20pcs/veľa, 5# Zlatá Farba Zips Jazdcov Oheň Tvar Kamienkami Zips Ťahá

Nový produkt

Skladom

€7.90

Pridať do obľúbených

5# Zlatá Farba Zips Jazdcov Oheň Tvar Kamienkami Zips Ťahá

Model#: LT022-5#

Materiál: zliatiny zinku

Veľkosť: 5# jazdec s ramenami veľkosť: 26.5 mm x 15 mm ;

Farba: zlatá farba k dispozícii

Package: 20pcs/veľa v PP taška

Zips typ: vezmite Prosím na vedomie, máme tri typy jazdcov samostatne zápas s kovový zips, nylon zips a živice zips, uistite sa, že vaše zips typ predtým, než ste objednávku.

Poznámky: posúvač vleky sú odnímateľné a môžete ho nahradiť iné vleky.

Obrázky Detaily:

Zásielky Politiky · Všetok náš tovar bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, takže prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby. Tiež kupujúcich bude zodpovedný za všetky Colné poplatky alebo dodatočné poplatky. · Hneď, ako si zaplatiť za objednávku(y), normálne sme sa poslať vašu zásielku(y) do 48 hodín! · ZDARMA plavby cez Čína Príspevok Air Mail pre väčšinu krajín, zvyčajne to trvá asi 15-55 dní na doručenie. Presný doručenia zásielky mení z rôznych krajín. Môžete zanechať správu k nám na najnovší stav dopravy! · Ak chcete vybrať si expresná doprava(5-7 pracovných dní na doručenie), prosím neváhajte a kontaktujte nás pred vašej platby a budeme vypočítať možnosťou upgrade poplatok express mail poštovného pre vás.

Vrátenie tovaru v Prípade akýchkoľvek problémov,kontaktujte nás prosím do 2 dní po obdržaní výrobku(ov), budeme sa snažiť čo najlepšie prísť s riešením, ktoré je uspokojivé pre vás! Ak produkt(y) má problém s kvalitou, alebo bol poškodený počas prepravy alebo máš zlý výrobok, atď., zašleme vám nový produkt(y) alebo získať zľavu alebo vrátime všetky peniaze, ktoré sa na vás! Spätná väzba

Vaša spokojnosť je náš pokračovať, sme nielen ponúknuť kvalitný produkt(y), ale aj najlepšie služby po predaji, sme gurantee ponúknuť vám krásny on-line nakupovanie.

1. Prosím, zanechajte nám Pozitívnu spätnú Väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt(y )a služby! Prosím, nenechajte sa neváhajte podeliť o naše produkty s ostatnými zákazníkmi!

2. Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom v priebehu transakcie, prosím, kontaktujte nás slobodne!

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom nám Neutrálne spätnú väzbu alebo Záporná spätná väzba, ako úprimný a zodpovedný predávajúci, budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém!

Štítky: Zips Vytiahnuť, zips jazdca, zips ťahá jazdec, Lacné zips vytiahnuť, Kvalitný zips jazdca, Čína zips ťahá jazdec Dodávateľov.

Materiál kov
Technics Pokovovanie
Typ Produktu Zips Jazdcov
farba zlato na kovový zips, zlato, nylon zip, zlato živice zip
Číslo Modelu LT022-5#
Veľkosť 5#
Jazdec Typ Automatický Zámok
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 8cm x 5cm (5.91in x 3.15in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

20pcs/veľa, 5# Zlatá Farba Zips Jazdcov Oheň Tvar Kamienkami Zips Ťahá

20pcs/veľa, 5# Zlatá Farba Zips Jazdcov Oheň Tvar Kamienkami Zips Ťahá

Porovnať