Motocykel Špz Držiteľ Licencie Na Stenu Pre Harley Bobber Chopper Čierna

Nový produkt

Skladom

€15.50

Pridať do obľúbených

Motocykel Špz Držiteľ Licencie Na Stenu Pre Harley Bobber Chopper Čierna

Detaily produktu Pro Factory Strane Mount Držiak špz je najvšestrannejšie na trhu dnes. Unikátny nastaviteľný dizajn, dva spôsoby, ako nainštalovať (horizontálne alebo vertikálne). V porovnaní s konkurenciou nie je Krehký, výrobok bude stáť až vysokých rýchlostiach, a nebude zlomiť off. Táto Značka Relocator je to, čo budete potrebovať, ak chcete nastaviť bicykla! Skutočnosť, že tento motocykel špz držiak môžete mať svoj tanier buď smere je celkom pohodlné, vzhľadom na mnohých štátov zákonov sa mení a čo zvislé dosky nelegálne. Táto doska držiak môže byť namontované vľavo alebo jazda strane vášho motocykla alebo funguje to skvele na zadnej šok skrutky. Nápravu namontujte otvor je 0,8 cm, šírka takže toto môže byť použité na Harley s 3/4" nápravy a Metrické bicykle s 20 mm nápravy. Tento Pro Factory držiak je lesklá čierna lakovaná oceľ a zahŕňa čiernej ocele tlačidlo hlavu skrutky, podložky a matice. Veľmi jednoduchá inštalácia. Jednoducho zložiť si zadnej nápravy bolt, tento list do miesta, a znova nainštalovať nápravy bolt vašou hotovo. Funkcia: Oceľ Tag Doska - 7" x 4" Oceľové Mount Nápravu alebo Šok Držiak - Nápravy Priemerom 3/4" alebo 20 mm Oceľ Tag Svetlo Držiak- ( Svetlo nie je súčasťou dodávky ) Všetky Potrebné Hardvérové zahrnuté Povrchová úprava: Čierna lakovaná Obutie: vhodné Pre Šport Bicykle, Krížniky, Harley Davidson, Kawasaki, Honda, Yamaha, Suzuki motocykle, ktoré majú 3/4" alebo 20 mm zadná náprava skrutky... (Prosím, skontrolujte si veľkosť, než si kúpite.) Package Zahrnuté: 1x Držiak 1x Skrutky Príslušenstvo

Francúzsko, Španielsko, Holandsko Zdarma poštovné do 2 KG

Potrebujú ma kontaktovať

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/kúpiť. Vitajte na Šťastie Boh, sme skúsený www.haix.sk predávajúci s našou vlastnou miestneho skladu. Budeme sa vždy snažiť nájsť uspokojivé riešenie, v prípade akéhokoľvek problému sa koná!

Štítky: www.haix.sk, www.haix.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

Položka Druh Zase Signálneho Svetla
Názov Značky Cherk
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Motocykel Špz Držiteľ Licencie Na Stenu Pre Harley Bobber Chopper Čierna

Motocykel Špz Držiteľ Licencie Na Stenu Pre Harley Bobber Chopper Čierna

Súvisiace produkty

Porovnať