ANILLLO Mužov Matný Prírodného Kameňa Korálky 8 Mm, Zlatá Farba Medi Micro Pave CZ Mnohouholník Korálkové Náramky Bežné/Športový Ženy Šperky

Nový produkt

Skladom

€2.96

Pridať do obľúbených

Matný Onyx Kameňa 8 mm Korálky Zlatá Farba Medi Micro Pave CZ Mužov Rez Trojuholník Čakra Energie Náramky Pulseras Hombre

Kameň Perličiek Veľkosť: Cca 8mm

Guľôčky Materiál: Matný Onyx Kameňa 8 mm Korálky

Kovový Materiál: Mosadz

Obvod Náramku: cca 19 cm

Farba: zlato,striebro,ružové zlato,pištoľ black(Á)

Pohlavie: Unisex(Muži a Ženy)

Veľkosť:S, a,L,(17 CM----20 CM)

Nerezové oceľové šperky.

Koróznu odolnosť z nehrdzavejúcej ocele, je závislá na zliatina prvkov obsiahnutých v steel. Chróm je vyrobený z nerezovej ocele získať základné prvky odolnosť proti korózii, keď je obsah Cr v steel dosiahla 12%, chrómu a žieravé látky v úlohe kyslíka, na povrchu ocele vytvorená vrstva veľmi tenká dusnatého film (self passivation film), aby sa zabránilo ďalšiemu korózii matice z ocele. Okrem chrómu, bežne používané zliatiny prvky sú nikel, molybdén, titán, niób, meď, dusíka, atď., s cieľom uspokojiť požiadavky rôznych aplikácií pre nerezové oceľové konštrukcie a výkonu. Jej odolnosť proti korózii, húževnatosť a weldability s rastúcou Cr obsah a zlepšiť odolnosť voči chlóru by stresu korózii výkon je lepší než iných typov z nerezovej ocele.

Šperky tipy, ktoré:

Príslušenstvo a údržba tipy: tento druh šperkov nie je potrebné použiť veľmi drahé údržby zachovať vodné, len vyhnúť acidobázickej a vlhké prostredie.Vlhké podmienky zahŕňajú:sprchovacím kútom, keď umýva tvár, nezhodujú sa,potenie veľa nemajú nosiť, vklad pred aplikáciou suchou handričkou utrite do sucha;Umiestniť do šperky box šperky by mali dať jeden desikant;Ak nechcete nosiť simulácia šperky by mali byť včasné a v poli.

Špeciálnu údržbu, je nasledovný:

1. Šperky často nahrádza, rovnaký šperk, by sa mali vyhnúť sebe dlhý čas, najmä v horúcom lete, šperky povlak dlhodobý kontakt potu, ľahko korózii, preto je najlepšie pripraviť šperky často používa ako náhrada.

2. Kontaktu s chemikáliami, zdobia článok je ľahko poškodiť.Kúpal v vôňa, chlór v plaveckých, voda z mora na soľ, spôsobí etch na šperky pokovovanie, tak by mali vyložiť všetky príslušenstva, ako kúpeľ alebo plávať.

3. Zrážky chafed, vklad musieť byť opatrní, neprekrývajú sa bude konať úlohu ofing je chutilo, mali by byť uložené v pôvodnom obale, alebo v poli nezávislej malej siete, vyhnúť sa vzájomne dotýkajú kefa a kefka povrchu.

4. Pravidelne čistite šperky, vyberte mäkké vlasy kefou sweep čistý povrch príslušenstvo, príslušenstvo odstrániť škvrny

Vrátenie a vrátenie:

1, sa Často používajú v Číne Post Obyčajný Malý balík Plus, doprava čas je 40 až 60 dní, doprava zdarma.(chyby: starnutia pomaly, lacné)

2,Použite Čína príspevok air Mail čase od 25 do 40 dní.Stabilná (starnutie zabezpečenia);

3,Použite Hong Kong post Air Mail 15 na 25 dni, aby sa dospelo

4,Použite EMS/DHL, 8 dní na dosah.

Vrátenie a vrátenie:

Ak ste spokojní s objednávkou,prosím, neváhajte nás nechať "5 star"ohlasy a vaše cenné návrh.Vaša podpora bude naozaj ocenia. Z akýchkoľvek dôvodov nie ste spokojní so objednávky, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu alebo otvoreného sporu.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Ďakujeme!

1,problémy s Kvalitou: Ak výrobky nie sú rovnaké ako naše popis alebo zlomené v tranzite,prosím, aby jasne fotografie do 7 dní po tom, ako dostanete a poslať fotografie v poradí správy.Poskytneme vám vrátenie peňazí alebo vymenený po tom, čo sme potvrdiť.

2,iných dôvodov: Pre akékoľvek dôvody, prečo sa vám nepáči produncts, prosím, kontaktujte nás v 15days po obdržaní objednávky,prosím, uistite sa, že výrobky sú v pôvodnom stave a vykonávať prepravné náklady sami.Budeme poskytovať náhrady alebo výmeny po tom, čo sme dostali vrátil produncts.

Štítky: náramok bežné, Guľôčky Náramok, Micro Pave, Lacné náramok bežné, Vysoká Kvalita perličiek náramok, Čína micro pave Dodávateľov.

Náramky Typ Oblasť Činnosti Náramky
Štýl Bežné/Športový
Nastavenie Typu Pripraviť Nastavenie
Kovy Typ Medi
dĺžka 17cm, 19cm
Vhodné pre Šport modernom retro Mužov Čakra náramky
Jemné alebo Módne móda
farba zlato, striebro . rose gold, black
Názov Značky anillo
Tvar\vzor Geometrické
nový rok darček Áno
Funkcia Micro Pave Black CZ Zirkónmi
Položka Druh Náramky
Veľkosť 17 CM 19 CM
Pohlavie Muži
Reťazec Typu Korálkový Náramok
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Spona Typ Krajky-Up
Vianočný darček Áno
Materiál Matný Onyx Kameňa 8 mm Korálky
Valentine's Deň Dary Áno
Číslo Modelu P389
Veľkosť Balenia 20cm x 25cm x 30cm (7.87in x 9.84in x 11.81in)
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ANILLLO Mužov Matný Prírodného Kameňa Korálky 8 Mm, Zlatá Farba Medi Micro Pave CZ Mnohouholník Korálkové Náramky Bežné/Športový Ženy Šperky

ANILLLO Mužov Matný Prírodného Kameňa Korálky 8 Mm, Zlatá Farba Medi Micro Pave CZ Mnohouholník Korálkové Náramky Bežné/Športový Ženy Šperky

Súvisiace produkty

Porovnať