Nový 10.1" Palcový Dotykový Displej Digitalizátorom. Senzor Panel Pre DENVER TAD-10062 Tablet Nahradenie doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€7.72

Pridať do obľúbených

1.) Nie sme profesionálny fotograf, takže obrázky nie sú veľmi jemné, Všetky obrázky, ktoré ukazuje online sú prijaté reálne vzorky,takže uistite sa, že vaše položky sú rovnaké s našimi fotografie! prosím, skontrolujte pic starostlivo & uistite sa, že to je presne to, čo potrebujete , ak si nie ste istí,kontaktujte nás prosím priamo & poslať vaše pic, alebo Nie. zariadenia na nás . Nie sme zodpovední za zlý ponúkania cien . Ďakujeme za pochopenie !!! Vďaka

Prosím, NIE kúpiť, ak ste neakceptovali A+ trieda kompatibilné dotykový displej digitalizátorom. s rôznymi flex kábel čísla ako náš názov / popis /foto štátov je z ponuky na trhu, ďakujem!

2.) Prosím, láskavo nechajte nám vašu presnú meno a priezvisko (najmä kupujúceho z RU ) & Telefónne číslo. keď máte náplň vaše informácie ako kupujúci, a to tak, že kuriérom môže doručenia váš tovar včas a ľahko.

3.) Neinštalujte dotykového displeja a obrazovky lcd na prístroji pred testovaním.

4.) Budeme označiť položky ako "Vzorka" alebo "Darček" s nižšou produkt hodnoty tak, že vám pomôže minimalizovať alebo vyhnúť GST alebo VT alebo iné Dovozné Dane.

Predávajúci nie je zodpovedný za vašej krajine všetkých daní alebo colných poplatkov!vďaka

Vyššie & tieto ustanovenia nadobudnú účinnosť po po zadaní objednávky!( Veľmi dôležité pre vás,prečítajte si ju pred ponúkanie cien.)

To je lepšie pre vás na objednávku 2 ks,pretože je to krehký tovar.

1.) Sme len acept Viazaný,pre iných platobných metód,pls kontaktovať predajcu pred ponúkania cien.

2.) Ceny neobsahujú žiadne clo & daní.Platby sú excpected do 7 dní po ukončení aukcie uzavrie.neplatené aukcie budú oznámené www.haix.sk.

1.) Tovar budú zaslané do 2-5 pracovných dní od potvrdenia prijatia Platby.Zadarmo doprava je Čína post letecky/HK Post Mail, Budeme poskytovať sledovanie nie pre všetky spôsob dopravy.Môžete sledovať na svojej oficiálnej wesite.

2. ) Nie sme zodpovední za dopravcu tranzitný čas. Tieto informácie sú poskytované dopravcom a vylučuje víkendy & sviatkov.

3.) Kupujúci z Brazílie musieť poskytnúť CPF číslo vopred ak sa rozhodnete DHL alebo UPS,inak,sme na lodi cez EMS.

4.)Všetky kupujúcich musieť zaplatiť poplatok za vzdialenej oblasti služieb DHL,UPS alebo Fedex ,ale nie je potrebné pre EMS .

5.) Dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas obdobia alebo inclimate poveternostných podmienok. prosím nemajú otvorený spor, kým nás kontaktovať.Ak ste naliehavé ,potom, prosím, láskavo vybrať, DHL, alebo iné express !

MÔŽEME PREDĹŽIŤ ČAS DORUČENIA PRE VÁS,AK NECHCETE DOSTAŤ SA VČAS.

1.) Každý diely budú testované pred pôrodom ,nie sme zodpovední za žiadne problémy spôsobené neodbornou prevádzkou.

2.) Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky prijaté, ale musíte nás kontaktovať v 3days od prijatia vašej objednávky ,ale by ste mali venovať všetky dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave .

3.) Vrátenie bude vykonané hneď, ako sme sa dostali k časti, expedičný poplatok je nevratný. Preposielanie prepravné poplatky hradí kupujúci.

1.)Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania,úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojný s našim výrobkom a služby,ktoré vezmite si 1 minútu. S cieľom podporiť vás budeme ponúkať 1$ kupón na 1 pozitívnu spätnú väzbu .to bude účinný pri vašom ďalšom nákupe .Čo musíte urobiť, je len ukázať nám nahrať .

2.)Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme!

Štítky: snímač panel, palcový dotykový displej, Dotykový Displej Digitalizátorom., Lacné senzor panel, Vysoko Kvalitný palcový dotykový displej, Čína dotykový displej digitalizátorom. Dodávateľov.

qty Na sklade (100% NOVÝCH)
Názov Značky Qi Hand
Veľkosť Obrazovky 10~13 Palcov
farba Biela, Čierna
Miesto Pôvodu
Veľkosť 10.1 Palce
Dodacia lehota Do 24 hodín po vaša platba dorazí Escrow
Číslo Modelu. Pre DENVER TAD 10062 Tablet
Wholesales podpora
Sledovanie Č. Áno
Kompatibilné Značky Univerzálny
Doprava zadarmo Čína Príspevok Mail
Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Číslo Modelu Pre DENVER TAD 10062 Digitalizátorom. Panel
Typ Produktu Tablet Dotykový Panel
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 28cm x 25cm x 21cm (11.02in x 9.84in x 8.27in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nový 10.1

Nový 10.1" Palcový Dotykový Displej Digitalizátorom. Senzor Panel Pre DENVER TAD-10062 Tablet Nahradenie doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať