1 PC 1.52Mx50cm Hliníkové Kefa Vinyl Auto Zábal 59.84" X 19.69" Hliníkové Vinyl Auto Nálepky DOPRAVA ZADARMO

Nový produkt

Skladom

€8.15

Pridať do obľúbených

1 PC 1.52MeterX50cm Hliníkové Kefa Vinyl Auto Zábal Hliníkové Vinyl Auto Nálepky DOPRAVA ZADARMO

( prosím, prečítajte si jasné beford si kúpiť, Sme len chcete znížiť zbytočné nedorozumenia a negatívna spätná väzba! )

Pozor: v prípade, že cena je veľmi lacné, tak sme sa pack prejdite na poslať von,vďaka.

1. Pevné je 1.52 meter. 2. Post office nie je umožniť najdlhšie veľkosť je nad 50 cm, takže kupujúci kúpiť 2 alebo viac počítačov ,budeme rezať do 1.52 metrov dlhá a 50 cm šírka každý počítač, ak kúpite viac ako 8 metrov, potom môžeme č rez, kontaktujte nás,my ju zrealizujeme . 3. Tento film je vhodný pre držať na auto telo je všade. 4. Nasledujúci obrázok je len pre efekt, odkaz, nie ako kupujúci dostane účinok tovaru. 5. Tento film NIE je VYROBENÝ hliníkový materiál, len efekt, ako je napríklad hliník, hrúbky a tvrdosti je vhodný pre palicu a úsek, nie za výbuch funkcie! Prosím, nie v porovnaní s dokladom membrány.

Take videa pri otvorení zásielky.

Tento film v jeden celý roll je 1.52 meter vysoké a 30 Metrov dlhé. sme len znížiť na to ako obrázok zobraziť, aby to v 30 cm, 50 cm na predaj. Smer čiary na film je kríž(ako na obrázku show). P. S. diagrame je predmetom 30 metrov dlhé. takže keď si objednať 30 cm, 50 cm, budete dostávať zvislé čiary. Veľkosť Produktu : Inštalačný Tipy:

1. Čistenie povrchu s liehom pred inštaláciou vinyl pomôže s priľnavosť a čistí všetky nečistoty, ktoré môžu spôsobiť nedokonalosti. 2 . Pomocou horúceho vzduchu zbraň môže pomôcť pri inštalácii tým, vinyl pružnejšia a tiež pomôcť odstrániť vrásky. 3. Pomocou mäkkej gumy škrabka pomôže vyhladiť bubliny a vrásky. 4. Nedovoľte, aby vaše auto na umývanie alebo za svitu po palicu do 48 hodín ! POZNÁMKA: Ak budete dostávať fólie film z dlhú cestu doprava , to nie je len škoda, keď používate, môžete použiť škrabka na hladké alebo pridať do 2000W teplovzdušné pištole alebo sušič na vlasy hit to , rovnako ako budete dostávať vrásky oblečenie, používať žehlička na tlač, je to jednoduché akcia! každý môže urobiť! prosím, nerobte to byť dôvodom na otvorenie sporu alebo negatívnu spätnú väzbu, ak máte myseľ , prosím, nie kúpiť , dúfam, že za pochopenie !

Ak chcete použiť??

Môžete použiť kdekoľvek na auto tela,telefón,motocykel, Notebook,ect. Platobné Všetky kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. ESCROW mať Kreditnú kartu, Western Union,Moneybooker spported. a toľko je podporované tiež. Odporúčame vám kúpiť a zaplatiť do Úschovy a akceptovať len O preprave: Budeme posielať váš tovar v 1-5 pracovných DNÍ po overení platby a potvrdení objednávky. Vždy sa snažíme naše najlepšie lode tak rýchlo, ako môžeme, v prípade meškania, vás budeme informovať vopred. Budete získať SLEDOVACIE ČÍSLO potom, čo tovaru na odoslanie. Dodacia lehota je asi 5-7 pracovných DNÍ od FedEx či DHL, Ak dodaný Čína Príspevok Air Mail, dodacia lehota je o 10-60 pracovných DNÍ pre rôzne krajiny. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok z dôvodu, aby každá krajina môže mať rôzne časový harmonogram na vlastné zúčtovania, ktoré môže trvať dlhší/kratší čas skontrolujte, či vaše produkty. V cena tovaru a prepravné náklady nezahŕňajú VZDIALENEJ OBLASTI POPLATKOV a IMPORT TAXS alebo akékoľvek iné dane. Sme si vyhradzuje právo na vzdialenej oblasti poplatok V prípade vášho dodacia adresa je FedEx či DHL vzdialenej oblasti. A Kupujúci je zodpovedný za dane(ak nejaké sú). Zvyčajne píšeme nižšiu hodnotu a označte produkty, ako " DAR "alebo " VZORKA", ktoré vám pomôžu vyhnúť alebo nižšie dane. Ak potrebujete plnú hodnotu na prepravný doklad alebo faktúru, prosím, dajte nám vedieť, pokiaľ uvedenie objednávku. Vezmite prosím na vedomie, že očakáva, že dátum dodania je navrhované kuriérom pre referenčné účely a podlieha zmenám závisí na dodacia podmienka. Pre akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, kuriérom priamo. Ďakujem vám veľmi pekne! Zákaznícky Servis A spätná Väzba: Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, dajte nám POZITÍVNU spätnú VÄZBU, ak máte radi tovaru a našich služieb. Sme veľmi ocenili to. Ak máte akékoľvek problémy s tovarom, prosím, KONTAKTUJTE NÁS pred ochodom negatívnu spätnú väzbu. Prevádzkovanie online obchodu nie je jednoduché a vašej piatich-star spätná väzba bude náš chlieb a mlieko. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy,obráťte sa priamo na pomoc, skôr ako predložiť žiadosť o vrátenie. Naším cieľom je vyriešiť všetky problémy, ako rýchlo, ako je to možné! Vďaka! Neváhajte a zašlite svoje otázky, otázky o výrobku k nám. Odpovieme vám v priebehu JEDNÉHO pracovného dňa. Sme tu čaká na váš e-mail.

Štítky: auto zábal, vinyl auto zábal, Auto Nálepky, Lacné auto zábal, Kvalitné vinylové auto zábal, Čína auto nálepky Dodávateľov.

Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Druh Iné 3D Nálepka
Model Iné
Typ Nálepky Auto Tela
Dizajn Karikatúra
Kategória Nálepky
balenie Nie Zabalené
Položka Dĺžka 152cm
Položka Šírka 50cm
Položka Priemer 0cm
Názov Značky Carcardo
Položka Výška 0cm
Názov Modelu Hliníkové Kefa Vinyl auto zábal
Druh Materiálu Vinyl
Položka Druh Nálepky
Hmotnosť Balenia 0.33kg (0.73lb.)
Veľkosť Balenia 3cm x 3cm x 52cm (1.18in x 1.18in x 20.47in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1 PC 1.52Mx50cm Hliníkové Kefa Vinyl Auto Zábal 59.84

1 PC 1.52Mx50cm Hliníkové Kefa Vinyl Auto Zábal 59.84" X 19.69" Hliníkové Vinyl Auto Nálepky DOPRAVA ZADARMO

Súvisiace produkty

Porovnať