European high-grade apartmány kruhové obývacia izba lampa spálňa den tvorivé Stropné Svietidlá Lmy-045

Nový produkt

Skladom

€729.43

Pridať do obľúbených

European high-grade apartmány kruhové obývacia izba lampa spálňa den tvorivé Stropné Svietidlá Lmy-045

3.Napätie:110V-240V

5.Materiál : crystal & stainess ocele

6.Certifikát : CE &UL

7.Svetelného zdroja :Gu10 3w LED žiarovka

8.Štýl : moderné

10.Dodacia lehota : do 15 dní

11.Veľkosť balenia 110*110*40 cm

12.Vhodné miesto :obývacia izba ,spálňa, hotel ,káva, zasadacia miestnosť ,dom

Model: C-015 Veľkosť(cm): Rozmery( v palcoch ): Výkon: Žiarovka Base: LED Materiály: Crystal Crystal: K9 Crystal(originál a najlepších Čínskych Crystal) Vstupné Napätie: 110V, 120V, 130V, 220, 230 V, 240 V) Doba Spracovania: 7 - 12 dní Doprava : loď, aby na celom svete

Keďže máme vlastnú továreň, jeden z našich najväčších výhod nad konkurenciou je fakt, že sme schopní prispôsobiť takmer všetky naše modely podľa vašich požiadaviek. Môžeme zmeniť povrch, veľkosť alebo počet svetiel. Tieto schopnosti sú niekedy potrebné pri výbere, že ideálne zariadenie pre váš projekt. Napríklad, Ak vidíte, luster, ktorý sa vám páči, ale radšej iný povrch, stačí si vybrať model, ktorý má povrch sa vám páči z nášho Katalógu alebo Webové stránky a budeme platí, že povrch pre vás.

E14 aplikované do 220-240V (Euro-Spec, Austrália-Spec) E12 aplikované na 110-120V (Severná Amerika-Spec) vám pošleme vhodné s ohľadom na základe vašich napätie výber. Čína\\\\\\ \ 's top crystal, Čo používame pri výrobe luster je top Čínsky kryštál,ktorý obsahuje 25% žltá viesť. Každý kus je brúsené a leštené pomocou najlepšia dostupná technológia pre dosiahnutie maximálnej farba lom a ligotať sa Naša obal sa skladá z troch vrstiev: prvá vrstva (vnútorná vrstva) je vyrobená z peny; druhá vrstva (interlayer) je vyrobená z papiera pole; a tretia vrstva (vonkajšia vrstva), to je drevená konštrukcia na ochranu výrobku pred poškodením. Väčšina lustre\\\\\\' rámy sú dodávané z semi-zmontované. Niektoré menšie veľkosti rámov sa skladajú z 3 alebo 4 samostatné kusy, ktoré vyžadujú niektoré montáž čas. Montáž krát líšiť v závislosti od modelu k modelu. Rámy a kryštály sú balené samostatne pre bezpečné a spoľahlivé dodávky. Je to veľmi jednoduchá montáž luster, ak budete postupovať podľa pokynov. Crystal oblasť je pre vás pripravené a stačí zavesiť ho na zariadenie. Inštalačný návod vám ukáže presnú polohu. Začneme výroba akonáhle ste objednávku. Trvá približne 15 až 30 dní. Pre veľké množstvo objednávky alebo veľkosť luster, aby výrobný čas bude dlhšia. Ak pracujete na projekte, alebo máte cieľový dátum doručenia, prosím, vašu objednávku tak, ako aj predtým, ako je to možné a informovať nás o požadovaný dátum dodania. Každý luster prichádza s 10-ročnou zárukou, ochranu proti vyblednutiu farieb a výrobné závady. Záruka sa nevzťahuje na zmenené položky, výrobky vystavené mimoriadnych poveternostných podmienok, nesprávnou inštaláciou alebo nesprávnym používaním. Žiarovky nie sú zaručené pre akýkoľvek konkrétny čas. Ak je akákoľvek časť poškodeniu počas prepravy alebo akékoľvek chyby zistené počas inštalácie, budeme nahradiť časť zadarmo. Garantujeme, že naše produkty sú vyrobené z najlepších materiálov a zamestnávame skúsených pracovníkov. Máme 100% záruka spokojnosti, čo znamená, budete spokojní s každej objednávke . Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak pre všetky reson nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec na nás v it\ \ \\\\\ \ 's pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred odoslaním nám späť položka,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn. Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru. Ak niektoré časti produktu je poškodený počas prepravy, zašleme vám nový časť zadarmo. Sunwe Osvetlenie vyrába vysoko kvalitné lustre pre viac ako 15 rokov.

Sunwe Osvetlenie sa nachádza v GuZhen Mesto,ZhongShan city,provincia GuangDong. To bolo foun ded v roku 1997 s moderným workshop pokrýva 7500 metrov štvorcových podlahovej plochy a luxusný showroom 900 metrov štvorcových.

Sunwe Osvetlenie v súčasnosti zamestnáva okolo 200 dobre vyškolení osvetlenie odborníkom v oblasti vývoja produktov, výroby a riadenia, a viac ako 40 z nich sú inžinieri a manažéri.

Hlavný katalóg obsahuje Veľké Lustre, Krištáľové Lustre, Mária Terézia Lustre, Klasické Lustre, Alabaster Lustre,Tepaného Železa Lustre,Zliatiny Zinku Chan deliers,Cirkvi, lustre,Moderné, Krištáľové Lustre, Neoklasicistickom Lustre, Hotel nd Villa Inžinierstva Lampy. Distribučnej siete rozšírila celom svete, vrátane Európy, Som erica, Stredný Východ a Juho-Východná Ázia atď.

Spoločnosť sa zameriava na kvalitu a bezpečnosť svojich produktov. To platí ISO9001, CE, UL,EMC,GS, LVD,FCC, a CCC certifikácie. Toto je inovatívna spoločnosť s viac ako 50 nových produktov, ktoré boli vyvinuté každý mesiac. Všetky výrobky sú vyrábané v dome a môžeme tiež prispôsobiť vzoriek, aby zodpovedali vašej žiadosti.

Spoločnosť\\\\\\ \ 's ročným obratom viac ako 9 miliónov USD. Sunwe Osvetlenie výrobky majú skvelú povesť o jeho vysokej kvalite.

O Logistiky :

Doprava zadarmo cez Čína Príspevok,Spojených Štátov cez ePacket. Ak budete potrebovať ďalšie lode spôsobom,môžete nás kontaktovať hovoriť o poštovné poštovné.

( Čína Príspevok ) zvyčajne potrebujú o 20 pracovných dní,niekedy môže potrebovať viac dní.

Štítky: Stropné Svetlá, kreatívne strop, obývacia izba lampa, Lacné stropné svetlá, Vysoko Kvalitné kreatívne strop, Čína obývacia izba lampa Dodávateľov.

Je Stmievateľné No
Veľkosť Dia800xH330mm
Záruka 15 rokov
Certifikácia CCC,CE,CQC,EMC,GS,LVD,PSE,RoHS,DSP,UL,VDE
Počet svetelných zdrojov 20">> 20
Aplikácia Lôžková Izba
Zdroj Napájania AC
Číslo Modelu Lmy-045
Prepnúť Typ Gombík prepínač
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Je Žiarovky Zahrnuté No
Povrch Leštené Oceľové
Názov Značky OLOEY
rozmery(v) Dia31.49"xH12.99"(v)
Materiál Telesa Crystal,Železa,Z Nehrdzavejúcej Ocele
Technics Horúce Ohýbanie
Použitie Priemyselná
Položka Druh Stropné Svetlá
Základný Typ E14
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Inštalácia Štýl Povrchovú montáž
Farba Tela Dia800xH330mm, Dia1000xH380mm
Napätie 90-260V
Štýl Európa
Osvetlenie Priestoru 15-30square metrov
Hmotnosť Balenia 40.0kg (88.18lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 110cm x 110cm x 40cm (43.31in x 43.31in x 15.75in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

European high-grade apartmány kruhové obývacia izba lampa spálňa den tvorivé Stropné Svietidlá Lmy-045

European high-grade apartmány kruhové obývacia izba lampa spálňa den tvorivé Stropné Svietidlá Lmy-045

Súvisiace produkty

Porovnať