Čierne Ruky DIY Quartz Hodiny Vretena Tichý Pohyb Mechanizmu Repair Tool Kit

Nový produkt

Skladom

€1.04

Pridať do obľúbených

100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Jednoduchý a štýlový dizajn, Skvelé pre oprava, výmena alebo vykonanie hodiny Materiál: Plast + Hliník Hosť Veľkosť: 69x55x16mm(cca) Hodinu strane veľkosť: 73mm(cca) Minút strane veľkosť: 102mm(cca) z Druhej ruky, veľkosť: 116mm(cca) Napájaný jednou AA batéria (nie je súčasťou) Množstvo: 1 sada (ako obrázok zobraziť)

Poznámka: ukazovatele sú vyrobené z tenkej hliníkovej alebo železa, plechu po jeden čas punč, hoci na obale je dobrá, ale stále sa nemôžete vyhnúť sa sklonil počas diaľkovej prepravy. Ak sa vyskytne situácia, prosím, mierne hladký to rovno do prstov. To nemá vplyv na použitie. Inštalácia ukazovatele je zručný. Tri ihly by mali byť inštalované samostatne a neprekrývajú, rovnako ako je to možné. V opačnom prípade to bude mať vplyv na výkon, že tieto ukazovatele nemusia chodiť. Prosím, prečítajte si poznámky starostlivo skôr, než uskutočníte nákup. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pochopte prosím, Ďakujem. Balenie obsahuje: 1 X hodiny pohyb 1 X hodina strane 1 X minútu strane 1 X druhej strane, 1 X gumová tesniaca doska 1 X kovové tesnenie 1 X skrutkovacím uzáverom.

Štítky: pohyb mechanizmu, quartz hodiny pohyb auta, hodiny pohyb súpravy, Lacné pohybu mechanizmus, Vysoká Kvalita quartz hodiny pohyb auta, Čína hodiny pohyb súpravy Dodávateľov.

Názov Značky GOHAND
Číslo Modelu 37860-06
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Čierne Ruky DIY Quartz Hodiny Vretena Tichý Pohyb Mechanizmu Repair Tool Kit

Čierne Ruky DIY Quartz Hodiny Vretena Tichý Pohyb Mechanizmu Repair Tool Kit

Súvisiace produkty

Porovnať