SC New Horúce Predaj Zlata Hip Hopu Ice Sa Bling Hudby Stereoskopické Mikrofón Náhrdelník Prívesok Pre Mužov, Ženy Šperky

Nový produkt

Skladom

€1.16

Pridať do obľúbených

10

SC New Horúce Predaj Zlata Hip Hopu Ice Sa Bling Hudby Stereoskopické Mikrofón Náhrdelník Prívesok Pre Mužov, Ženy Šperky

Materiál: zliatiny zinku

veľkosť:4*1.4 cm

hmotnosť:18 g/S c Balenie: taška funkcie opp balení samostatne, Rýchlo Express: Poradie>200$ DHL/FEDEX/UPS/EMS. Otázky od zákazníkov 1. Ako udržať sledovania môj pozemok? Môžete skontrolovať vášho lodné informácie z nasledujúceho odkazu s sledovania č.: www.17track.net/en ( skopírovať do prehliadača). 2. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod, budeme ponúkať zľavy alebo pre dodanie zdarma na základe množstva, ktoré si chcete objednať. Doprava čas je 3-7 pracovných dní.(Ak chcete určený nás tretej strane, môžeme loď náklad na svojho zákazníka priamo!Uisťujeme vás, a verte nám, nebudeme zanechať akékoľvek informácie o nás.) Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 3. Je tam nejaký ciel? Zvyčajne sme vyhlásiť najnižšiu cenu vyhnúť ciel. Z dôvodu rôznych národných politík v rôznych krajinách, clá by byť pre kupujúcich " účet. Preto sa, Prosím, zanechajte nám správu pri zakúpení preto, aby nám povedal, ako veľmi môžete zaplatiť za ciel. 4. Nemá farbu prísť vypnúť alebo zmeniť na čiernu? Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov zo Zliatiny zinku, trvalé a Anti-fade, ochrany životného prostredia, pohodlné a ľahké na nosenie, alergie zadarmo zaručiť. 5. Je tam nejaký problém o veľkosti? Prosím, presne podľa našich metóda merania na nákup. 6. Výrobky môžu byť prispôsobené. Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie. Máme loď celý balík do 48 hodín po platbe ,ponúkame všetky druhy spôsob dopravy .Ak chcete definovať spôsob dopravy, prosím, zaplatiť náklady na dopravu .Odhadovaná rýchlosť doručenia pre váš odkaz je nižšie . Ďakujeme !

* Ak cena objednávky presiahne USA $ 150,budeme poskytovať vám s DHL, FedEx ,alebo zadarmo Aramex Služby .(Vzdialenej krajine žiadosť USA $ 200.)

*Doručenie rýchlosť iba pre vás odkaz ,niekedy sa omešká o sviatky,festivaly,zlé počasie,zvyky,Atď.

*Príspevok Air Mail do Južnej Ameriky, krajiny môže trvať dlhšie ako 60 dní ,Express zvyčajne majú colné daňových otázok .V takom prípade ,prosím, spolupracovať s colnými zaplatiť daň.

Ďakujem za váš výber SC-SONGCHANG ŠPERKY ,ponúkame 7 dní vrátiť služby :

1 .Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste satisfiledwith nákupe ,prosím, kontaktujte nás ihneď.Sme accpect vráti a výmeny do 7 dní na prijatie,prosím, majte na výrobok v pôvodnom stave a vykonávať prepravné náklady sami,spracujeme vašu žiadosť po prijaté vrátené výrobky.

2 .Ak ste dostali defekt položky ,kontaktujte nás, Prosím, A. S. A. S. za účelom výmeny alebo opravy , ak výmena nie je k dispozícii ,potom úplné vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

3 .Pre viac informácií ,prosím, kontaktujte náš tím služieb zákazníkom .

Vašu podporu a dôveru je najväčší impulz pre nás:

1.Ak ste spokojní s našimi položky a služby ,láskavo sa chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre vás a dať vám viac zľavu pri ďalšej objednávke.

2.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby ,budeme sa snažiť poskytnúť vám ten najlepší servis.

1.Môžete nás kontaktovať na zanechaj odkaz na www.haix.sk, TradeManager alebo nám pošlite e-mail.Môžeme odpovieme vám do 24 hodín v pracovné dni,v rámci 36hours na víkend. 2.Náš Pracovný Harmonogram:

NÁM :5:30-3:30PM

Brazília:9:30-7:30 PM

Rusko:3:30-1:30 PM

UK:0:30-10:30

Španielsko:1:30-11:30

Francúzsko:1:30-11:30 Sme podporu Dropshipping a môžete robiť objednávky okamžité ly ^o^ !

Štítky: Módny Náhrdelník, Módny Náhrdelník, Náhrdelník S Príveskom, Lacné módny náhrdelník, Vysoko Kvalitný módny náhrdelník, Čína prívesok náhrdelník Dodávateľov.

Náhrdelník Typ Prívesok Náhrdelníky
Názov Značky SONGCHANGJEWELRY
Ostatné Služby Podporujeme Dropshipping a môžete robiť objednávky ihneď ^o^ !
Položka Druh Náhrdelníky
dĺžka 50cm
Funkcia Dekorácie
Tvar\vzor Mikrofón
Materiál kov
Štýl Trendy
Pohlavie Unisex
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Prívesok Veľkosť 4*1.4 cm
Hmotnosť 18 g
Číslo Modelu N464
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
O mieru Podporujeme vlastné,na MIN je 200pcs!
Jemné alebo Módne móda
Hmotnosť Balenia 0.018kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SC New Horúce Predaj Zlata Hip Hopu Ice Sa Bling Hudby Stereoskopické Mikrofón Náhrdelník Prívesok Pre Mužov, Ženy Šperky

SC New Horúce Predaj Zlata Hip Hopu Ice Sa Bling Hudby Stereoskopické Mikrofón Náhrdelník Prívesok Pre Mužov, Ženy Šperky

Súvisiace produkty

Porovnať