10PCS/VEĽA IRFZ44N IRFZ44 Triode Výkon MOSFET 49A 55V Tranzistor DO 220 Nové

Nový produkt

Skladom

€0.99

Pridať do obľúbených

Upozornenie:

P prenájmu vybrať Čína Príspevok Registrované Air Mail, ak chcete úplné sledovanie informácie.

Naše Freeshipping je Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus

Nový sledovacie číslo pre Čínu Post Obyčajný Malý balík Plus možno vysledovať len pred doraziť na letisko vo vašej krajine.

Informácie O Doprave: 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Spätná väzba: Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: mosfet to-220, mosfet irfz44, MOSFET Tranzistor Moc, Lacné mosfet to-220, Vysoko Kvalitné mosfet irfz44, Čína mosfet napájací tranzistor Dodávateľov.

Názov Značky WEIDILY
Napájacie Napätie -
Číslo Modelu IRFZ44N
Aplikácia -
Stav NOVÉ
Druh Regulátor Napätia
Prevádzková teplota -
Strata Sily -
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10PCS/VEĽA IRFZ44N IRFZ44 Triode Výkon MOSFET 49A 55V Tranzistor DO 220 Nové

10PCS/VEĽA IRFZ44N IRFZ44 Triode Výkon MOSFET 49A 55V Tranzistor DO 220 Nové

Súvisiace produkty

Porovnať