Nový Pôvodný Hybrid Encoder v Uzavretej slučke, stepper Motor Disku Kit 2ph 86mm NEMA34 12NM 6A 1000line Rytie Stroj na Rezanie

Nový produkt

Skladom

€162.08

Pridať do obľúbených

Nový Pôvodný Hybrid Encoder v Uzavretej slučke, stepper Motor Disku Kit 2ph 86mm NEMA34 12NM 6A 1000line Rytie Stroj na Rezanie

Balenie zoznam

1pc 86HBS120 v Uzavretej slučke, stepper motor

1pc HBS860H ovládač

1pc 3 metrov Elektrických rozvodov

1pc 3 metrov Encoder linky Description HBS860H pomocou najnovšej vyhradená motorové ovládanie DSP čip a armatúr vektorové riadenie technológie, úplne prekonať open-loop stepper motor stratil krok problémy, zatiaľ čo sa výrazne zlepšil rýchlosti motora výkon, zníženie motorových vykurovanie a zníženie vibrácií motorových, zlepšiť rýchlosť obrábania a presnosť, znížiť stroj spotrebu energie. Keď je motor v neustále preťažený, jednotka bude výstupný signál budíka v čase, s rovnakou spoľahlivosťou a AC servo systém. HBS860H prispôsobenie 57,86 série v uzavretej slučke, stepper motor, pohodlné konvenčné stepper systémy upgrade programu, čo je len 50% nákladov AC servo systém. Jednotka: HBS860H (chladiaci ventilátor) * Napätie: AC20-75V, DC30-110V * Segmenty: až 256 segmentov (môžu byť ľubovoľne nastaviť) * Menovité otáčky: 1000 ot. / min. * Počet encoder riadky: 1000 riadkov Tipy: Ako je tento je doprava zdarma do určitej krajine, tak budeme vyberať najlepšie prepravu spôsobom, ako keď si ju kúpite, ako sa rozhodnete, DHL, ale možno my vám pošleme spoločnosťou UPS ALEBO FEDEX ALEBO TNT ALEBO CDEK(náš vlastný spôsob) a nevšimnete si pred odoslaním, ak si mysli to, prosím, dont kúpiť. V Brazílii, musí spoločnosťou UPS, a musíme vyhlásiť v reálnej hodnote, a musí potrebu kupujúceho CPF Č. bez toho, UPS dont prevziať dodávku!

Doprava 1. Máme takmer všetkých produkt na sklade, budeme posielať do 24 hodín. 2. Normálne Express: Sme----Agent----DHL/FedEx----Zákazník. Balík DHL/FedEx celkové náklady na 3 dni. Sledovacie číslo vyjde v 3 dní. Ak potrebujete poslať priamo do DHL/FedEx bude ukladať na 3 dni, cena je 5~10 krát Normálne. 3. Post Air Mail niekedy bude odkladu, pls nenechávajte 1~3 hviezdy spätnú väzbu z tohto dôvodu. Ak poštovné odkladu, pls kontaktujte nás rozšíriť potvrdiť čas pred sporu. A buďte v kontakte. Je to repect k nám. 4. Ak máte vo Vzdialenej Oblasti DHL/FEDEX, vyhradzujeme si právo účtovať poplatky za Diaľkové za Príplatok. 5. Radi by sme vždy vyhlásiť nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Alebo pls zadať vyhlásil, aby sa zabránilo zbytočné problémy na colnici. 6. Budeme si vybrať najlepší spôsob, ako odoslať tovar, ak vám kuriér si zvolil to nie je dobré, aby sa Vôľa. Máme loď na worldwidebut Ak vaša krajina je vlastná prísne, prosím, kontaktujte nás pred cenovú ponuku na kontrolu detail a potvrdené. 7 . Radi by sme vždy vyhlásiť nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Alebo pls zadať vyhlásil, aby sa zabránilo zbytočné problémy na colnici. Zákazníci zodpovedný za CLA.

Platby

Akceptujeme banka TT,western union,moenybook,moenygram atď

Platba musí byť vykonaná v 48hours dražby čas konca

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Vrátenie peňazí

Keď máte pozemok,a nie je spokojný tovaru alebo má iné problémy, ako napríklad rozbité,pls povedzte nám detail dôvodu a poskytnutie fotografií.

Akéhokoľvek dôvodu vyžadované pre všetky náhrady. Položka musí byť v jej pôvodnom stave a bez fyzického poškodenia. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu.

Štítky: Časti strojov, stroj dávke, stroj videl, Lacné časti strojov, Vysoko Kvalitný stroj dávke, Čína stroj videl Dodávateľov.

Fáza 2
Názov Značky ZHONG JIANG HUA
Holding Krútiaci Moment 12N.m
Prúd / Fáza 6A
Krok Uhol(stupne) 1.8
Druh Hybrid
Certifikácia ISO,CE,CCC,ROHS,UL
Číslo Modelu 86HBS120+HBS860H
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 20cm (7.87in x 3.94in x 7.87in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 6.6kg (14.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nový Pôvodný Hybrid Encoder v Uzavretej slučke, stepper Motor Disku Kit 2ph 86mm NEMA34 12NM 6A 1000line Rytie Stroj na Rezanie

Nový Pôvodný Hybrid Encoder v Uzavretej slučke, stepper Motor Disku Kit 2ph 86mm NEMA34 12NM 6A 1000line Rytie Stroj na Rezanie

Súvisiace produkty

Porovnať