ADLN Nové 2017 Krátke Svadobné Šaty Spp Rukáv Korálkové Čipky a Tylu A-line Svadobné Šaty Vestidos De Novia s Krajky-up Späť

Nový produkt

Skladom

€46.98

Pridať do obľúbených

1. Ako čestný predajcu, garantujeme, že šaty budú 90%-99% rovnaký ako pôvodný obrázok zobrazený . Ak chcete, 100% presne rovnaké, prosím ťa, odpusť mi. Žiadne dve presne rovnaké listy vo svete. Nemôžeme zaručiť, takže prosím, nenechajte miesto na objednávke, ak ste stále trvajú na tom, 100% podobnosť. Vďaka za vašu undertstanding.

2. Šaty neobsahuje žiadne accessaries, ako sú závoje, rukavice, spodnička vo vnútri a tak ďalej. Ponúkanie cien je iba za šaty! Ak chcete accessaries, prosím, kontaktujte nás!

3. Vlastnú Veľkosť (Vrátane Plus Veľkosť)/ Farba potrebné dodatočné poplatky USD30.00.

4. Akékoľvek zmeny Veľkosť/Farba/Špeciálne požiadavky nie sú prijateľné, po objednávka presiahne 24 hodín.

5. Ak chcete objednávku zrušiť: Sme prijať plnú náhradu do 24 hodín po zadaní objednávky; tam je len 50% čiastočné vrátenie peňazí, po miesto objednávka viac ako 24 hodín(50% je cena nášho materiálu).

6. Sľubujeme, Doprava Šaty do 10-15 dní(nejde o veľké objednávky), je zvyčajne expedovaný do Číny Post prepravné cesty, a to je zadarmo.

Doba dodania: 15 až 30 pracovných dní, aby hlavné ciele, nie vzdialených krajín.

Ak potrebujete súrne, prosím, kontaktujte nás na loď rýchle dodanie(ako DHL,Fedex...), ale to treba zaplatiť poplatok. inak budeme trvať na tom, poštovné podľa čína príspevok air mail.

Vaša spokojnosť je najviac dôležité pre nás.

Po príchode z vášho balíka, sme povzbudiť, aby ste skontrolovať a uistiť sa, že šaty alebo oblečenie, dosiahol v štandardnej veľkosti alebo vlastné merania, ktoré ste zadali. Skúste na vaše šaty alebo oblečenie, akonáhle je to možné bez odstránenia značky, meniť, alebo umývanie šaty. Ak ste vrátenie alebo výmena šaty, oblečenie alebo doplnky, prosím, uistite sa, že sú v pôvodnom stave - unworn, neumytými, nezmenený, nepoškodený, čistý, bez žmolky a vlasov a s tagy neporušené a pripojené.

Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vážení, desses o zákazku na Všetky ich ručné šitie a potrebujú dlhý čas na dopravu, tam možno trochu flitrami/lištovanie/crystal/pierko/kvety spadne, to nepatrí k otázkam kvality, prosím, druh, aby sme to pochopili, budeme robiť pre vás len to najlepšie, sme sincerly dúfam, že sa vám môže páčiť, ďakujem moc!

1.Veľkosti alebo Nosenie Problémy,

Ako všetky naše šaty sú ručne šité a zákazníka na mieru, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne 1 palec v uvedených meraní.

Ak chcete zabezpečiť, aby vaše šaty budú stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko. Ak zistíte, že výrobky nie sú vhodné pre vás a máte otázky, môžete nás kontaktovať priamo.

2.Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

3. Návrat Procesu

Kontaktujte nás do 7 dní od prijatia objednávky. Aj vysvetlenie a fotografiami dokumentujúcimi dôvod pre návrat. Vráti nebudú akceptované bez predchádzajúceho súhlasu.

Raz sme schválení vašej žiadosti, prosím posielať položky do 5 dní.

Vrátenie bude vrátený na www.haix.sk priamo, nižšie odkaz sa predstavia:

Štítky: vestidos de novia, Svadobné Šaty, Svadobné Šaty Spp Rukáv, Lacné vestidos de novia, Vysoko Kvalitné svadobné šaty, Čína svadobné šaty spp rukáv Dodávateľov.

kvalita Vysoká
US Veľkosť 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 14W
MIN 1 kus
Rukáv Štýl Spp Rukáv
Položka Druh Svadobné Šaty
Dekorácie Kvety,Lištovanie,Čipky,Appliques
Módny Prvok jednoduché
Silhouette A-Line
Typ Obrazu Skutočný Obraz
Skutočné Obrazy Áno
Výstrih Lopatka
Príslušenstvo Cena nezahŕňa
shippment Aliexpress Štandardná Doprava alebo Ako žiadosť
Pre Tehotné Ženy No
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Doba výroby 7 až 15 dní
Vlak Žiadne
Svadobné Šaty Textílie Čipky
Pasu Prírodné
farba Biela/ Ivory Alebo Na Zákazku
Dĺžka Šiat Podkolienok
Názov Značky ADLN
Späť Dizajn Čipky
Číslo Modelu Štyri päťdesiat tisíc
Každá požiadavka Kontakt
Vstavaný Podprsenka Áno
Veľkosť Custom Made
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.3kg (2.87lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ADLN Nové 2017 Krátke Svadobné Šaty Spp Rukáv Korálkové Čipky a Tylu A-line Svadobné Šaty Vestidos De Novia s Krajky-up Späť

ADLN Nové 2017 Krátke Svadobné Šaty Spp Rukáv Korálkové Čipky a Tylu A-line Svadobné Šaty Vestidos De Novia s Krajky-up Späť

Súvisiace produkty

Porovnať