Yaye Prírodné Rhodonite Liečivý Kryštál Kameň Korálky Strand Voľné Korálkové Diy Šperky Robiť Kúzla 4 6 8 10 mm Veľkoobchod Dropship

Nový produkt

Skladom

€3.74

Pridať do obľúbených

Popis: Materiál: Rhodonite Tvar: Okrúhly Perličiek s otvorom Qty: Jedna Oblasť Veľkosť si môžete vybrať : 4 mm,6 mm,8 mm a 10 mm Hmotnosť Cca: 0.05 libier (cca 24 g),0.08 libier (cca 40 g) obrázok je len pre vašu informáciu, kameň, ktorý ste dostali bude podobné, pretože z prírodných kameňov. Oblasť činnosti Dĺžka: 6 mm Približne 55-60Pcs 8mm Približne 44-48Pcs UPOZORNENIE: remeselnej povahy tento výrobok bude vyrábať menšie rozdiely v dizajne, veľkosti a hmotnosti. Odchýlky sa vyskytujú od kus kus, merania sa môže mierne líšiť.

Potrebujete vedieť: 1.Produkt, ktorý si objednať z nášho obchodu nad 2 KG, v jeden čas sme si rýchlejšie a bezpečnejšie poštovné spôsob, ako pre vás. Takže sa môžete dostať tovar v krátkom čase. 2. Ak vaša objednávka suma je nad $120 , zabezpečíme rýchlejšiu a bezpečnejšiu dopravu spôsob, ako pre vás príliš.

Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, neváhajte a kontaktujte ma, ja som vždy tu na služby pre vás.

O naše produkty:

1.Kvalitné konkurencieschopné ceny ,rýchle dodanie ,drop shipping je k dispozícii, najlepšie a včasné služby 100% spokojnosti;

2.Môžete veľkoobchod ich na ďalší predaj ,môžem poštovné ich vymenovať adresu;

3.Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma včas ,bude odpovedať v priebehu 12 hodín s výnimkou víkendov;

4. Vitajte na kúpu produktov na mojej webovej stránke som veľmi rád, že sa moje najlepšie pre vás najlepšiu kvalitu a najlepšie služby.

Spôsob dopravy:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Čína Príspevok Vzduchu 15-35 dní; EMS 8-13 dní; DHL 5-8 dní;

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli .Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

Záruka A Údržba :

Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky. (Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.). Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si našu spiatočnú adresu a napísať o doručenie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Ponúkame len kvalitné výrobky. Rýchle Dodanie, Kvalitné. Ak existuje iný problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás! Odpovieme vám čo najskôr! Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.

Štítky: Kúzlo veľkoobchod, šarm, pôvab, šarm, robiť, Lacné kúzlo veľkoobchod, Vysoká Kvalita kúzlo charm, Čína kúzlo, takže Dodávateľov.

Tému Maskot
Použitie obchodné dary, domáce dekorácie, reiki liečenie
Proces Leštené
Veľkosť Approx 4mm, 6mm, 8mm and 10mm
Názov Značky yaye
Remeslo Vyryté kameň
Štýl Ľudové Umenie
farba Cca 4 mm
Tvar Kolo
Funkcia Korálky
Materiál Rhodonite
OEM Áno
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Yaye Prírodné Rhodonite Liečivý Kryštál Kameň Korálky Strand Voľné Korálkové Diy Šperky Robiť Kúzla 4 6 8 10 mm Veľkoobchod Dropship

Yaye Prírodné Rhodonite Liečivý Kryštál Kameň Korálky Strand Voľné Korálkové Diy Šperky Robiť Kúzla 4 6 8 10 mm Veľkoobchod Dropship

Súvisiace produkty

Porovnať