Ciss Atrament kontrolné ventily, ktoré sa vzťahujú na atramentovej tlačiarni časť CISS jeden spôsob, ako ventil NON-NÁVRAT Atrament klapky (atrament, kontrola stability r ventilu)

Nový produkt

Skladom

€9.07

Pridať do obľúbených

ciss Atrament kontrolné ventily, ktoré sa vzťahujú na atramentovej tlačiarni CISS jeden spôsob, ako ventil NON-NÁVRAT Atrament klapky (atrament, kontrola stability r ventilu)

qty:4 farba

materiál:PP

použitie:atrament, kontrola stability r ventil

Toto je odporúčaný produkt v našom obchode. Ak máte záujem o tento produkt, kliknite na obrázok, ktorý chcete kúpiť. Inštalačný návod na obsluhu

Platobné Podmienky

1, akceptujeme platbu on-line alebo PayPal

2,Po dokončení platby ,prosím zanechať váš správnu adresu a telefónne číslo, budeme podľa adresu odídete na loď.

Doprava a Dodacie Podmienky

1, doprava tipy

Všetky doprava zadarmo položiek (

2, o dodacia lehota

Rôzne Krajiny majú rôzne Pravidlá na zákazku .takže možno položiek bude dorazí do 10-60 alebo viac dní. Možno sľub obdobia položky stále na ceste .Kupujúci nemôže predložiť žiadosť o vrátenie. Po položiek poštovné ,môže sa neriadia predávajúci v ruke , ale snažíme sa týkajú sledovania prácu .

3, Problém je vždy nestane, budeme sa snažiť urobiť čo najlepšie vyriešiť akýkoľvek problém. Budeme radi, sluchu veľmi zákazníka slovo, a vitajte na komunikáciu s nami v www.haix.sk spoločenstva on-line. Ale len v prípade, že niektorý otvorenej/negatívnej spätnej väzby, bez dvojstrannej komunikácie, nie je vítaný a určite presuňte www.haix.sk ID na čierny zoznam.

4,Ak nemáte prijaté položky(Príspevok je ekonomické, ale zlá kvalita služieb, môže mať určité riziko položky strata) v rámci pravidelnej dopravy času ,prosím, kontaktujte nás TradeManager online čo najskôr .budeme sa s tým vyrovnať, v rámci 24hs a uistite sa, že vaša spokojnosť, po oznámení ,môžeme vám vrátenie peňazí alebo výmenu výrobku. Prosím neotvárajte spory a nechať neutrálny/negatívny feedback bez komunikovať s nami!

5, Ak položiek, ktoré ste obdržali sú poškodené alebo sa nezhodujú s popisom, prosím, kontaktujte nás v prvom a vziať nejaké fotky, alebo videá, pošlite nám ich . Po kontrole, môžeme odoslať produkty alebo nejaké doplnky na vás, prosím neotvárajte spory a nechať neutrálny/negatívny feedback bez akejkoľvek komunikácie.

6, zvyčajne sme loď položky ako DAR na menšiu hodnotu, aby sa zabránilo kupujúceho dane. Avšak, dane určuje kupujúci colné nie u nás, v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane potom kupujúci by mali pochopiť to.

Vzhľadom na kupujúceho dôvodu, vrátane -odmietne podpísať balík - alebo -odmietne zaplatiť daň alebo -kupujúci krajiny post dôvod, a tak ďalej, kupujúci majú pochopiť všetky pravidlá . Sme zodpovední za udržiavanie tovar opustí Čína hladko. Keď tovar opustí Čína potom kupujúci bude mať na starosti všetky zodpovednosti.

O vrátenie

Všetky položky, ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás v prvý raz. Budeme riešiť v prvom čas, ak Kupujúci trvať na tom, ak sa chcete vrátiť tovar bez komunikovať, všetky náklady na vrátenie bude účtovať kupujúcim.

O Spätnej Väzby:

Všetky pozitívne ohlasy sú vítané. Ak ste spokojní s našimi službami a produktmi, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu(5stars). A budeme to isté na vás.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali Bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Prosím, dôverujte nám, že môžeme vyriešiť problém s spokojnosť spôsobmi.

Štítky: ciss atrament, tlačiareň ciss, Atrament Ciss, Lacné ciss atrament, Vysoko Kvalitné tlačiarne ciss, Čína atrament ciss Dodávateľov.

Názov Značky farba welbo
Kompatibilné Značky CANON
farba Iné
Druh Kontinuálne Ink Systém Dodávok
Kompatibilné Tlačiarne Typu Atramentové tlačiarne
Bulk Balenie Áno
Číslo Modelu JEDEN SPÔSOB, AKO VENTIL
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ciss Atrament kontrolné ventily, ktoré sa vzťahujú na atramentovej tlačiarni časť CISS jeden spôsob, ako ventil NON-NÁVRAT Atrament klapky (atrament, kontrola stability r ventilu)

Ciss Atrament kontrolné ventily, ktoré sa vzťahujú na atramentovej tlačiarni časť CISS jeden spôsob, ako ventil NON-NÁVRAT Atrament klapky (atrament, kontrola stability r ventilu)

Súvisiace produkty

Porovnať