34&35MM Krúžok mount s úrovňou loptu AirSoft Zbraň, Pušku Rozsah Bubble Level Riflescope Mount Krúžky 1 Palec Puška Rozsah Trubice Lov

Nový produkt

Skladom

€9.73

Pridať do obľúbených

34&35MM Krúžok mount s úrovňou loptu AirSoft Zbraň, Pušku Rozsah Bubble Level Mount Krúžky Pre 1 Palec Puška Rozsah Trubice Pre Lov

Položka Obrázky

O Platba 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O Prepravné 1.Zaručujeme, že tovar bude dodávaný do 7 dní. 2.Prosím, uistite sa, že adresa je správna. 3.Čas dodania závisí od destinácie a ďalších faktorov. ( Ak poštovné podľa Čína Príspevok Air Mail môže trvať až do 30 pracovných dní.)

FAQ

Teplé Upozornenie :

Tento produkt je doplnkom Zbrane. Zákazníci by mali kontaktovať miestne zvyky alebo súvisiace orgány skontrolovať, či je tento produkt je možné importovať a použitý alebo nie.Nie sme zodpovední za colné bodmi navyše, alebo trest vzhľadom k cieľovej krajiny a miestnych Právnych predpisov.

Upozornenie :

1.Všetky výrobky sú bez batérií.

2.Všetky vlastné dane alebo dovozu dane nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.

3.Deklarovaná Hodnota základne na cenu Produktu .Všetky vlastné problémy a dane po zmene deklarované hodnoty ,budeme nezodpovedá .

4.Farba výber Puška rozsah je pre Prsteň Mount Veľkosť , nie pre výber farieb.

Zásielky Poznámka:

1. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3-10 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

3.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

4.DHL Zadarmo Doprava :

Prosím, navštívte raslist.dhl.com/jsp/first.jsp na Potvrdenie adresy Vzdialenej Oblasti, alebo nie .

Ak áno , DHL bude účtovať viac $30/Objednávky .

Alebo kontaktujte nás, ak chcete zmeniť iné prepravné spoločnosti .

Žiadne Špeciálne požiadavky , prosím, kontaktujte nás pred zásielky.

Príbuzné Produkty

34&5 MM Krúžok mount s úrovňou loptu AirSoft Zbraň, Pušku Rozsah Bubble Level Riflescope Mount Krúžky 1 Palec Puška Rozsah Trubice Hunti

Štítky: Mount krúžok, montáž riflescopes, mount 35mm, Lacné mount krúžok, Vysoká Kvalita montáž riflescopes, Čína mount 35mm Dodávateľov.

KOMPATIBILNÉ PRE 34&35 mm Puška Rozsah Mount Krúžky Pamiatky
Položka Druh Baterka Mount Držiak
Pre Lov Tactical Air Riflescope
Názov produktu 34&35MM Krúžok mount s úrovňou loptu AirSoft Zbraň, Pušku Rozsah
Sprievodca Typ Bubble úroveň
Číslo Modelu 30 MM Ring Mount S Úrovňou Loptu
Názov UniqueFire
Materiál Hliník
Množstvo 1 ks
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Sprievodca Dĺžka 10"/25 cm
Veľkosť Balenia 12cm x 6cm x 5cm (4.72in x 2.36in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

34&35MM Krúžok mount s úrovňou loptu AirSoft Zbraň, Pušku Rozsah Bubble Level Riflescope Mount Krúžky 1 Palec Puška Rozsah Trubice Lov

34&35MM Krúžok mount s úrovňou loptu AirSoft Zbraň, Pušku Rozsah Bubble Level Riflescope Mount Krúžky 1 Palec Puška Rozsah Trubice Lov

Súvisiace produkty

Porovnať