39 CM, Nerozbitný Realistické Plast dieťa/dieťa kati figuríny hlavu klobúk displej manikin hlavy

Nový produkt

Skladom

€5.57

Pridať do obľúbených

Materiál:PVC

Výška:19 cm

Obvodu hlavy:39 cm

Všetky zmätený len neváhajte a kontaktujte nás.

Vo väčšine prípadov, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. nie sme zodpovední za všetky colné poplatky, Prosím pozrite sa na colnej politiky na svoje miesto, ako je Brazília,Poľsko,taliansko. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

Ak potrebujete nahlásiť skutočná hodnota na parcle, prosím, povedzte nám, že s objednávku správy,e-maily alebo trademanager .

Teplé záruky:

1. Rýchly proces: Vaša objednávka bude vybavená do 48 hodín.

2. Rýchle prepravné služby: E-paketové a Globálne maily sú podporované.

3. Zabezpečenie kvality: Návrate a Vrátenie politiky sú podporované.

Chromatické:

1. Na všetok tovar poskytujeme fotografií pre profesionálnych fotografov, starostlivo fix systému a farbu, ako ďaleko, ako je to možné a skutočné komodity úprava, fyzikálno.

2.Ale pretože svetlo lampy, displej farebné odchýlky, osobné chápanie rôznych farieb, objekt môže existovať nejaké farebné fotografie, s týmto problémom nepatrí do komodít kvality problém, konečné farby s samotného tovaru, ktorý sa má prednosť.

VEĽKOSŤ:

1. to zvyčajne trvá 'CM', ako jednotka.

2. Neexistuje žiadny správny vzťah medzi výšku a hmotnosť a veľkosť. 155CM výška oblečené rovnaké šaty veľkosť s výška 168CM

3. Poprsie veľkosti je kľúčovým faktorom vo veľkosti výber

4. Snaží staff poprsie veľkosť po sebe neviditeľné bielizeň.

Tipy: Veľkosť grafu je len pre referenčné s meraní chyba 1-2cm, je normálne, nie kvalitu problém, uveďte, prosím, vaše láskavé pochopenie.

Zásielky:

1. Ponúkame 3 druhy rôznych zásielky služieb pre rôzne žiadosti nasledovne:

1.: Čína príspevok vzduchu zásielky.

Držíme právo vybrať si iné dopravcu podľa toho.

Ale to trvá okolo 15-40 pracovných dní potom, čo bol vyslaný. Niekedy sa omešká až 41-60 pracovných dní z dôvodu colné alebo iné problémy, ako napr. miestne počasie problém, tak je to potrebovať dostatok trpezlivosti čakať na produkty. A keď si zvolíte túto zásielku cestu, potom si myslíme, že súhlasíte s tým, aby prijali tento omeškania, ak sa stane.

2.: Non-doprava zadarmo--EMS, E-pakety alebo DHL global mail to trvať asi 5 až 20 pracovných dní, odporúčame používať E-paketové a globálne e-maily.

3.: Non-doprava zadarmo-- DHL, UPS, FEDEX, TNT , To trvať približne 3-7 pracovných dní;

Normálne sme si vybrať čína príspevok ako nosič, zároveň sme zachovali právo zvoliť rýchlejší dopravcu pre vás.

2. Vezmite prosím na vedomie, medzinárodná dodávka vysoko závisí od vašej miestnej vlastné a poštové služby . Na zabezpečenie zobrazí na minimálne dane, budeme deklarovať položky s nízkou hodnotou; všetky import náboj je na vás.

3. Prosím potvrďte zásielky spôsobom a platby, a budeme loď výrobky pre vás, akonáhle je to možné, a potom budeme vám sledovacie číslo;Každopádne, položka bude treba vziať dobrú starostlivosť, ktorú ste dostali.

4. Všetky objednávky sú odoslané na naše štandardné balenie. Prosím, uistite sa, že ponuka svoje Detail Meno/Adresa/ psč/telefónne číslo , je potrebné dopravcom na Medzinárodných Zásielok. Nemôžeme loď Medzinárodnej objednávku bez Adresa alebo telefónne číslo. Budeme loď na predvolenú adresu, ktorú ponúkajú v Úschovy, ak nie informujte nás. A telefónne číslo je dôležité, keď opustíte vašu adresu. Pri pozemok je vrátiť preto, že svoje zlé informácie, ako sú Meno /Adresa/ psč/telefónne číslo, nie sme brať na zodpovednosť . Všetky náklady v dôsledku nesprávnej informácie bude poskytovaná sami seba potom.

5. Budeme Loď vašej balík, DDU, " ciel a daní neplatené ", a nie zbierať DPH, cla a/alebo dane, a nemožno predpovedať, aký konkrétny poplatky, ktoré môžu byť. Ak si účtovať tieto dodatočné poplatky musia byť poskytnuté v poradí pre váš balík na prejednanie. Vám môže byť predmetom DPH, dovozné clá, dane a colné poplatky, ktoré môžu byť uložené do vášho vlády. Ste povinný platiť žiadne ďalšie poplatky za colné odbavenie. Dovozné clá, DPH, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci?s zodpovednosť.

6.Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel,Dovozných ciel, daní alebo iných colných poplatkov.

Vrátenie a Refundácie sú podporované:

1.Podporujeme č dôvodu vrátiť a zmeniť položku politiky, ale budete musieť zaplatiť plnú cenu pre dvoch spôsob dopravy (vrátane poštovného, daní a colné náklady atď.) a k eep položky v dobrom stave , v opačnom prípade budeme mať právo odmietnuť vrátenie a späť. Všetky návrat politika sa musí použiť do 3 dní (čas, miesto začať od vás prijímať položky).

2. keď máte zle a problém položky, kontaktujte nás, prosím, do 3 dní, a poskytnúť dôkaz, potvrdenie prostredníctvom Videa alebo Fotografie. Keď je položka je posudzovaná ako naša zodpovednosť, ponúkame vrátenie a politiky návratu. To môže trvať 5%-50% časť náhrada, ak je položka môže byť prijatá a opravili v domácej. Ak nemožno opraviť ani prijatý, rozbité úplne, vrátime vám plnú peňazí, aby si alebo zmeniť novú vám, keď sme dostali nesprávne alebo problémy položky.

3. Keď na vrátenie peňazí nemôže vyriešiť problém, akceptujeme návrat politiky, ale pre vrátenie tovaru musíte dovoliť jeden spôsob, ako náklady (doprava, daní a colné náklady z vašej krajiny do nášho), a keď sme dostali návrat položky, vrátime vám peniaze. Nie sme odporučil návrat politiky, pretože, ktoré spôsobujú vysoké náklady pre nás oboch.

Štítky: kati figuríny hlavu, dummy hlavu, hlavu klobúk, Lacné kati figuríny hlavu, Vysoká Kvalita figuríny hlavu, Čína hlavu klobúk Dodávateľov.

Číslo Modelu A
Názov Značky Veľké peniaze
Kati Typ Hornej Časti Tela
Štýl Stojan
Veľkosť height19cm head size39cm
Materiál PE
Pohlavie Dieťa Boys
Funkcia Plus Veľkosť
Veľkosť Balenia 22cm x 22cm x 26cm (8.66in x 8.66in x 10.24in)
Hmotnosť Balenia 0.45kg (0.99lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

39 CM, Nerozbitný Realistické Plast dieťa/dieťa kati figuríny hlavu klobúk displej manikin hlavy

39 CM, Nerozbitný Realistické Plast dieťa/dieťa kati figuríny hlavu klobúk displej manikin hlavy

Súvisiace produkty

Porovnať