Dámske Queen Úžasné Grafické Plodín, Topy, Tričká

Nový produkt

Skladom

€11.86

Pridať do obľúbených

Ramenný(cm) Prsia(cm) Pás Rozmery(cm) Dĺžka(cm) Rukáv Dĺžka(cm) XS - - - - - S - 78-86 - 42 - M - 84-92 - 44 - L - 90-98 - 46 - XL - - - - - XXL - - - - - Jedna Veľkosť - - - - - "Veľkosť mearsured podľa seba,

niekedy má nejaké chyby, ale vždy v rámci 2cm." Umývanie Tipy 1.Squeeze vody z prať oblečenie s rukami jemne, ležal na suchu. 2.Nie twist alebo zavesiť suchá, aby sa zabránilo deformácii, 3.a predĺžiť ich životnosť bielizne naruby a visí na suchu.

Rebra Golier

Importované. prehľad Supersoft a pohodlné francúzsky rebrový úplet bavlna crewneck.

32S Česanej Bavlny

Klasické T-tričko tkaný z vysoko kvalitnej česanej bavlny, s dlhšie slučky na zvýšenie nasiakavosti a výkon.

Procesy

Rafinované Procesy sú privítal zahraničných hostí.

Procesy

Naše výrobky sú obľúbené a overené zákazníkmi, pretože vycibrenej techniky, neopozeraný dizajn a spoľahlivá kvalita.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd , dáme vám $1 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie . Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

1. Príprava Čas: potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Doprava Zdarma Na Celom Svete

3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava

Ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný. Pre NÁS územia, prosím zanechať komentár, keď ste zadaní objednávky. Napríklad, ak ste boli v Guam, Puerto Rico, môžete štátu, Guam, Puerto Rico v krajine časti. Zákazníci z Brazílie, mali by zanechať odkaz, aby nám vaše 11-ciferný CPF ako vlastných potrieb. O Cla

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Ale my sa vrátime vám peniaze pre expresná doprava(ak ste zaplatili) na váš účet do 24 hodín. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

Poznámka:

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Umožňuje Tričko on-line obchod urobiť predať na základe ich vynikajúce vzory a osvedčená spoľahlivosť. Takže kvalita je zaručená. Tiež máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom ( veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky ).

Pozor : nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.

Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém:

*Číslo objednávky

*Položky SKU číslo

*Obrázok je chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu od Umožňuje Tričko, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci

Štítky: orezať začiatok tričko, top tričko, tričko, Lacné plodín top tričko, Vysoká Kvalita top tričko, Čína t shirt Dodávateľov.

Vzor Typ List
Oblečenie Dĺžka Krátke
Štýl Príležitostné
Názov Značky Lexiu Yibai
Rukáv Štýl Pravidelné
Pohlavie Ženy
Textílie Typ Pletené
Číslo Modelu AAA
Topy Typ Tees
Materiál Polyester,Lycra
Golier O-Krku
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Dekorácie Appliques
Veľkosť S, M, L
Položka Druh Topy
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dámske Queen Úžasné Grafické Plodín, Topy, Tričká

Dámske Queen Úžasné Grafické Plodín, Topy, Tričká

Súvisiace produkty

Porovnať