Značka KACÍRSTVO B2UTY SOPEČNÉ ELIXÍR Polynézskej Beauty Olej Bohatý na Vitamín A a E Hydratačný Krém Ideálny Pre Nočné Použitie 15ML

Nový produkt

Skladom

€4.08

Pridať do obľúbených

Musí Prečítať Si Predtým, Než Aby

Upozornenie: niet NÁVRATU ! ŽIADNA ZMENA !

Kozmetické make-up produktov sú osobné veci, keď ste sa snažili, ale nie uspokojiť s tým, returing späť nebude môcť predaj znova, pretože to boli použité.

Ak existuje nejaký problém ,prosím, kontaktujte nás pred otvoreného sporu.

1, Vzhľadom na dlhodobé prepravu a Colné odkladu, to zvyčajne trvá najmenej 60-90 dní, aby sa dospelo k Južnej Amerike Krajinách, napríklad v Čile, Brazílii, Argentíne, Peru, atď.

Neakceptujú AKÝKOĽVEK SPOR, SPÔSOBENÉ "package stále na ceste".

2, Rôznych monitoroch sa môžu odrážať inak na farby, ale garantujeme, že sú väčšinou rovnaké, ako je uvedené na fotkách.

3, neotvárajte spor bez komunikácie s nami. V prípade akýchkoľvek problémov sa objaví, obráťte sa na nás a my sa budeme snažiť vyriešiť váš problém.

NEOTVÁRAJTE SPOR BEZ KOMUNIKÁCIE.

Popis:

PODROBNOSTI : Ideálny pre všetky typy pleti, skvelé pre akné náchylné pokožky. Matica založené produktu.

POUŽITIE : Ideálne pre nočné použitie.

VÔŇA : Silné prírodné aróma zemitosť

Ako používať :

Pred použitím dobre potraste. Aplikujte na tvár a krk, pred spaním, najlepšie výsledky. Upozornenie: Prerušte používanie v prípade začervenanie či podráždenie pretrváva. Uchovávajte mimo očí. Iba pre vonkajšie použitie.

Ako Sopečné Elixír Funguje:

Vlastnosti tohto oleja je známe, že pomáhajú regenerácii kožného tkaniva. Sopečného Elixír, pre túto jedinečnú dôvodu môže stave porušenú kožu a opravy slnko - a akné-poškodenú pokožku. Má tiež protizápalové, antimikrobiálne, antibiotikum, a antioxidačné vlastnosti -- takže je ideálny pre akné trpí. To, čo odlišuje tento olej na rozdiel od ostatných, je určitý lipidov nazýva calophyllolide; ktorá nie je nájdený v iných olej, a je veľmi silný anti-poburujúce.

Sopečného Elixír aids v regeneračný novú, zdravú pleť. To môže byť použitý na akné a jazvy po akné, suchá a šupinatá koža, strie, atď. Olej má silné zemitá vôňa, ale len niekoľko kvapiek sú potrebné. Je to ideálny nočný čas režim !

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych monitoroch. Ďakujeme za pochopenie!

2. Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.

1. Najlepší spôsob, ako je priame platby on-line, môžete vybrať sami. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám vedieť, ako ste objednávku.

2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky údaje ako meno kontaktnej osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

1. Ponúkame doručenie zdarma do Predávajúceho spôsob dopravy, alebo www.haix.sk Štandardná doprava, ktorá siaha do väčšiny krajín v rámci 45-60 pracovných dní . (Brazília, Peru, Chile a ďalších juhoamerických krajinách často trvá 90 pracovných dní ).

NIE PRIJAŤ AKÉKOĽVEK SPORY spôsobiť tým, ABY PRECHOD.

2. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. NIE PRIJAŤ AKÉKOĽVEK SPORY spôsobené DANE.

3. Zašleme tovar v lehote 3-5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak zaplatení je neplatná, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

4. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie a poškodenia, ktoré spôsobil v prepravných služieb, ako sú nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem toho, že kupujúci by mal byť zodpovedný za žiadnu daň, alebo daň vyberať ich krajine. A tovar bude označená ako "dar" alebo "vzorka" pre úspešné colné odbavenie a menej poplatkov. (Ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu pre colné, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Pre všetky položky,prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Kontaktujte nás v

Instagram : KACÍRSTVO B2UTY

Whatsapp : 008615013710367(KACÍRSTVO B2UTY)

Twitter : KACÍRSTVO B2UTY

Facebook : KACÍRSTVO B2UTY

TradeManager : cn1517790663srda(KACÍRSTVO B2UTY)

Štítky: primer, Lacné primer, Značka KACÍRSTVO B2UTY SOPEČNÉ ELIXÍR Polynézskej Beauty Olej Bohatý na Vitamín A a E Hydratačný Krém Ideálny Pre Nočné Použitie 15ML.

Hmotnosť 15 ml
Druh Make-Up Primer
Sunblock Áno
Názov Značky KACÍRSTVO B2UTY
Príprava Gél
Číslo Modelu E61 aplikácie
NET WT 15ml
Veľkosť Full Size
Výhody Vodotesný / Odolný voči Vode,Olejom-control,Hydratačný,Dlho-trvajúce,Bielenie,Ľahko Absorbujú,Iné,Prirodzené,Hydratuje,Rozžiari,Výživná,Ľahko sa nosí
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Značka KACÍRSTVO B2UTY SOPEČNÉ ELIXÍR Polynézskej Beauty Olej Bohatý na Vitamín A a E Hydratačný Krém Ideálny Pre Nočné Použitie 15ML

Značka KACÍRSTVO B2UTY SOPEČNÉ ELIXÍR Polynézskej Beauty Olej Bohatý na Vitamín A a E Hydratačný Krém Ideálny Pre Nočné Použitie 15ML

Súvisiace produkty

Porovnať