60 Dostupné Farby 1 Meter 3 mm Plochý Faux Suede kórejský Velvet Kábel String Lano Šperky Zistenia

Nový produkt

Skladom

€0.56

Pridať do obľúbených

Vezmite prosím na vedomie : 1.tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail voľne ak výške viac ako $9. 2.Ak vaša objednávka suma v $9 , tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus voľne . 3.Ak vaša objednávka výške viac ako $180 ,free express. 4.Viac sumu si objednáte,tým vyššiu zľavu dostanete. Z Číslo1-60# môže byť dodaný , Číslo 1001-1150# ,100 metrov za farbu, môže loď , Oznámenia ďakujem . Produkty Displej : Pls skontrolujte farbu možnosť, kedy dostupné farby sú nie ten, ktorý chcete použiť . a oznámenia s poďakovaním za tieto farebné prevedenie je potrebné 100meters za farbu aspoň, že budeme loď , menej ako 100 metrov nemôže lode..

Platby

1. Po zadaní objednávky,kliknite na tlačidlo"zaplatiť"pre dokončenie platby. 2. Platobné podmienky:Visa MasterCard,Western Union,Qiwi,WebMoney,Beleto a Bankový prevod. Zásielky 1. Všetky objednávky budú odosielané v 2-7 pracovných dní po overení vašej platby 2.Pls skontrolovať svoj doručovaciu adresu, ak platíte za tovar. Pls upozorňujeme, že dodaciu adresu je veľmi ťažké zmeniť, keď objednávka je odoslaná von. 3.Niekedy pozemok možno trochu meškanie vzhľadom na prísne vlastné a miestne udalosti,zlé počasie,atď. Spätná väzba 1. Ak dostanete a ako naše výrobky a služby,pozitívne feeback je veľmi cenený a vďaka za vašu láskavosť podporu. 2.Všetky naše ponuky sú balené po 100% záruka spokojnosti,ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní ,Prosím, kontaktujte nás pred odchodom akejkoľvek negatívnej spätnej väzby,je nám potešením pomôcť vám vyriešiť všetky problémy v najlepší spôsob, ako.Odpovieme do 24 hodín. Vaša spokojnosť, naša snaha!

Štítky: Šperky Zistenia, Velvet Kábel, kábel reťazec, Lacné šperky zistenia, Vysoká Kvalita velvet kábel, Čína kábel reťazec Dodávateľov.

Číslo Modelu RV001
Položka Priemer 0inch
Položka Šírka 0.3cm
Vlastnosti Produktu Dvojité Bočné
Položka Hmotnosť 3g
Položka Dĺžka 100cm
Veľkosť 3mm
Položka Druh Šperky Zistenia
farba 60 dostupné farby
Položka Výška 0inch
Šperky Zistenia Typ kábel
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky Meter

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

60 Dostupné Farby 1 Meter 3 mm Plochý Faux Suede kórejský Velvet Kábel String Lano Šperky Zistenia

60 Dostupné Farby 1 Meter 3 mm Plochý Faux Suede kórejský Velvet Kábel String Lano Šperky Zistenia

Súvisiace produkty

Porovnať