Pre Alcatel Idol 3 4.7" Tvrdené sklo film Ultra Tenké 0.26 mm 2,5 D Vysokej Kvality pre alcatel Idol 3 6039Y LCD displej ochranné

Nový produkt

Skladom

€1.20

Pridať do obľúbených

pre Alcatel Idol 3 4.7" Tvrdené sklo film Ultra Tenké 0.26 mm 2,5 D Vysokej Kvality pre alcatel Idol 3 6039Y LCD displej ochranné Pozornosť: *používame Čína Príspevok Obyčajných Malých Paketov. To môže len sledovať v Číne. Ak potrebujete úplné sledovanie, prosím, vyberte si "Čína Príspevok Registrované Air Mail ".

*Ak po 30 pracovných dní vám stále nedostávajú tovar, môžete sa ma pýtajú, rozšíriť, aby ochrany čas pre vás.

*Zvyčajne dodaný dní je 10-60days (Južná Amerika 90 až 120 dní ).

*Ak je položka sa nemusíte doručené po čase konca, budeme 100% vrátime vám peniaze.

*Pre ruských Kupcov , Prosím ponúkajú príjemcu, Meno a priezvisko : Uviesť Meno, otcovo-Meno, priezvisko.

* Žiadny Spor prosím : vezmite Prosím na nevzťahujú spor do 60 dní, poďme sa udržiavať dobré pracovné vzťahy. Funkcia: Povrch je anti-spracovanie ropy (Oleophobic povlak), tak odtlačky prstov a olej nie je ľahké zostať povrch, ľahko sa čistí. Plné väzby, automatické adsorpcie sa môže opakovať lepené Plne transparentné: veľmi tenké, chemicky ošetrené transparentné, tvrdené sklo. Povrchovú tvrdosť: povrch má tvrdosť 8-9h,To je 9-krát pevnejší ako bežné okuliare. Nástroje a klávesy nie sú rezy. Jemné dotyk: chrbát silný lepidlá, jednoduchá inštalácia, v blízkosti obrazovky, a preto nemá vplyv na citlivosť na dotyk dotykovej obrazovky. V nevýbušnom, nerozbitné sklo rozbije na malé nebezpečenstvo časti, bezpečnejšie ako iné výrobky zo skla. To je životného prostredia, žiadne lepidlo. S vysokým rozlíšením, 9H tvrdosť vody, odolné proti Poškriabaniu, proti Výbuchu, anti-odtlačkov prstov Položky Zahrnuté: *1piece z tvrdeného skla bez retail box .

*1X Alkoholu tampón

*1X Čistiaca Handrička Drahé, Tieto model skla nie sú úplné pokrytie displej telefónu, Ak chcete skutočnú šancu . Prosím, kontaktujte nás. Aby ≥ 3 Veľa systém vám 5 % Zľavu automaticly!!

Štítky: Tvrdené Sklo film, Sklo Film, displej ochrana, Lacné tvrdeného skla film, Vysoko Kvalitné sklo film, Čína obrazovke ochrany Dodávateľov.

Funkcie Ultra-tenký,Poškriabaniu Dôkaz,Jednoduchá Inštalácia
transparence HD 99% optickej priepustnosti
Kompatibilný Telefón Značky Palm
Edge-to-edge Pokrytie No
Názov Značky Olivový List
Hrúbka Ultra-tenké 0.26 mm
Materiál Tvrdené sklo,Nano-vrstvy,Anti-odtlačkov prstov
S Maloobchodných Balíkov No
Použitie Mobilný Telefón
Rad 2.5 D Arc okraj
Package Áno
Model Pre Alcatel Idol 3 6039Y
Druh Predné Film
Tvrdosť Superhard 9H, v nevýbušnom
Veľkosť Balenia 120cm x 65cm x 10cm (47.24in x 25.59in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Alcatel Idol 3 4.7

Pre Alcatel Idol 3 4.7" Tvrdené sklo film Ultra Tenké 0.26 mm 2,5 D Vysokej Kvality pre alcatel Idol 3 6039Y LCD displej ochranné

Súvisiace produkty

Porovnať