Pôvodné 6.0" e-ink e-papier epaper LCD displej Pre amazon kindle keyboard D00901 Ebook reader

Nový produkt

Skladom

€19.78

Pridať do obľúbených

Poštovné 1, Aby sa bude rozdeľovať do 72 hodin po platba potvrdená .budeme vás informovať inmmediately keď ste si zakúpili produkty ani farby nie sú k dispozícii 2 Prichádza s pretective plastové fólie na obrazovkách a bezpečné balenie 3 Všetky položky môžu byť dodané DHL ,EMS,Čína Príspevok Air Mail s autodoprava Nie pre kontrolu parcely sochy online 4 Parcely loď na zaplatenie Cieľ Osloviť Len! 5 extra poplatky za doručenie musieť byť účtovaná, ak cieľová adresa je na odľahlých Oblastiach, " zoznamu,prosím, láskavo pochopiť. 6 poradie bude vyhlásený za nízku hodnotu Zákazníka, alebo upustiť od povinnosti predložiť vyhnúť Povinnosti /Daní. V dôsledku Medzinárodnej obchodnej politiky a tenké okraje ,prosím, upozornenie na náš predajca nie sú zodpovední za akékoľvek prípadné povinnosti /miestnych daní alebo iných zákazníkov vzdialenosť v čase. 7 parciel bude zabalený veľmi dobre pred odoslaním, aby sa zabránilo poškodeniu.

Kvalita a Záruka 1 po Prvé, sme sa dostali všetky lcd displej(touch screen) a všetky súvisiace skúšobné zariadenia na testovanie a uistite sa, že sú dobrej kvality, pretože vieme, že ak sa vám to podarí zlé, že bude náš problém. 2, Prosím, informujte nás DO 3 DNÍ po prijatí zásielky, ak ste nespokojní s produktmi (Reálny obraz a iné dôkazy musia byť uvedené),potom budeme ponúkať výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, ak výrobky nie sú opísané. 3 v Prípade, že položka je váš prossession viac ako 7 dní ,považuje sa to používa /second –hand ,Len budeme ponúkať službu výmeny po dostaneme váš návrat položiek

Štítky: e-ink e-papier, amazon kindle obrazovke, e-ink displej 6, Lacné e-ink e-papier, Vysoká Kvalita amazon kindle obrazovke, Čína e-ink displej 6 Dodávateľov.

Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Číslo Modelu pre kindle keyboard
Kompatibilné Značky Pre Amazon Kindle
Typ Produktu LCD Tablet
Veľkosť Obrazovky <7 Palec
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodné 6.0

Pôvodné 6.0" e-ink e-papier epaper LCD displej Pre amazon kindle keyboard D00901 Ebook reader

Súvisiace produkty

Porovnať