Kvalitný tovar krásnych vtákov Elektrické Hračky ovládanie Hlasom vták 15x13x13cm hračka darček w6977

Nový produkt

Skladom

€14.57

Pridať do obľúbených

položky : Elektrické hračky Package : dva kusy vtákov a plastové prvky,(kvety ,tráva, strom,kameň,...) veľkosť: 15x13x13cm farba: náhodný farby by byť dodávaný . materiál:plasty a Elektrických prvkov špecifikácia :

potrebujete parpare 3 kusy AA batérií sami.

zapnite prepínač, vták by zvuk pípať hlas, hlava , krídla,chvost tiež presunúť, asi v 12 sekúnd, hračky skončí výkon, pri niektorých one touch alebo robiť veľké zvuk , hračky by opäť fungovať.

inštalácia body:

hračka vtáčie nohy má dva medené elektródy, ktoré potrebujete, aby fizli dotyk s meď v kufri , môže to mať napájania.Holding vtáčie nohy s prstom na dno batožinového priestoru pri inštalácii, opustiť žiadne medzery medzi trupu a nôh, vták sa bude pohybovať.Niekedy prepravy spôsobiť prevodovka stucked v vtáčie telo , stačí pat chvost niekoľko krát po inštalácii prevodovky v vtáčie telo môže obnoviť.

je to mágia a zábavná hračka darček ! poznámka : vzhľadom na medzinárodnú leteckú prepravu, batérie by nemali byť povolené, aby lode von , kupujúci je potrebné pripraviť batérie vaše vlastné . Údržba: ak hračka funguje slabé alebo pomaly, prosím, vymeňte batériu . DOBRÉ SPRÁVY:

Ak si kúpite položky ako darček ,stačí ju zanechajte nám na vedomie svoje požehnanie slovami , a my vám ponúka pohľadnice voľne a pomôže vám napísať pozdrav na karty, ako vy Vo vašom balík, napríklad: milujem vás , moje dievča" , happy birthday to you "Veselé Vianoce" atď.

máme loď položky na celom svete

ak máte akékoľvek otázky alebo pochybnosti, neváhajte a kontaktujte nás, musíme odpovedať vám v rámci 12 hodín a musíme sa snažiť ponúknuť čo najlepšie služby pre všetkých zákazníkov .

15899280379

:

Štítky: Elektrické hračky, elektrické vták, vták hlas, Lacné elektrické hračky, Kvalitné elektrické vták, Čína vták hlas Dodávateľov.

Batérie AA
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Materiál Plastové
Zvieratá Vtáky
Upozornenie NO
Klasifikácia Elektronické
Pohlavie Unisex
Tému Elektronické
Položka Druh Elektronické Domáce Zvieratá
Číslo Modelu T553
Funkcie Mini,Interaktívne,Znieť,Batériový
Veľkosť Balenia 33cm x 22cm x 8cm (12.99in x 8.66in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kvalitný tovar krásnych vtákov Elektrické Hračky ovládanie Hlasom vták 15x13x13cm hračka darček w6977

Kvalitný tovar krásnych vtákov Elektrické Hračky ovládanie Hlasom vták 15x13x13cm hračka darček w6977

Súvisiace produkty

Porovnať