Veľkoobchod!!!1pcs 7.6x6.3x2.8 cm Kvety (ZX14) Silikónové Ručne vyrábané Mydlo Formy Remesiel DIY Silikónové Formy

Nový produkt

Skladom

€9.69

Pridať do obľúbených

Popis: * Ukončené Mydlo Hmotnosť :100 g(cca) * Skončil Mydlo Veľkosť: (L*W*H)7.6x6.3x2.8 cm( cca) * Silikónové Formy Farba: náhodne * Materiál: vysoko kvalitné Silikónové * 100% zbrusu nový a v dobrom stave, * bude držať tvar rokov.Uchovávajte ju mimo dosahu ohňa, plynový sporák a nôž * Jednoduché použitie a čistenie. * Ľahké sa dostať vôňa a chuť preč

* Opakovane použiteľné, non-stick

* packgae vo vnútri: 1pcs

záväzky: *Najvyššej kvality ; *Konkurenčná cena ; *Rýchle lodnej dopravy; *Pokles v Kombinácii objednávky lodnej dopravy je k dispozícii; *Najlepšie a Včasné Služby; *100% Spokojnosť ; 1.Môžete veľkoobchod ich na ďalší predaj, môžem doprava z ich menovaný adresu. 2.Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma Včas, budem odpovedať v priebehu 12 hodín. 3.Mal som niekoľko obchodníkov, ponúkajú produkt na eBay, a dodávok z nás, som rád, že sa moje najlepšie pre vás najlepšiu kvalitu a najlepšie porcií. 4.Dropshipping a kombinovať na prepravu sú oboma k dispozícii. Nechajte váš podrobné dopytu v komentároch pri zadaní objednávky. poštovné: 1.Používame EMS a Čína Príspevok Letecky za doručenie. Poskytneme vám sledovacie čísla immiately na zásielku.

Môžete kombinovať všetky položky voľne na objednávku.

Pre väčšie objednávky,prosím, dotknite sa nám zadarmo,môžeme vám najlepšie zľava na cenu a prepravné zadarmo, ak môžeme. 2.Všetky položky pochádzajú z Žiadny Dym, Obchod a osobitná starostlivosť. 3.Hmotnosť ak viac ako 2 kg, môže len byť dodaný EMS.

Štítky: plesne plesne, silikónové formy, plesne plesne, Lacné plesne plesne, Vysoko Kvalitné silikónové formy, Čína plesne plesne Dodávateľov.

Tému Všeobecné Účely
Hotové Mydlo Veľkosť
Hotové Mydlo Hmotnosť
Názov Značky Longzang
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Číslo Modelu ZX14
Materiál Silikónové
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 7cm (5.91in x 5.91in x 2.76in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľkoobchod!!!1pcs 7.6x6.3x2.8 cm Kvety (ZX14) Silikónové Ručne vyrábané Mydlo Formy Remesiel DIY Silikónové Formy

Veľkoobchod!!!1pcs 7.6x6.3x2.8 cm Kvety (ZX14) Silikónové Ručne vyrábané Mydlo Formy Remesiel DIY Silikónové Formy

Súvisiace produkty

Porovnať