Skladacia Stmievateľné Led Stolná Lampa Tabuľka Svetlo s Kalendárom Teploty, Budík Atmosféru, Farby Meniace Knihy Svetlo

Nový produkt

Skladom

€11.12

Pridať do obľúbených

Moderné, Skladacie a Nastaviteľný Stôl Lampy, led, Stolové Lampy, Spálňa, Obývacia Izba Čítanie Poplatok svetla Funkcie: 1. Rozšírené osvetlenie technológia, žiadne oslnivé č stroboscopic, mäkké osvetlenie dobré pre ochranu očí 2. Dlhá životnosť, ľahká porucha 3.Dotykový spínač, jas nastaviteľný, jednoduché použitie. 4. Build-in high-capacity lítiové batérie 5. Čas nabíjania o 4Hs, pomocou čase 4Hs po úplné nabitie batérie. 6. Zložiť dizajn, ukladanie veľkosť balenia. 7. Zliatina hliníka chladič na ochranu Led predĺžiť životnosť. Špecifikácie: 1.Farba: Biela 2.Svetelný Zdroj: 18LEDs 3.Materiál: ABS+PS 4.LED Typ: 2835 SMD 5.Spotreba energie: 4W 6.Farbu svetla: Biela (3700K-4300K) 7.Vstupné napätie transformátora: AC 110V-240V 50/60Hz 8.Intenzita svetla: 250 Lumen 9.Rozmery: 87x87x263MM Balík obsahuje: 1 x LED stolná Lampa 1 x USB Drôt

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Air mail z Číny alebo kuriérskej alebo súkromnej linky. Poskytneme vám sledovacie číslo ASAP.

Všetky pozemky majú sledovacie číslo.

Pod 2 KG doprava zadarmo cez China_Air-Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, pls vyberte iný dopravca.

2. Väčšina objednávok je dodávaný do 1-2 pracovných dní po obdržaní platby. Niekedy sa položky môžu byť dodané v priebehu 3-7 dní od potvrdenia prijatia platby.

Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Prosím, UISTITE sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Ak zásielka je vrátená presmerovanie problém, kupujúcemu bude účtovaná na spätné doručenie a reshipping poplatok, alebo sme sa ewfund pôvodnej sumy odpočítaný z vrátiť prepravné náklady.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás uskutočniť výmenu alebo vrátenie a 14 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Man-made chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, scrash.

2. Ak položka je chybný, do 90 dní, pošleme vám nahradenie alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. A kupujúci trvá na vrátení poplatku, budeme zodpovední za preposielanie poplatok.

3. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok za a späť nákladnej dopravy.

4. Prosím neposielajte žiadne položky späť predtým, ako sa obrátite na nás! Pomôžeme vám s priznania zabezpečiť hassel zadarmo transakcie.

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné náklady. Tieto starosti sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Ak chcete, aby nás to vyhlásiť hodnota Colné odbavenie a označené ako darček, len prosím, nechajte nám odkaz v objednávke, budeme robiť tak, ako vám povedal nám. Prosím, zvážte riziko colné odbavenie.

3. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom.

Štítky: led stolná lampa, stmievateľné led stolná lampa, stolná lampa, Lacné led stolná lampa, Vysoká Kvalita stmievateľné led stolná lampa, Čína stolná lampa Dodávateľov.

Základný Typ Klin
Zdroj Napájania DC
Štýl Art Deco
Funkcie Solor nabíjateľná batéria Nabíjateľná
Prepnúť Typ Dotykový Vypínač On/Off
Certifikácia CCC,RoHS,CE
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Názov Značky kingsbond
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Číslo Modelu ss-Q2 led stolná lampa
Položka Druh Stôl Lampy
Záruka 1year
Materiál PP/Plast
Napätie 5V
Materiál Telesa ABS
Je Stmievateľné Áno
Povrch Leštený Chróm
Odtieň Typ Matné Sklo
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 6cm (4.72in x 4.72in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Skladacia Stmievateľné Led Stolná Lampa Tabuľka Svetlo s Kalendárom Teploty, Budík Atmosféru, Farby Meniace Knihy Svetlo

Skladacia Stmievateľné Led Stolná Lampa Tabuľka Svetlo s Kalendárom Teploty, Budík Atmosféru, Farby Meniace Knihy Svetlo

Súvisiace produkty

Porovnať