Collare Roztomilý Crystal Mačka Kolíky A Brošňa Zlatá/Strieborná Farba Brošňa Pre Ženy, Mužov, Šperky Drahokamu Zvierat Brošne Pin B212

Nový produkt

Skladom

€4.94

Pridať do obľúbených

U7 Vintage Magen David Hviezdy, Krížové Čapy A Brošne Gold/Platinum Á Broches Pre Ženy, Mužov Afrike Šperky, Brošne Pin B211 Kolíky A Brošne Magen David Star Broches Pre Ženy Muži

Materiál: životné prostredie, meď Veľkosť: ukazujú na obrázky, prosím, všimnite si, že Podmienka: 100% zbrusu nový, vynikajúce plavidlá Obsah balenia: 1 ks brošní,papierové karty, funkcie opp taška, hodváb puzdro(dar)

Doprava zadarmo na všetky objednávky. Spôsob dopravy závisia od objednávky, množstvo a miesto určenia.

Cieľ

Doprava Zadarmo Politiky

Spojené Štáty

>$200, Zadarmo FedEx/DHL

Rusko Federácie

>$200, Zadarmo EMS

Brazília

Voľný Post Air Mail, prosím obráťte sa na nás, ak potrebujete express.

Kanada

Voľný Post Air Mail

60 usd-$200, Zadarmo ePacket

>$200, Zadarmo FedEx/DHL

Spojené Arabské Emiráty

>$150, Zdarma Aramex

Európske krajiny/

Ázijské krajiny/

Austrália / Nový Zéland/

Africké krajiny

>$200, DHL Zadarmo/FedEx/ Aramex/EMS

*Dodacia lehota Post Air Mail: 10-60 dní (prísne colnej politiky obsadené sezóny,zlé počasie môže mať za následok oneskorenie).

*Dodacia lehota EMS/ePacket: 7 až 15 dní.

*Dodacia lehota DHL/Fedex/Aramex: 3-8 dní.

*Expresné balíky môžu mať daňové problém.Prosím, spolupracovať s colnými zaplatiť daň v tejto situácii.

*Medzinárodných zásielok, zvyčajne trvať 2-5 pracovných dní pre unpdating sledovanie informácie on-line.

*Objednávky bude dodaný v 12-36 hodín po zaplatení ukončené. Veľké množstvo objednávky môže trvať aj viac dní na prípravu.

Štandardný balík je ako nasledujúci obrázok. Ak potrebujete darčekovej krabičke,prosím kontaktujte nás a zaplatiť dodatočný poplatok ($1-$3/ks).

Naše produkty sú vyrobené s najlepšími metel á techniku a vynikajúci plavidlá, zvyčajne nebude slabnúť počas 2 rokov. Ale oni možno poškodená, ak sa používajú nevhodným sebe návyky. Majte, prosím, dobre, že bude vyzerať úplne nové, pre dlhú dobu. Vďaka za pochopenie.

Ak ste spokojní s objednávkou,prosím, neváhajte nás nechať "5 star"ohlasy a vaše cenné návrh.Vaša podpora bude naozaj ocenia. Z akýchkoľvek dôvodov nie ste spokojní so objednávky, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu alebo otvoreného sporu.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Ďakujeme!

1, problémy s Kvalitou: Ak výrobky nie sú rovnaké ako naše popis alebo zlomené v tranzite,prosím, aby jasne fotografie do 7 dní po tom, ako dostanete a poslať fotografie v poradí správy.Poskytneme vám vrátenie peňazí alebo vymenený po tom, čo sme potvrdiť.

2, 2,iných dôvodov: Pre akékoľvek dôvody, prečo sa vám nepáči produncts, prosím, kontaktujte nás v 15days po obdržaní objednávky,prosím, uistite sa, že výrobky sú v pôvodnom stave a vykonávať prepravné náklady sami.Budeme poskytovať náhrady alebo výmeny po tom, čo sme dostali vrátil produncts.

Instyle Šperky je profesionálny módne šperky factory v Guangzhou,Čína. Máme viac ako 10 rokov dizajn a výroba skúsenosti v módne šperky. Veľa kvalitných unikátny módne vzory, bude uvedený na tu s konkurenčné ceny od teraz. Vitajte na kontrolu a kúpiť!Akékoľvek otázky, problémy, vyžaduje alebo napovedá o naše produkty, kontaktujte nás prosím prostredníctvom e-mailu, TradeManager alebo nechajte správu o vašej objednávke. Budeme reagovať čo najskôr, ako môžeme, a to naše najlepšie pre vás. Ďakujeme!

Milí kupujúci, ak zistíte nejaké problémy o našich produktoch, po ich prijímať, prosím, okamžite kontaktujte nás a ukáž nám nejaké fotky problémy. Budeme naše najlepšie úsilie na ich vyriešiť za vás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme veľmi radi, keď nám poskytnete, päť hviezdičiek spätnú väzbu. Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: kolíky a brošne, Brošňa Pre Ženy, mačka pin, Lacné kolíky a brošne, Vysoká Kvalita brošňa pre ženy, Čína mačka pin Dodávateľov.

funkcia 1 kolíky a brošne
Štýl Klasické
Názov Značky Collare
Tvar\vzor Zviera
Jemné alebo Módne móda
Brošne Typ Brošňa Kolíky
Číslo Modelu B212
Pohlavie Unisex
Materiál Drahokamu
Kovy Typ Žiadne
funkcia 2 Brošňa Pre Ženy
Položka Druh Brošne
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 15cm x 3cm x 2cm (5.91in x 1.18in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Collare Roztomilý Crystal Mačka Kolíky A Brošňa Zlatá/Strieborná Farba Brošňa Pre Ženy, Mužov, Šperky Drahokamu Zvierat Brošne Pin B212

Collare Roztomilý Crystal Mačka Kolíky A Brošňa Zlatá/Strieborná Farba Brošňa Pre Ženy, Mužov, Šperky Drahokamu Zvierat Brošne Pin B212

Súvisiace produkty

Porovnať