Aipinchun Nové CPU Chladiaci Ventilátor Pre Sony SVF15E SVF152 Fit15E SVF153A 17SCW Chladnejšie Radiátory Laptop, Ventilátor

Nový produkt

Skladom

€6.34

Pridať do obľúbených

Vážení Rusko / Peru / Sudáne priateľovi

Prosím, napísať svoje meno (krstné meno & otca, meno a priezvisko) na doručovaciu adresu, takže sa môžete normálne dostať objednávky. Ďakujeme! Ak chcete hromadne nákup, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám najlepšiu cenu. Sme tiež podporovať DHL/EMS a iné expresné doručenie. Ak máte akékoľvek problémy s našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Funkcie:

vysoká kvalita.

Kompatibilné modely : Pre Sony SVF15E SVF152 Fit15E SVF153A 17SCW

Konektor napájania: 3 Vodiče

Upozornenie:

Rovnaký typ notebooku ventilátor môže mať niekoľko výrobcov, prosím, nechápe, že fanúšikov v našom obchode nie je pôvodný, pretože nie sú rovnakého výrobcu !

Hlavný ventilátor pôvodné:

DELTA / SUNON / FORCECON / ADDA / Panasonic

AVC / SANYO / NMB / Nidec / ebmpapst

Ak vám záleží výrobcov factory , prosím, pripojte sa k nám na označenie maufacturer.

Ventilátor Funkcie:

1. Chráni vaše cenné dáta o udržanie svojho CPU v pohode

2. Ventilátor CPU funkcie efektívny odvod tepla a nízka hlučnosť

3. Môžete pracovať tak dlho, ako budete chcieť, bez prehriatie počítača

4. Udržať váš počítač v pohode a pohodlné na svojich kolenách alebo na stole s týmto ventilátor CPU

5. Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, je odolný na použitie

6. Ideálny dizajn pre vysokú kompatibilitu a vytvárať vynikajúce

Ako sa zachovať ventilátor CPU

1.Nedávajte počítač do prašných miestach

2.pravidelné čistenie prachu a mazivá, každých šesť mesiacov alebo každý rok, odporúča sa, aby antistatické rukavice

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.Osvetlenie,displej a iné faktory môžu spôsobiť FAREBNÉ TIEŇOVANIE,prosím, komplexné obrázky a popisy textu určiť!

3. Máme viac modely sú k dispozícii na výber. Ak potrebujete kúpiť veľké množstvo produktov, prosím kontaktujte nás, my vám lepšiu cenu.

1 ks Ventilátor

Poznámka: Budeme prebalíte tejto položky znížiť prepravná hmotnosť papiera a vrece na odpad. My záručný tovar vám bude dobre zaobchádzať a chrániť. Poďme chrániť životné prostredie spolu!

SKU:BA0040

Vo všeobecnosti platí, že tovar bude odoslaný do 2-5 pracovných dní po platby prijaté. Ak sa vám páči rýchlejšie zásielky spôsoby, ako DHL/EMS alebo iné osoby, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie expedičný poplatok. Čas dodania závisí od destinácie, počasie, festival & sviatky, zvyky čas spracovania ostatných. Ak sa rozhodnete hospodársky spôsob dopravy,ako Yanwen ekonomické air mail, ak sa tovar prepravuje mimo Číny, sledovanie informácie nebudú k dispozícii. Ak sa rozhodnete zaregistrovať spôsob dopravy,ako je Čína post registra air mail/Yanwen special line/ePacket/www.haix.sk štandardná doprava/etc, pozemok možno sledovať všetky shippng spôsobom, s výnimkou niekoľkých krajín! Ak nechcete prijímať objednávky v lehote 50 dní, prosím informujte nás! Budeme skontrolujte shippment a rozšíriť, aby ochrany čas pre vás. Niekedy sledovanie informácie nie sú aktualizované v čase. Prosím počkať, s trpezlivosťou.

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, sa môžete vrátiť do 14 dní za plnú náhradu, ale budete musieť zaplatiť vrátiť expedičný poplatok. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Ak výrobok je poškodený alebo nesprávne položky po prijatí zásielky, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúkne náhradu.

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Naším cieľom je, aby všetci naši zákazníci tak šťastná, ako je to možné pri nákupe u nás. Keď sa budete cítiť spokojný, potom, čo dostanete položky, prosím, vyplňte objednávku a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 skóre. Ak existuje nejaký problém, ktorý robí si spokojný alebo nespokojný, a nižší rating, alebo odísť iné ohlasy, prosím, držte a obráťte sa na nás prvý na riešenie. Budeme chcete vyriešiť tento problém pre vás, akonáhle je to možné.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek a čokoľvek. Prosím, zanechajte nám 24 obchodných hodín, aby sa odpoveď na vašu e-mailovú obavy . Hromadné objednávky lepšiu cenu, prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku.

Štítky: CPU Chladiaci Ventilátor, Chladiaci ventilátor, cpu chladenie, Lacné cpu chladiaci ventilátor, Vysoká Kvalita chladiaci ventilátor, Čína cpu chladenie Dodávateľov.

Číslo Modelu Pre Sony SVF15E SVF152 Fit15E SVF153A 17SCW
Ventilátor Život 30000 hod.
Názov Značky Aipinchun
Druh Fanúšikov
Aplikácia Počítač Prípade
Linky 3 Riadky
Chladič Materiál Plastové
Kompatibilné CPU Pre Sony SVF15E SVF152 Fit15E SVF153A 17SCW
Rýchlosť Ventilátora Ovládanie Č ot. / MIN.
Power Interface 3PIN
Hluk N
Package No
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Aipinchun Nové CPU Chladiaci Ventilátor Pre Sony SVF15E SVF152 Fit15E SVF153A 17SCW Chladnejšie Radiátory Laptop, Ventilátor

Aipinchun Nové CPU Chladiaci Ventilátor Pre Sony SVF15E SVF152 Fit15E SVF153A 17SCW Chladnejšie Radiátory Laptop, Ventilátor

Súvisiace produkty

Porovnať