STRIEĽAŤ Fetch Psa Popruhy, hrudný Popruh pre GoPro Hero 5 6 4 Relácie SJCAM SJ4000 Xiao Yi 4K H9 Akčné Kamery Go Pro Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€8.84

Pridať do obľúbených

Funkcia 1.Kompatibilná s GoPro Hero 4/3+/3/2/1 Fotoaparát,Xiaoyi, SJCAM 2.Zachytiť svet z vášho psa, z pohľadu pri montáži vašej GoPro k nemu 3.Dve montážne polohy (chrbta a hrudníka) pre rôzne perspektívy, 4.Nastaviteľné, ktoré dokonale zapadajú psy od 15 do 120 libier (7 do 54 kg), 5.Čalúnená na všetky úpravy body, aby váš maznáčik je pohodlné 6.Hrudník popruhy majú dve pevné postavenie a možno prijať rôzne perspektívy: pevné v hrudníku môže byť prijaté do žuť kosti, lietadla a pohybu lopty 7.Upevnená na zadnej strane, môže strieľať cez hlavu beh, skákanie, fetch.

Balík obsahuje 1 x Psa na Postroj Mount pre GoPro 1 x rýchloupínacou Prackou 1 x J Háčik (Nie vrátane fotoaparátu a vodotesné puzdro)

Doprava doprava po celom Svete .(Očakávame, že niektoré krajiny a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie , My len loď na potvrdenej objednávky adresy . Prosím, potvrďte objednávku adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu . SLUŽBY tranzitný ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky .Tranzitné časy sa môže líšiť ,a to najmä počas holday sezóny . Ak ste nedostali vašu položky v rámci ochranné čas z zásielky , prosím zmluvy nás . budeme sledovať shipiment a späť k vám, hneď ako possiblewith replay . Brazília vlastné uveďte, prosím, daňové číslo, na nás, ak si vyberiete obchodné zásielky spôsobom ,ruský vlastné prosím zanechať celé meno k nám .vďaka .

O Návrat Ak ste hava akékoľvek otázky o produkte ,prosím zmluvy nás do 7 dní . Ak táto položka vo vašom prossession viac ako 7 dní,považuje sa to používa a nebudeme AKCEPTOVAŤ VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Servis a Záruka: Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné položky, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné ,budeme kontrolovať a dávať si rozumné riešenie . Neakceptujeme produkt spor náhradu, ak položka poškodený/stratené, pretože kupujúci dôvodu . Ak chcete tovar vrátiť späť pre ďalšie riešenie, prosím kontaktujte nás vopred. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného za žiadnych okolností. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: pre gopro hero, akcia fotoaparát hrudníka popruh, akcia fotoaparát xiao yi, Lacné pre gopro hero, Vysoká Kvalita akcia fotoaparát hrudníka popruh, Čína akcia fotoaparát xiao yi Dodávateľov.

farba Čierna
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky Yi
Materiál Nylon
Univerzálny Áno ,Oblek akciu, fotoaparát
Druh Pes, Pet Postroj Chest Mount
Číslo Modelu XTGP186
Názov Značky STRIEĽAŤ
Zväzok Zväzok 1
Veľkosť Balenia 16cm x 10cm x 5cm (6.30in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.255kg (0.56lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

STRIEĽAŤ Fetch Psa Popruhy, hrudný Popruh pre GoPro Hero 5 6 4 Relácie SJCAM SJ4000 Xiao Yi 4K H9 Akčné Kamery Go Pro Príslušenstvo

STRIEĽAŤ Fetch Psa Popruhy, hrudný Popruh pre GoPro Hero 5 6 4 Relácie SJCAM SJ4000 Xiao Yi 4K H9 Akčné Kamery Go Pro Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať