HF2211 Priame Výrobné Home Security GSM/PSTN Alarm Systém MIPSMCU s 4MB Flash a 8 MB SRAM. Spustiť na ECos

Nový produkt

Skladom

€30.78

Pridať do obľúbených

Popis výrobku Vlastnosti Produktu: MIPSMCU s 4MB Flash a 8 MB SRAM. Spustiť na eCos WideDC Vstup 5~36VDC alebo 9~50VDC Veľkosť: 95 x65x 25 mm(Lx Š x v x H) upozornenie FCC/CE/RoHSCertificated Špecifikácia Výrobku: Základná Frekvencia: 320MHz

Flash: 4MB

SDRAM: 8 MB

Operačný Systém: eCos

Štandardné rozhranie: 1 RJ45

Hodnotiť: 10/100M

Ochrana: 8KV Izolácie

Sieťový Protokol: IP,TCP,UDP,DHCP,DNS,HTTP Server/Klient,ARP, BOOTP, AutoIP, ICMP,Webové zásuvky, Telnet,FTP,TFTP, uPNP, NTP, SNMP,Modbus TCP

Bezpečnostný Protokol SSL v3 128Bit AES DES3

Štandard: 802.11 b/g/n

Režim siete: STA/AP/STA+AP

Prístup k Terminálu Množstvo: v Režime AP Max 32

Prenos Sily: 802.11 b: +20dBm(Max.) 802.11 g: +18dBm(Max.) 802.11 n: +15dBm(Max.)

Príjem Citlivosť:802.11 b: -89dBm 802.11 g: -81dBm 802.11 n: -71dBm

Wi-Fi Bezpečnosť: WEP64/WEP128/TKIP/ AES

Číslo portu: 1RS232/RS485/RS422

Štandardné rozhranie: RS232: DB9 RS485/RS422: 5.08 mm konektor

Údaje Bitov: 8

Stop Bit: 1,2

Skontrolujte Bit: Žiadna,Dokonca I,Odd

Prenosová Rýchlosť: TTL: 600 bps~460800bps

Flow Control: No Flow control Hardvéru RTS/CTS,DSR/DTR Softvér Xon/ Xoffflow ovládanie

Konfigurácia: Web CLI XM L import Telnet IOTManagerPC Softvér

Veľkosť: 95 mm x 65mm x 25 mm

Prevádzková Teplota.: -25 ~ 85°C

Skladovanie Temp.: -45 ~ 105°C,5 ~ 95% RH(bez kondenzácie)

Vstupné Napätie: 5~36VDC alebo 9~50VDC

Pracovný Prúd: ~200mA

Výkon:

Certifikát: FCC/CE/RoHS

Záruka: 1 rok

Produkt Obrázka:

Na Všetkých Kupujúcich

1. Akceptujeme Alipay, TT, Západ Union platby, atď.

2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Podľa našich skúseností, Vlastné skontrolujte parcely náhodným, asi 0,5-1% parciel bude skontrolovaný a môže nabíjať niektoré tarifné.

3. S cieľom znížiť kupujúceho dovozu dane alebo oslobodené aj kupujúci z dovozu dane, sme sa vyhlásiť položky s oveľa nižšiu hodnotu, než je skutočná cena, ktorú zákazník zaplatil za tovar.

Oznámenie

1. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (elektrickej zástrčky typ, balíky, hodnota vyhlásenie, atď.) v POZNÁMKE, ak si vykonať platbu. Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, spracovanie čas môže byť 2 až 14 pracovných dní po prijatí platby.

2.Existujú rôzne obalové materiály, ktoré sú k dispozícii tu. Pre rôzne produkty, pracujeme najlepšie a najviac vedeckých balenie metódy na ochranu pozemkov od akejkoľvek škody.

3. Budete upozornení správu webových stránok s sledovacie číslo raz balík dopravení von. Dodacie lehoty sa na základe rôznych krajinách alebo regiónoch na celom svete.

4. Pre balík neprijaté na ceste k cieľu, by sme sa snažiť čo najlepšie kontakt s našimi zásielky kuriérskou službou agentúry a aktualizácia najnovších informácií pre vás. Avšak, môžu byť niektoré oneskorenú odpoveď, pretože časový rozdiel.

Dodať Trvanie

1. Doprava zadarmo s trvaní 20-35 dní.

2. Rýchlo Expresná Doprava s pár príplatok:

Keď chcete, aby pravidelných Čína Príspevok Doprava Zadarmo položky, môžete tiež vybrať DHL express/ FedEx/ UPS/ TNT služby s niekoľkými $AMERICKÝCH Dolárov navyše, prosím, zvoľte vhodný kuriérom podľa potreby. Prosíme o pochopenie, že niekedy môžeme zmeniť kuriérska z DHL na FedEx alebo iných osôb, ak leží váš cieľ (dodacia adresa) je na vzdialenej oblasti bez predbežného upozornenia.

Návrat & Exchange

1. Ak pošleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

2. Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, môžeme prijať aj svoj návrat. Kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim.

1. Ak potrebujete niektoré vrátený tovar, prosím, dbajte na to, aby vrátite tovar a príslušenstvo neporušené.

2. Musíte brať všetky potrebné náklady na logistiku Vráti. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

3. Budeme deklarovať pozemok ako darček na nízku hodnotu, aby sa zabránilo problémy na vlastné. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

4. Ak potrebujete rýchlejšie zásielky, prosím, zvoľte doprava tak, ako chcete a zaplatiť príplatok. Alebo nás kontaktujte vopred.

5. Obraz ako výsledok fotografie stave, prípadne má chromatickej aberration, ak si nie ste istí, farby, prosím, kontaktujte nás pred mieste objednávky.

6. Ak je tovar poškodený v tranzite, prosím, aby všetky dokumentácie a obalu a kontaktujte nás do 7 dní od doručenia, vráti pokyny.

Prečo S Nami?

1. To, čo robí náš obchod sa líši od iných on-line predajcov? Ako dizajnér a výrobca, že sme dali zákazníkom prvú a najlepšiu kvalitu OQC! Zákazník-stred nakupovanie bol vždy náš cieľ a sme hrdí na naše komplexné politík, ktoré sa nám v oblasti nad rámec ostatných.

2. Naše produkty predávané cez 187 krajín a majú profesionálny tím sa špecializuje na dizajn/výroba/QC/ a zámorských obchodnej oblasti. Vieme, ako uspokojiť vás!

3. Profesionálne a rýchle vybavenie objednávky.

4. Všetky merchandises a dodacej adresy sú dvakrát skontrolovať, aby zaručila, že bude doručený s správnosti obsahu včas.

5. Výnimočné Služby Zákazníkom--Našich informovaný Produkt Odborníkov a Služby Zákazníkom Špecialisti sú k dispozícii cez e-mail, on-line chatu, a telefón zabezpečiť dokonalú kvalitu vzťahov so zákazníkmi na základe bezkonkurenčnú profesionalitu.

Štítky: bezpečnosť gsm, bezpečnosť domov, bezpečnosť domov gsm, Lacné zabezpečenia gsm, Vysoko Kvalitné bezpečnostné domov, Čína bezpečnosti domov gsm Dodávateľov.

Číslo Modelu HF2211
Veľkosť 95 x65x 25 mm(Lx W x H)
Položka Druh Radič
Prenosová rýchlosť CE, FCC, RoHS
Komunikačné Rozhranie Káblové
Názov Značky cez zdrojov
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 7cm x 3cm (3.94in x 2.76in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.28kg (0.62lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HF2211 Priame Výrobné Home Security GSM/PSTN Alarm Systém MIPSMCU s 4MB Flash a 8 MB SRAM. Spustiť na ECos

HF2211 Priame Výrobné Home Security GSM/PSTN Alarm Systém MIPSMCU s 4MB Flash a 8 MB SRAM. Spustiť na ECos

Súvisiace produkty

Porovnať