Pre LG V20 Oslniť Shockproof Mäkké Silicon & Pevného Plastu Dual Brnenie Späť Prípade, Stojan, Držiak Krytu Pre LG V20 V 20 5.7 Palcový

Nový produkt

Skladom

€3.21

Pridať do obľúbených

[ Láskavo Poznámka: ] 1. Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Budeme riešiť to dobre pre vás. Neotvárajte spor náhodne. 2. Vyplňte, prosím, správne a vyplnené kontaktné údaje pri zadaní objednávky. Žiadna Zmena po úhrade objednávky. 3. "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus" a "Yanwen Ekonomické Air Mail" - sú bez sledovania od kedy package dochádzky Číne. Ale oni šetria vaše peniaze, na druhej strane, ak chcete sledovať to celé samozrejme, prosím, vyberte si "Čína Príspevok Registrované Air Mail" , "www.haix.sk Štandardná Doprava" alebo "ePacket" , vezmite Prosím na vedomie, Vďaka~ 4. Ruský priateľ, Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v objednávke vďaka novej politiky ruskej Colnej, inak pravdepodobne nebudete môcť prijímať package nakoniec, Vďaka!

Pre LG V20 Oslniť Shockproof Mäkké Silicon & Pevného Plastu Dual Brnenie Späť Prípade, Stojan, Držiak Krytu Pre LG V20 V 20 5.7 Palcový

Funkcie:

*Robustný ochranné puzdro so stojanom

*Hybrid prípade pružného tpu vnútornej kože a hard shell chrbtovú

Vlastnosti *vstavaný stojan, takže môžete prop váš telefón v horizontálnej polohe

*Môžete vidieť a cítiť oslniť textúra

*Váš telefón je plne funkčný, v tomto prípade

*Form-fit dizajn sa hodí ako uliate

*Farba: Čierna, Modrá, Zelená, Oranžová, Fialová, Červená, Ruža Červená, Biela

Kompatibilný Model:

*Pre LG V20 5.7"

Package Zahrnuté:

1 x Robustný ťažkých prípade (Farba ako vášho výberu)

Farba Odkaz:

Platby:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy v rovnakom čase. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Prosím, poraďte sa vo vašej krajine colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú účtované pri nákupe položky. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Doprava:

Máme loď v 1-2 pracovný deň po platby vymazané(okrem víkendu a sviatkov), uistite sa, že vaše dodaciu adresu je správne.

Vrátenie a Výmena Politiky:

Akceptujeme vrátenie a výmena ak má položka akejkoľvek vady. Prosím, kontaktujte nás do 30 dní o akejkoľvek záležitosti. My sa budeme snažiť poskytovať vám príjemné nakupovanie. Vždy sa snažíme naše najlepšie dosiahnuť vašu spokojnosť, či tam máte akékoľvek otázky, alebo obavy s nákupom, kontaktujte nás.

Poznámka:

Ak sú položky poškodený mail dopravcu, ponúkame vám výmenu alebo vrátenie časti podľa položky stave. Ak položka nie je, ako je popísané, môžeme urobiť vrátenie peňazí alebo výmenu za vás. Ak nie ste spokojní s položkami z nejakého dôvodu, nás môžete kontaktovať na výmenu alebo vrátenie a stačí zaplatiť za spiatočnú prepravu.

Spätná väzba :

Jeleň zákazník, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi službami. Budete mať veľmi ocenil. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím, láskavo kontaktujte nás. Budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

Kontaktujte NÁS:

Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme reagovať do 24 hodín (s výnimkou víkendov a sviatkov).

Štítky: kryt pre lg, Krytie, pokrytie zahŕňa, Lacné kryt pre lg, Vysoko Kvalitný kryt pre, Čína pokrytie pokrýva Dodávateľov.

Kompatibilný Model Pre LG V20 5.7"
Štýl Vplyv Ťažkých Obranca Prípade
Druh Vybavené Veci/Skin/Shell
Kompatibilné Značky LG
Funkcia Anti-knock
Drop shipping podpora
Materiál Premium Hybrid Robustné Pogumované Pevného PC + Soft TPU/Guma
Veľkosť 5.7 Inch
Veľkoobchod podpora
Maloobchodnom Balení No
farba Čierna, Modrá, Zelená, Oranžová, Fialová, Červená, Ruža Červená, Biela
Funkcie Non-sklzu, W/ Stojan, Mäkké handfeel
Dizajn Vojenská 2 v 1 Kombinovaný Držiak Prípade
Názov Značky HANPINYOU
Veľkosť Balenia 15cm x 12cm x 5cm (5.91in x 4.72in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre LG V20 Oslniť Shockproof Mäkké Silicon & Pevného Plastu Dual Brnenie Späť Prípade, Stojan, Držiak Krytu Pre LG V20 V 20 5.7 Palcový

Pre LG V20 Oslniť Shockproof Mäkké Silicon & Pevného Plastu Dual Brnenie Späť Prípade, Stojan, Držiak Krytu Pre LG V20 V 20 5.7 Palcový

Súvisiace produkty

Porovnať