5 ks 8 Pinový Mini-DIN konektor Jack Samec Konektor s Plastová Rukoväť Spájkovanie

Nový produkt

Skladom

€5.76

Pridať do obľúbených

Bk

100% nové značky

Množstvo: ------

Množstvo:5 KS

Sviatku jari upozornenie!!! Vážení oceňuje zákazník, Ďakujeme vám za návštevu nášho internetového obchodu. Avšak, budeme odkladu zaslať všetky položky po Sviatku Jari obdobie ( 5 Februára 2018 ~ 25 Februára 2018 ). Všetky objednávky, Dodacie lehoty sa bude zvyšovať 20 dní. Ak nemáte dostatok času a trpezlivosti čakať na zásielku. V Rekreačnej obdobie nie je možné akceptovať dlhé dodacie procesu, prosím, nie je cieľom. Ďakujeme za pochopenie. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Sme profesionálna elektronika časti dodávateľ poskytuje IC, test klip, test Kábel, USB konektor jack, DC JACK, DC ventilátor, LED lampa, banánových, poistka & držiak, kondenzátory, rezistory a atd .. Elektrické Vybavenie a Spotrebný materiál.

Nachádzame sa v Číne je najväčší elektronika trhu, North Huaqiang Trhu. Poskytujeme tiež mobilný telefón opravy dielov a počítačovej opravy častí. Ak potrebujete pomoc a služby, môžete neváhajte a kontaktujte nás.

Viac o množstvo , Viac zľavu.

Spätná väzba :

1) Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc !!

2) Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Návrat Politiky:

1. Ak sa vám nepáči položky, ktoré ste obdržali, pls vrátenie tovaru späť k nám do 7days, keď ste si ich.

2. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

Kontaktujte nás :

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás prvá! Ďakujeme !

Ďakujeme za vašu podporu !!!

Štítky: Konektor Samec, 8 pinová, konektor konektor, Lacné konektor samec, Vysoká Kvalita 8 pinová, Čína konektor plug Dodávateľov.

Názov Značky MAXRUINOR
Typ Jednotky Balenie
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5 ks 8 Pinový Mini-DIN konektor Jack Samec Konektor s Plastová Rukoväť Spájkovanie

5 ks 8 Pinový Mini-DIN konektor Jack Samec Konektor s Plastová Rukoväť Spájkovanie

Súvisiace produkty

Porovnať