Doprava zadarmo MaxTV Binokulárne TV Obrazovky, Lupy so Zameraním Okuliare, Lupy pre slabozrakých Aids

Nový produkt

Skladom

€24.15

Pridať do obľúbených

Funkcie Doprava Zadarmo MaxTV Binokulárne TV Obrazovky, Lupy so Zameraním Okuliare, Lupy pre slabozrakých Aids Prosím, láskavo poznámka: Toto je zväčšovacie sklo pre slabozrakých aids len, nie je vhodný pre najperspektívnejší ľudí!!! Farba je zväčšovacie sklo zmenilo, je to biela a modrá. Pozrite si prosím fotografie ukázal ako nasledujúce. Prajeme vám to páči! Model Č.: Č.7102J Zväčšenia: 2.1 X Rozmer: 170*140mm (L*W) Hmotnosť/ks: 49 g Materiál: PXM ultralight akryl, ABS, hliníkové zliatiny, Pupillary Distance: 60-68mm Diopter: -3Dpt,valec oprava nezávisle od svetla/pravé oko objektív Uhol zorného Poľa: 10 stupeň, 15/40 Pracovná Vzdialenosť: 0-3 metrov Obrázky

Farba zmeniť

Doprava

My len loď položky do potvrdil adresu v www.haix.sk (okrem APO/francúzskej polynézie), tak prosím, uistite sa, že adresa je správna, pred nákupom. témy väčšiny objednávky bude dodaný von do 1-3 pracovných dní po prijatí platby potvrdenie a môžete prijímať ich do 7-21 dní. Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 21 pracovných dní alebo viac. Nie sme zodpovední za dovozné clá alebo poplatky. Poškodený na Príchod: Keď si podpísať zásielku, skontrolujte prosím, či je starostlivo. Lepšie by sa video alebo fotky, keď ho otvoríte. Ak nie je akékoľvek poškodenie alebo nedostatok pre vašu zásielku, obráťte sa na vašej pošte alebo Express hned, Prosím pošlite video alebo fotografie na našich servisných pracovníkov súčasne.

Loď-do Destinácií

Prepravné Časy Prepravy

Ruská Federácia

10 do 20 pracovných dní

Spojené Štáty

5 do 15 pracovných dní

Spojené Kráľovstvo

5 až 10 pracovných dní

Francúzsko/Španielsko/Nemecko

5 až 12 pracovných dní

Austrália/Kanada

5 až 10 pracovných dní

Iných Európskych Krajín

Viac Ako 20 pracovných dní

Odhadovaný čas doručenia vyššie je EMS.

Poškodený na Príchod: Keď si podpísať zásielku, skontrolujte prosím, či je starostlivo. Lepšie by sa video alebo fotky, keď ho otvoríte. Ak nie je akékoľvek poškodenie alebo nedostatok pre vašu zásielku, obráťte sa na vašej pošte alebo Express hned, Prosím pošlite video alebo fotografie na našich servisných pracovníkov súčasne. : Spätná väzba

Ak položka veľmi dobré, ako môžete očakávať prosím, daj mi päť hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu,ja oceňujem vašu spätnú väzbu .Pozitívna spätná väzba bude podporovať mi poskytnúť lepšie služby.

Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.haix.sk. Pomôžeme vám vyriešiť problém.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky. Staráme sa o našich stálych zákazníkov,a preto sme sa vždy snaží pomôcť. Dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami, Kontaktujte Nás

Ak máte akúkoľvek otázku,prosím, kontaktujte ma prostredníctvom tardermanager alebo Správu, ktorú som vám odpoveď vaša správa rýchlo.I' poskytovať on-line služby na 9:00-23:00 HOD.

Poskytujeme JEDEN Rok Zadarmo Záruku na všetky naše položky (Nie je vrátane škôd, ktoré vykoná používateľ).Prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme sa snažiť čo najlepšie, aby vám pomohol.:)

Štítky: lupa pre, tv obrazovky zväčšovač, okuliare, lupy, Lacné lupa pre, Vysoká Kvalita tv obrazovky zväčšovač, Čína okuliare, lupy Dodávateľov.

So Svetlom, Alebo Nie No
Zväčšenie 2.1 x
farba ako ukázal obrázok
Číslo Modelu Č.7102J
Materiál PXM ultralight akryl, ABS, hliníkové zliatiny
Veľkosť 170x140mm(L*W)
Názov Značky SRATE
Štýl Nosenie
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 6cm (5.91in x 3.94in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.39kg (0.86lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo MaxTV Binokulárne TV Obrazovky, Lupy so Zameraním Okuliare, Lupy pre slabozrakých Aids

Doprava zadarmo MaxTV Binokulárne TV Obrazovky, Lupy so Zameraním Okuliare, Lupy pre slabozrakých Aids

Súvisiace produkty

Porovnať