50g Thai Rastlinných Éterických Olejov Tiger Zelená Balzam Na Svrbenie, Opuchy, Bolesti, bolesti Hlavy, Závraty Komára Kousnuti masáž

Nový produkt

Skladom

€8.60

Pridať do obľúbených

Názov Produktu

Prírodné byliny základné balzam masť 50 g

Hlavné zložky

100% čisté prírodné byliny

Úvod

Rôzne časti tela bolesť. Carsick, morskú chorobu, pohľad komár medicíny. Utrite ženské menštruačné bolesti brucha, je veľmi užitočné. Učíme sa z tohto vzácne skúsenosti, v lete pripraviť niekoľko fliaš familycan byť použitý, je múdra voľba, oh

Táto masť bude mať pohodový pocit. k dispozícii pre komára kousnuti liečby .

Funkcie

Tento produkt je čisto zelená masť, čisto bylinný krém chuť, tam sú mäty a bylinné chuť

Prispôsobenie

Chlad,bolesť hlavy a závrat,brucha nepohodlie,bolesť kĺbov,reumatizmus, bolesti, komára kousnuti Ding ma.

Aj pre telesného zápachu zápach, svrbenie kože, prechladnutie a kašeľ, ruky, nohy kŕče, bolesti chrbta, nadmerná sila, modriny, výrony, rana, popáleniny, kožné zápaly, artritídy a tak ďalej tiež majú rôzne efekty.

Použitie

Vonkajšie použitie,Aplikovať na postihnuté sú a votrite jemne.

Poznámka

Prosím vložte tento liek v mieste, kde deti nie sú ľahké získať.Nie ponoriť do tekuté očné a kožné rany.

Spôsob Platby

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

Doprava

Po obdržaní vašej platby, budeme loď položiek, akonáhle je to možné.Zvyčajne môžete prijímať položky v rámci 16-35 dní ( Zvláštne okolnosti: 35-60 dní na dosiahnutie cieľa. Zvláštne okolnosti zahŕňajú: dovolenka, špeciálne počasie,politiky úpravy, vzdialených oblastiach, atď. )

Poznámka: dúfame, že prídete o čas, ale keďže toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závisela od kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ďakujeme za pochopenie.

Zaručujete & Návrat Politiky

Poškodený produkt musí povedzte nám, do 3 dní pripojené s obrazom chybné časti. Prosím, vráťte sa s vašimi vlastnými nákladmi v rámci 1 týždňov od okamihu, keď tovar je prijaté. Zabezpečíme vymeniť nové pre vás naraz. (mali by ste zahrnúť všetky pôvodné položky nepoškodený v ďalší predaj stav, ďakujem).

Ak potrebujete náhradu, iba položky do zoznamu cena je vratná. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť.

Spätná väzba

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby. Ako vážne a zodpovedné predávajúceho, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. Váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Ak ste spokojní so svojím nákupom a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5.

Poznámka: Hodnotenie pod 5 môže viesť nás zlé stojí situácie.

Štítky: balms masť, zelená balzam, thai herbal, Lacné balms masť, Vysoko Kvalitný zelený balzam, Čína thai herbal Dodávateľov.

Číslo Modelu SA0109
Veľkosť Medium
Čas Použiteľnosti 5years
Features2 Vôňa vôňa Masáž Relaxant
Názov Značky MERALL
effect2 Artritída,Podvrtnutie,Herpes,Majú za studena,artritída,Reumatizmus
Funkcie Thai herbal zelená balzam masť tiger balzam,thajské bylinkové vosk
effect3 Bolesť Masť,Obnoviť Seba Chrípky Studenej Bolesti Hlavy, Závraty
Položka Druh Masáže & Relax
Aplikácia Telo
effect1 Obarenie,Komára Kousnuti,Dermatitída,úľava od bolesti svalov rub
Materiál Bylinný
Skladovanie Chladnom a Suchom mieste
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 8cm (4.72in x 4.72in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

50g Thai Rastlinných Éterických Olejov Tiger Zelená Balzam Na Svrbenie, Opuchy, Bolesti, bolesti Hlavy, Závraty Komára Kousnuti masáž

50g Thai Rastlinných Éterických Olejov Tiger Zelená Balzam Na Svrbenie, Opuchy, Bolesti, bolesti Hlavy, Závraty Komára Kousnuti masáž

Súvisiace produkty

Porovnať