.

Náš systém automaticially nechať pozitívna spätná väzba raz, ostáva na nás.

O NÁS

Arthur032 je profesionálny dodávateľ registrovaný v meste Shenzhen. Sme zásob väčšina produkt zostavy a spolupracuje s množstvom profesionálnych výrobcov z rôznych oblastí.Našim hlavným produktom je elektronická Cigareta,Android TV Box,Smart Watch & Náramok,Hodinky, Telefón,atď., a máme vlastnú továreň, ktorá produkuje najlepšiu kvalitu, budete získať najlepšie služby z nás na tejto stránke, vrátane najlepšiu cenu a najlepšiu qualtiy a najlepšie komunikačné!

Kontaktujte NÁS

Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky týkajúce sa našich produktov alebo pravidlami, Môžete nás kontaktovať na odchode nám DHgate správy alebo e-mailu nám.

My sme vám odpovedali do 24 hodín.Zákazník uspokojivé je najdôležitejšie .

Pošlite nám e-mail prvý pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Dajte nám šancu, aby slúžil u. Ďakujeme U...

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť každá a každý zákazník najlepšie, čo môžeme .

Tešíme sa na vašu Pozitívnu spätnú Väzbu Pre Všetky DSR s 5 Star Skóre

Vďaka!!!

Štítky: diaľkové ir, IR Vzdelávania, IR diaľkové ovládanie, Lacné diaľkové ir, Vysoká Kvalita učenia sa ir, Čína ir diaľkové Dodávateľov.

Číslo Modelu MX3
Názov Značky Beworth
Package Áno
Bezdrôtová Komunikácia RF
Použitie TV
Veľkosť Balenia 6cm x 10cm x 10cm (2.36in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.14kg (0.31lb.)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2.4 G MX3 Mini Bezdrôtová Klávesnica s Mikrofónom Hlas 3 v 1 Lietať Vzduchom Myši QWERTY Diaľkové IR Vzdelávania pre Android TV Box VS xperia X8 T3

2.4 G MX3 Mini Bezdrôtová Klávesnica s Mikrofónom Hlas 3 v 1 Lietať Vzduchom Myši QWERTY Diaľkové IR Vzdelávania pre Android TV Box VS xperia X8 T3

Súvisiace produkty

Porovnať