Zvyk, Aby Robil Osobné Meno, Vlastné Veľkosti Samolepiek Na Stenu, Stenu

Nový produkt

Skladom

€8.24

Pridať do obľúbených

Značky

MCTUM

Balenie

Európska Norma

Veľkosť

Ako budete potrebovať

Je prispôsobené

Áno

Materia l

PVC Vinyl

Funkcia

Eco-Priateľský

Farby

28 farby k dispozícii

Technológia

Rezanie s použitím 6 rokov)

Môžete vybrať jednu farbu a akejkoľvek jeden typ písma pre svoje meno. Po nákupe ,prosím, dajte mi vedieť, 4 veci 1 - Názov 2 - Font Č. 3 - Farebná

UPOZORNENIE: 10usd je jednotková cena,na rôznych prevedeniach, cena je rozdielna. prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti.

FAQ: 1. Koľko listov na meno môžete urobiť? Zvyčajne,mal by mať 3-8 písmená.Samozrejme,že by sme mohli urobiť aj iné názvy príliš,ale v prípade, že názov je príliš dlhý,listy budú malé. 2.Aká je veľkosť meno? Štandardná veľkosť je 58 cm dĺžka, výška sa líši podľa počtu písmen.Pls kontaktujte nás a uistiť sa, že vynikajúci veľkosť skôr, než si ho objednať. 3.Môžete to urobiť v hebrejčine alebo rusky? Áno, ale to môže byť len v menej písma.Ak potrebujete ďalšie štýly,pls napíšte meno do počítača vo formáte jpg súbor,a potom nám pošlite obrázok. 4. Robíte vlastné obrázky alebo logo potrebujem? Áno,pošlite nám, prosím, obrázok,tým viac jasné, obrázky, tým lepšie! Potom sme sa zistiť, či by sme nemohli robiť to a povie vám, cena,posledný by ste mohli umiestniť objednávky.

Našich Zákazníkov Fotografie ( vyzerajú skvelo, ďakujeme, že ste na týchto priateľov)

FAQ:

1, Môže si robiť žiadne meno na stenu? Áno,môžeme urobiť akékoľvek meno v angličtine, názov by mal mať 3-8 písmená. Ak meno vo francúzštine,španielčine alebo arabčina,prosím, kontaktujte nás pre potvrdzuje skôr, než si ho objednať.

2,Ako môžem vám poslať mená a farby potrebujem? Prvý spôsob,prosím, prenájom mená a farby v "Zanechať odkaz na tejto predávajúci" možnosť pri kontrole a potvrdení objednávky. Ďalším spôsobom,kliknite na tlačidlo "Kontakt Teraz" ak chcete poslať správu, aby dodávateľ v servisnom Stredisku.

3,Môže si robiť dropshipping?

Áno,sme továreň. robíme dropshipping po celom svete,prosím zanechať zákazníkov adresu priamo,budeme ho poslať čo najskôr.

4, mám vlastné návrhy,môžete to urobiť?

Áno,môžeme urobiť vlastné nálepky,prosím, to pozrite sa s nami, než si ho objednať. Poštovné A Náhrady 1. Všetky objednávky budú expedované do 5 dní po fondov absolvovaní bezpečnostnej kontroly prostredníctvom www.haix.sk. To je len predĺžená z dôvodu dovolenky. 2. Dodacia lehota bude 10 do 60 dní pravidelne, zriedkavo sa vyskytuje viac ako 90 dní pre menej krajinách. 3. Sme zodpovedný za všetky zlé odosielanie a kvality vydávať príkazy. 4. Zákazníkov, musí ponúknuť presné príjemcu informácie, inak, zákazníkov je potrebné dovoliť stratu. 5. Zákazníci postarať sa o cieľových Krajín Colné Daň. Spätná väzba

Štítky: nálepky xbox, obtlačky koliesko, nálepky na stenu odtlačkový, Lacné nálepky xbox, Vysoko Kvalitné nálepky koliesko, Čína nálepky na stenu odtlačkový Dodávateľov.

Veľkosť XL Large Medium Small
Názov Značky MMCTUM
na sklade Áno
Scenáre Steny
Dropshipping Áno
farba Čierna Biela Šedá, Modrá
Číslo Modelu MC164501
Roztomilý Stenu, Nálepky / Samolepky / Obtlačky Samolepky na stenu pre Deti Izbách
Vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Klasifikácia Na Stenu
Materiál Plastové PVC
Tému Znaky
Špecifikácia Single-piece Package
Tvar Obdĺžnik
Štýl Moderné Tvorivé Cartoon Plagát
Jedinečný Darček pre Deti Áno
Veľkosť Balenia 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.201kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zvyk, Aby Robil Osobné Meno, Vlastné Veľkosti Samolepiek Na Stenu, Stenu

Zvyk, Aby Robil Osobné Meno, Vlastné Veľkosti Samolepiek Na Stenu, Stenu

Súvisiace produkty

Porovnať