Vinyl Pozadia na Mieru Počítač Vytlačené fotografie pozadie pre photo studio drevené pozadia 5x7ft Poschodí 458

Nový produkt

Skladom

€20.52

Pridať do obľúbených

Profil produktu:

Materiál: vinyl

Hmotnosť materiálu:120GSM.

typ: digitálna tlač

Vlastnosti: Tenký, ľahký a prenosný,unwashble, Svetlo absorpčných , Non-reflexné , č vrecku,bezšvíkové, počítač-vytlačené na realizmu

Pre: svadby, adullt, deti, dovolenku stranou, obchodných práce, inzerát, displej atď.

Druh pripomienka:

Zložené poštovné zadarmo.ale to môže byť vrátená loď s papierovej dutinke,

takže žiadne vrásky,ak môžete platiť dodatočné prepravné náklady. je to ľahké a prenosné, ktorý uľahčuje zavesil na pozadí stoja.

Medzinárodné zákazníci, upozorňujeme vás, že vaša objednávka celkom neobsahuje žiadne colné poplatky alebo dane. Tieto poplatky sú zodpovednosť kupujúci a nie sú zahrnuté vo faktúre alebo doprava celkom.

Ako na mieru

Máme tiež 5X10ft,5X8ft,5X7ft, 5X5ft,3X5ft,10x10ft,8x8ft,10x20ft pozadí pre túto položku, Ak máte konkrétne veľkosti potreby, niektorý z našich pozadia si môžete objednať vlastné veľkosti. Prosím, kontaktujte nás. Tiež, môžeme tlačiť žiadne high-res obrázok, ktorý ste dodanie.

Sľubujeme ponúknuť cenovo najdostupnejšie a konkurencieschopné ceny, živej, najvyššej kvality pozadia s NAJRÝCHLEJŠOU doby obehu na trhu!

A B O U T • O U R • B A C K D R O P S

Naše pozadia sú vytlačené na matný, silný, trvanlivý, odolný proti roztrhnutiu vinyl pomocou non-znečistenie atramenty a najmodernejšie technológie. Sú prenosné stačí vziať na mieste. Keď skončíte s vašou fotenie, jednoducho zrolovať kulisu pre jednoduché a ľahké skladovanie!

Nezabudnite, že tieto pozadia nemôže byť umývateľný. ale máme ďalší nepremokavé plátno pozadia.prosím, kontaktujte nás, ak potrebujete.Prosím, pamätajte, že každý počítač, monitor je kalibrovaný inak. Farby sa môže mierne odlišovať v osobou.

Ak je vaše pozadie stane ryhy alebo vrásky, laika alebo zavesiť byt na 24-48 hodín.tiež, Tepla s žehlička na zadnej strane položku, potom to bude hladká znova.

Spätná väzba

Prosím, nechajte ma 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojný s tým, keď budete prijímať položky. Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte nás. Ja odpoviem do 24 hodín a skúste to moje najlepšie reslove nejaké problémy.

Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: vytlačené fotografie v pozadí, pozadia pre photo studio, fotografia v pozadí, Lacné vytlačené fotografie v pozadí, Vysoko Kvalitné zázemie pre photo studio, Čína fotografie pozadí Dodávateľov.

Materiál Vinyl
Druh Sprej Maľované
Štýl Deti
Veľkosť (mm) Dvetisíc päťsto
Tenký odlesky zadarmo
Číslo Modelu Poschodie-458
Package Áno
Názov Značky MEHOFOTO
Veľkosť Balenia 35cm x 30cm x 5cm (13.78in x 11.81in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vinyl Pozadia na Mieru Počítač Vytlačené fotografie pozadie pre photo studio drevené pozadia 5x7ft Poschodí 458

Vinyl Pozadia na Mieru Počítač Vytlačené fotografie pozadie pre photo studio drevené pozadia 5x7ft Poschodí 458

Súvisiace produkty

Porovnať