Nové 20pcs/veľa 18 MM Modul Konektory Obyčajný Strieborný Tlačidlá Pre DIY Snap Náramky& Náhrdelník OEM Príslušenstvo Šperky

Nový produkt

Skladom

€4.61

Pridať do obľúbených

1.akceptujeme platby cez Escrow služby

2.prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.

1.Máme loď všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/Čína Príspevok , na prepravu spôsobom bude závisieť na celkové náklady. 2.zvyčajne sme loď vašej objednávky within7 dní v obdržaní vašej platby. 3.máme loď položky cez EMS,DHL,FEDEX,alebo Čína Príspevok letecky. 6.Čína Post/HongKong post,zvyčajne trvať 15-60 pracovných dní, aby sa vaše miesto, ale niekedy z dôvodu cla alebo počasie problém, môžu byť omeškané, trochu dlhšie,úprimne dúfam, že by ste mohli čakať niekoľko dní v trpezlivosti.

1.Ak položka je chybný alebo nie ste spokojní s objednávku,prosím kontaktujte nás do 2 dní čo najskôr. 2.všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave tak, že sú kvalifikovaní z vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. 3.kupujúci je zodpovedný za prepravu poplatok za výmenu,ďakujem.

1.Pretože vaša odozva je tak dôležité, aby naša budúcnosť podnikania, úprimne dúfam, mohli by ste odísť pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb,vďaka za vašu hodnotu času. 2.Ak nie ste spokojní s vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás pred odchodom netural(3 hviezdičky)/negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Môžeme pracovať spoločne vyriešiť váš problém.

1.Môžete nás kontaktovať na odchode nám správu na www.haix.sk, alebo pošlite nám e-mail alebo chat na TradeManager 2.odpovieme vám do 24 hodín.

Štítky: 18 mm Modul Tlačidlo, Modul Tlačidlo, 18 mm zaskočí, Lacné 18 mm modul tlačidlo, Vysoká kvalita modul tlačidlo, Čína 18 mm zaskočí Dodávateľov.

Jemné alebo Módne móda
Zákazník Logo Modul tlačidlo kúzlo
Názov Značky Jiao Disi
Nastavenie Typu Neviditeľné Nastavenie
Materiál Kožené
Položka Druh Náramky
Reťazec Typu Netočili Singapur Reťazca
dĺžka 43cm
Príležitosti Strana
Farba
Kvalita
Tvar\vzor
Kompatibilita ios
Pohlavie
Spona Typ Prepínač-spony
hmotnosť
Kovy Typ
Veľkosť
Náramky Typ Reťaz & Odkaz Náramky
Štýl Trendy
Veľkosť Balenia 10cm x 3cm x 10cm (3.94in x 1.18in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové 20pcs/veľa 18 MM Modul Konektory Obyčajný Strieborný Tlačidlá Pre DIY Snap Náramky& Náhrdelník OEM Príslušenstvo Šperky

Nové 20pcs/veľa 18 MM Modul Konektory Obyčajný Strieborný Tlačidlá Pre DIY Snap Náramky& Náhrdelník OEM Príslušenstvo Šperky

Súvisiace produkty

Porovnať