JIE.B Úplne Super light Človek Čistého Titánu Okuliare, optické Predpis Lupa " Rámy Podnikania Muži Móda Rám na dioptrické Okuliare

Nový produkt

Skladom

€41.20

Pridať do obľúbených

Poznámka:rám iba obyčajný objektív bez lekárskeho predpisu stupeň,

ak chcete vlastný predpis objektív, budete musieť zaplatiť navyše ,

môžete si to overiť tu:

Keď si objednáte, prosím, uveďte vaše správne a presné informácie adresa opatrne. To vám pomôže, prihláste vašu zásielku bez problémov.

Úverové zaručiť, že všetky obrázky v-druh streľba, prosím, uisťujeme vás kúpiť. Ako streľbe svetla, uhol a farebné displeje, fyzické a fotografie možno tak ma rozdiely! Druh prednosť.

FAQ 1:Ako zadať objednávku? Pomocou nákupného košíka na objednávku. 2:Ako môžem zaplatiť za objednávku? Akceptujeme Alipay,Visa,Kreditné Karty,Západ Únie,...Bankový Prevod, atď.

Budeme posielať položky do cca 2-5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota vzhľadom na rozdiely v colnom zúčtovania krát v jednotlivých krajinách. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Vaša spokojnosť je čo podporujeme! Urobíme to najlepšie na dosiahnutie tohto cieľa!! Vaše Pozitívne komentáre sú kľúčom k nášmu úspechu. Žiadame, aby ste sa venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5. Vopred vám ďakujeme za váš čas a úprimne dúfam, že budete spokojní s nákupom a našich služieb. Mali by ste byť spokojní s transakcie: Akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte pred odchodom Negatívna spätná väzba, ako urobíme veľmi najlepšie vyriešiť problém k vašej spokojnosti. problém vyriešiť k vašej spokojnosti. Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

Štítky: čistý titán okuliare, okuliare, optické, značka rám lupa", Lacné čistého titánu okuliare, Kvalitné okuliare, optické, Čína značky rám Dodávateľov lupa".

Vzor Typ Pevné
Rám Výška(mm) 33
Most Šírka(mm) 15
Funkcia Štýl Blbecek
Farba Rámu Zbraň šedá, Čierna, strieborná, hnedá
Rám Šírka(mm) Sto štyridsať
Položka Druh Okuliare Príslušenstvo
Číslo Modelu Osemdesiat osem tisíc osemdesiat deväť
Materiál Rámu Titán
Rám Typy full-rim
Okuliare Príslušenstvo Rámy
Objektív Šírka(mm) 54
Rám Tvary Obdĺžnik
Názov Značky JIE.B
Rám Nohu Dĺžka(mm) Sto tridsať päť
Pohlavie Muž
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Veľkosť Balenia 17cm x 7cm x 6cm (6.69in x 2.76in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

JIE.B Úplne Super light Človek Čistého Titánu Okuliare, optické Predpis Lupa

JIE.B Úplne Super light Človek Čistého Titánu Okuliare, optické Predpis Lupa " Rámy Podnikania Muži Móda Rám na dioptrické Okuliare

Súvisiace produkty

Porovnať