Doprava zadarmo Golf Club Kefa Guľou Železa, Dreva, Čistenie Dva Obojstranné Štetina Cleaner Prichytenie Klip

Nový produkt

Skladom

€2.88

Pridať do obľúbených

Vlastnosti: Úplne nové a vysokej kvality. 2 stranný groove kefka uchováva všetky kluby čisté a bez nečistôt. Tuhý mosadznými štetinami na čistenie žehličky & putters. Mosadz štetina nebude škodiť žehličky mosadze, pretože je mäkšia, kov. Mäkké nylonové štetiny na čistenie lesa. Dlhá rukoväť, jednoduché a pohodlné uchopenie. Hrubé čierne prichytenie klip má silné pružinou páky, môže byť cliped na golfový vak a pásu slučky. Čistí nečistoty a trávu z klubu hlava a drážky. Cliped na golfový vak a pásu slučky, jednoduchý prístup, keď je to potrebné. Veľkosť:18 cm x 4cm x 1 cm - 7.09 inch x 1.57 inch x 0.39 palec. Modul klip veľkosť: 7 cm dlhé - 2 3/4 palca balenie Obsahuje: 1 x Golf Club Kefa

Platby: akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Doprava zadarmo logistická spoločnosť: Spojené Štáty americké ,Sme sa rozhodli, epacket doručenia: 5-15 dní ,v Iných krajinách sme si, Čína Príspevok Vzduchu Doručenie balíka: 15-45 deň,Ak potrebujete rýchlo zvoľte, Prosím, EMS alebo E-ems 5-15 dní , Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Záruka a ručenie: *12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. *Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. *Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk! *Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. *Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. *Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: klip kvet, drevo prepínač, clip art láska srdca, Lacné klip kvet, Vysoko Kvalitné drevo prepínač, Čína clip art láska srdce Dodávateľov.

Materiál Plastové
Číslo Modelu Tridsať dva tisíc tri sto dvadsať jeden
Množstvo 1
Druh Golf Club Čistenie
Derivátové Série Golf Club Čistenie
Veľkosť Balenia 18cm x 6cm x 1cm (7.09in x 2.36in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo Golf Club Kefa Guľou Železa, Dreva, Čistenie Dva Obojstranné Štetina Cleaner Prichytenie Klip

Doprava zadarmo Golf Club Kefa Guľou Železa, Dreva, Čistenie Dva Obojstranné Štetina Cleaner Prichytenie Klip

Súvisiace produkty

Porovnať