Real Foto Luxusné Ťažké Sequined Sexy Morská panna Večerné Šaty Vysoká Krku Tylu Dlhé Večerné Šaty Vestido de fiesta largo ASAFE10

Nový produkt

Skladom

€234.23

Pridať do obľúbených

Pozor Prosím:

1.Ak máte nejaké pochybnosti alebo potrebujete akúkoľvek pomoc,neváhajte a kontaktujte nás. Tiež môžete posielať správy na nás, alebo hovoriť s nami online.Odpovieme vám do 24 hodín.

2.Akékoľvek zmeny veľkosť/farba/special reauests nie sú prijateľné, po objednávka presiahne 24 hodín.

3.Ak presiahnuť 24 hodín,veľkosť,prosím, poslať správu, ak nás na kontrolu, ak ho ešte môžu zmeniť veľkosť,farbu alebo detaily.

Prosím, tiež odložiť čas spracovania vašej objednávky. Ak vaša objednávka presiahnuť 48 hodín a my sme začať šaty,môžeme vrátenie 50%, ak chcete objednávku zrušiť.

4.Ak vaša veľkosť je plus veľkosť (16W,18W,20W,22W,24W,26W),možno budeme musieť účtovať viac, $15-30 usd.

5.Cena je len na šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice,bunda,svadobný závoj,spodnička. Ak chcete to,prosím, kontaktujte sa s nami o detaily.

6.Pre niektoré šaty, ktoré žiadny obraz na zadnej časti, detaily,budeme robiť to, čipky alebo zips až podľa štýl. Ak sa vám páči späť s Krajky-up alebo iné,prosím povedzte nám v čase.

7.Farebné znázornenie sa môže líšiť podľa iný monitor. Pre niektoré šaty, ktoré je odkaz obrázku,real šaty bude trochu iný ako pôvodný obrázok. To bude asi 90% podobné ako na obrázku.

8. Niekedy tam bude DAŇ z vášho Ciel. To je spojené s yout krajiny politiky. Predávajúci nemôže ovládať. Vďaka za vaše porozumenie. 9.Ak nechcete povedzte nám,budeme sa vaše šaty ako štandard NÁS veľkosti ako naše veľkosť grafu.

Ak potrebujete zákazku šaty,prosím nechajte nám správu a povedzte nám svoj meraniami pri zadaní objednávky: Prsia,Pás,Boky,Vaša výška od vrcholu hlavy až k podlahe žiadne topánky,vaša výška podpätku,rameno na ramene,dĺžka ramena,Biceps,Armhole.

10.Všetky naše šaty sú šité,nechceli sme prijať vrátiť šaty, ak sa žiadne problémy s kvalitou.

Ak nie je kvalita problémy,prosím, majte na menovky na šaty (nechcem znížiť tagy)a kontakt s nami.budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Štítky: vestidos de fiesta largos, Morská víla Večerné šaty, večerné šaty, Lacné vestidos de fiesta largos, Vysoko Kvalitné večerné šaty morskej panny, Čína večerné šaty Dodávateľov.

farba Ako Obrázok alebo na Zákazku
Druh Zvláštne Príležitosti Šaty
Položka štýl formálne večerné šaty šaty
Položka Druh Večerné Šaty
Položka Real Foto Večerné Šaty
Názov Značky Ruolai
Pasu Prírodné
Názov položky Sexy Sequined Večerné Šaty
Číslo Modelu ASAFE10
Textílie Typ Tylu
Dekorácie Lištovanie,Sequined
Silhouette Trúbka / Morská Víla
Veľkosť Custom Made/Standard US size
Materiál Polyester
Vstavaný Podprsenka Áno
Vlak Sweep Vlak
Skutočné Obrazy Áno
Názov Morská víla šaty ples
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Príležitosti Večer Strany,Prom Party,Promócie Party,Večierok
Výstrih Vysoká
Rukáv Štýl Nádrž
produkt štýl Formálne Party Šaty
Nom vestido de festa longo
US Veľkosť 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W
Veľkosť Balenia 50cm x 40cm x 20cm (19.69in x 15.75in x 7.87in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 2.5kg (5.51lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Real Foto Luxusné Ťažké Sequined Sexy Morská panna Večerné Šaty Vysoká Krku Tylu Dlhé Večerné Šaty Vestido de fiesta largo ASAFE10

Real Foto Luxusné Ťažké Sequined Sexy Morská panna Večerné Šaty Vysoká Krku Tylu Dlhé Večerné Šaty Vestido de fiesta largo ASAFE10

Súvisiace produkty

Porovnať